Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
butcher eu #9308 üzenetére
Szerintem semennyire...
1. van rajta fólia gyárilag.
2. üveg..
Én levettem a fóliát, jobban érzékel, jobb a kezelés, de karc még nincs rajta(igaz tokjában szokott lenni) -
sagesz93
addikt
befizetett valamennyit, és részletre megy a többi
összesen 70re jön ki aztmondta.. +5k havidíj... És a suliba nagyon ritkán látom hogy lenne 3g-je, nálam meg mindig van, respect voda
akkor lehet hogy ő mondta rosszul, nekem annyit mondott hogy nagyjából 70...
Aztán annyira nem érdekel.... -
sagesz93
addikt
Amúgy haverom spicájára is pakolgattam játékokat, cuccokat, és észrevettem hogy amikor gpu kéne, tetülassú a teló...
pl. az ifight-be ha azt akarod hogy jöjjön hang(aki próbálta tudja miről beszélek), kb 2mp-et késik(igaz ehhez nem pont gpu kell), az ilightr-ben szaggat a tűz, a speedx3d is lassabb... Pedig abban gyorsabb proci van, és ezt nagyjából lehet érezni a menüben.
Meg a külső hangszorója gyenge....
és haver 70ért vette.. tiszta lehúzásnak érzem, az én 35-s vételem mellett..(igaz ő zsír új médiamánia s csomagba vette, én meg makulátlanul 1-2hónaposan..) -
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #9237 üzenetére
Akkor miért írják ehhez tartozó újításnak?
-
sagesz93
addikt
1.7-re nálam nem települ fel a gallery...
csak 2.1-re mehet?
janez: köszi, itt vagyok a system/app-ba, csak roadsync nevezetű cuccot nem találokVagy itt más néven keressem?
1Nsane: egyre több ok, hogy fel kell tennem a 2.1-et
De még kivárom ezt a hetet, addig remélem jön végleges 2.1 rom(t-n kívül..) -
sagesz93
addikt
válasz
KonzolKartel #9158 üzenetére
Én a marketen nem találom...
Tudnád linkelni valahonnan? -
sagesz93
addikt
válasz
dorkababa #9154 üzenetére
f1 racing az app neve
Szerintem komoly. Van a fotmob nevezetű, az is hasonló, csak ott fociba(csomó bajnokság + vb és társai)
Ez lenne a cucc. -
sagesz93
addikt
válasz
KonzolKartel #9146 üzenetére
Ezeket mivel/hogy lehet törölni? A roadsync-et én is letörölném...
-
sagesz93
addikt
válasz
bounty123 #8933 üzenetére
Köszi, nem is tudom mi lenne velem enélkül a fórum nélkül
Kérdés: swiftp-t belöttem, felléptem, látok mindent, és ide fel is tudok tölteni, vagy csak letölteni tudom a telefon tartalmát? Vagy ehhez nekem gépre külön progi kéne?
Másik kérdésemre, ami az volt hogy ha elsötétül a képernyő, akkor ne zárjon le azonnal a zár, nincs válasz? -
-
sagesz93
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan alkalmazás amivel egyszerüen lehet szabályozni a hangerőket?(ringer - media..)
Mert bosszantó néha... Van mikor media hang kéne, de a ringert hangosítja fel....
Meg ha némítva van akkor is van media hang, szerintem ez hülyén van megoldva.
Ja meg még1: hogy azt be lehet-e állítani hogy mikor elsötétül a kijelző, még ne zárja le magát? -
-
sagesz93
addikt
Az viszont biztos, hogy a szoftvernek semmi köze ahhoz, hogy a nem kézbevett telefon nem érzékeli az ujjad
itt van elöttem 1.7-el, mondom: mikor töltés alatt van, akárhol érzékel.. amint lehuzom, már nem érzékel ha nem a kezemben van...
Egyszerü oka van, ha tudod mi alapján működik a kapacitív érintő
Senki se tud hangszeres appot? Fizetős is jó.. -
sagesz93
addikt
Leszedtem a fóliát a telefonról, és eszméletlen jól lehet használni perpillanat...
Fóliával se volt rossz, de így mégjobb
Appot keresek: Valami hangkeltő cucc kéne, de hangszerrel(gitár, vagy hasonlók).
Dobos van(tub thumper), ha valaki tud ennél jobbat, ne tartsa magában..
Gitárosból van a solo lite, de ez nagyon csira... -
sagesz93
addikt
Na, elkezdtem haladni a mobilnet irányába...
Eddig felmerülő kérdés: wireless eszközöknél: data service: pipa bennt. Mit akar ez jelenteni? -
sagesz93
addikt
Ha valaki tud kép/mozgókép anyagot publikálni, az se lenne rossz.
-
sagesz93
addikt
válasz
llaszlo #8712 üzenetére
Tudom, hogy ez így van.
Elvileg 50kb-ig ingyenes, aztán fizetni kell, de mivel nincs net,(ezelötti telón se ment), gondolom nincs aktiválva, vagy rosszul van beállítva...
mindegy, itthon wifin elvagyok még, aztán majd intézkedek hogy legyen net.
Milyen lenne ha beállítanék a vodába, hogy lőjje be a pulse-ra a netet? -
sagesz93
addikt
válasz
llaszlo #8706 üzenetére
Nem, mivel olyan nincs aktíválva az előfizetésemre(vagyis én nem tudok róla
)
Hanem ahol ki lehet választani a hálozatot(settings - wireless network - mobile network settings - network operators) itt van vodafone 2g és 3g is..
Nem tudom ezt miként értelmezhetem, nem nagyon értek hozzá.. De elöbb kéne egy net. csomag az előfizetésemre.
Próbaként egy 100mb-st megnéznék, nagyjából mire elég ez? -
sagesz93
addikt
válasz
llaszlo #8698 üzenetére
Köszi, akkor leszedem.
Nincs bajom a fóliákkal, az lg arénámon is végig az volt, de kicsit csúnyán néz ki ezen, nem pontosan van felrakva... meg tudom hogy üvegből van, gondoltam inkább megkérdezem.Tudom hogy szivacs lehet belőle, ezért kérdeztem meg ezt is.
A networknél van voda 2g és 3g is, eddig nincs vele baj, sms, telefon megy, nincs net belőve, szóval nem tudom megnézni jó-e. Meg kicsit fura nekem, mivel az összes többi telónál külön be lehetett lőni a net. beállításokat, itt nem kell? Mert én nem találom... -
sagesz93
addikt
Hi!
2 kérdés:
1. a fóliát leszedte valaki, és annélkül használja a telót?
Én valamiért megakarok tőle szabadulni, igaz max 2-3 hétre lesz fólia nélkül, mert rendelek rá tükör és sima fóliát.
Tokba, kímélve használom, nagyon sérülékeny a kijelző?
2.: valaki használja vodás kártyával a telefont? Végre megkaptam a függetlenítő kódot, eddig minden jó, de azért ha gondom lesz, legalább tudnám kivel tudom megbeszélni.(mobilnet miatt.) -
sagesz93
addikt
Köszi, meglett!
Kérdés: van ebben is egy elég jó óra, de a htc-k órája jobban tetszik.(ez a böszme ott fennt)
Ezt honnan tudom megszerezni? -
sagesz93
addikt
válasz
KonzolKartel #8477 üzenetére
Azért a t-sek se lehetnek ilyen b/lf/szok
Kérdés: szereztem htc clock és weather widgetet, feltettem, és nem találtom a widgets-eknél.
Hol a hiba? -
sagesz93
addikt
Nofene
Én még nem teszem fel, ez is olyan magenta színü cucc?
Mert akkor még egy jó darabig marad az 1.7 -
sagesz93
addikt
válasz
#30662400 #8425 üzenetére
&akron99: Nem a felhúzással, hanem a kinézetével van bajom..(nem tetszik és kész..
)
Tudom hogy a menü gomb is feloldja, de ha lehetséges, akkor valami másikat szeretnék helyette.
lockbotpro nevezetü appot találtam, elvileg ez segít rajtam, majd kiderül.(de a pandahome-al is ment az iphone lock..)
n00n: na, egy olyan lock-ot gyárilag elfogadnék... -
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
Na, nagyjából 1napja nyúzom a telót.
-Nekem- k*rva jó!
Röviden ennyi.
Most a 2gb-s kártya van megparticionálva, és itt minden faszán felmegy. Szóval a 4gigás cl6-s pqi-mat nem szereti.
Kérdés: A billentyűzárat, hogy a bánatba tudom lecserélni? Nagyon utálom ezt a golyós cuccot.. Szedtem egy iphone lock nevezetű cuccot, ezt ha elindítom, nagyjából billzárként funciónál, de nekem úgy kéne, hogyha lezárom alapból ez legyen....
Ezt hogy oldom meg? -
-
sagesz93
addikt
Köszönöm nektek, majd nézelődök
-
sagesz93
addikt
válasz
sagesz93 #8282 üzenetére
Megcsináltam megint, most jó ahogy látom.
Kérdés: a bill.zárat lehet valahogy cserélni? Nagyon nem bejövős ez a bogyó.
A bill.-t hogy lehetne magyarra varázsolni? Marketből kéne szedni valamit?
Böngészőből érdemes valamit feltenni?
Olvastam taskkillerről is, honnan/melyiket?
Még1 amatőr: a gépről szedett appokat hogy lehet feltelepíteni? sd-re ráhuzom telón megnyitom azt ennyi?
-
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #8281 üzenetére
Jólvanna, lg arénán teljesen máshogy van
Amúgy végeztem, eddig jó, de az sd kártya formázásánál valami nem jó, mert azt írja most hogy damaged sd card..
Amúgy köszi mindenkinek aki segített, remélhetőleg belejövök.. -
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #8276 üzenetére
fastboot módban dugom rá
most átjöttem win7-re, itt is felment a driver, felismeri a gép, az eszközkezelőn kívül sehol sem látom... Vagy hol kéne keresnem ezt az install-recovery-t?(gondolom sajátgép..?) -
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #8274 üzenetére
hát ezaz, hogy felraktam, és kiírja hogy használatra kész, de nem tudok eljutni oda, ahova kéne, mert sehol nem jeleníti meg a telót...
A rom telepítést nagyjából már vágom, de itt el is akadok -.- -
sagesz93
addikt
NA, már elakadtam
fastboot-ba van a teló, rádugom gépre, és az xp azt írja hogy nem ismeri fel...
pc suite-t felraktam
mit kéne még?
illetve hogy lépek ki innen amíg meg nem találom a hibát? kiszedhetem az akksit? -
sagesz93
addikt
Valaki segítsen, hogy kell feltenni az 1.7-et?
darkbyte logoutján olvasom, a decemberi frissítés megvan, de utána nekem nagyon kínai.
Meg itt vagyok modaco-n, és az 1.7-t csak premium userek tölthetnek le?
Valaki segíthetne live, msn-en vagy hasonló helyen... -
sagesz93
addikt
megvan a teló!!!
Eddig sim kártya nélkül, gyári 1.5-el van.
De ez sebességben eddig atomállat az lg arénához képest...
A t-mobilos téma nagyon ronda.
1.7-eset megpróbálom feltenni.
De elöbb megvárom míg meg lesz a függetlenítő kód.
Vagy ne várjam? -
sagesz93
addikt
Kérdésem lenne
Van aki egyedi aktív/élő hátteret használ? Csak a 2.1-en lehet használni ilyeneket?
Ez nagyon megfogott: [link] -
sagesz93
addikt
válasz
KonzolKartel #8039 üzenetére
Most akkor megy a pulse-on vagy nem megy?
megoszlanak a vélemények
33-ba jó vétel a telefon ugye?
kicsit félek az egésztől, mert valaki ezt írja, valaki azt... de videók alapján -az lg aréna után- gyors a teló. -
sagesz93
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan tulaj aki nem t-mobilos sim kártyával használja a telefont?
-
sagesz93
addikt
Darkbyte tesztjét már néztem, de nem vettem észre hogy ilyen bejegyzése is van..., kösz szépen!
Azt hozzátenném, hogy egy használt telefont vennék, amin 1.7-es szoftver van. Igaz ahogy olvasom nagyon jön a 2.1, és én is frissítenék rá amint lehet.
Szeretek telefont bütykölni, az lg arénára is tettem fel szoftvereket. -
sagesz93
addikt
válasz
kaller1 #7692 üzenetére
a fólia megtartja még
Nekem is ilyen teló lesz a birtokomban remélhetőleg napokon belül, nagyjából elolvastam mindent, szóval nincs kérdésem a telóval kapcsolatban, majd biztos lesz ha a kezemben lesz az eszköz.
Az androiddal kapcsolatban viszont van.
Ezeket a rootolás wipeolás és hasonló szakszavakat nem nagyon vágom.
Na meg azt se hogy a telefonra hogy kell feltenni custom fw-t.(azt tudom hogy kell hozzá root, de a wipeot máshol még nem láttam)
Valaki tudna küldeni lehetőleg magyar leírást ezzel kapcsolatban?mod: valaki összeírná, hogy mik azok a fontos alkalmazások, amik szükségesek alapból a telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 TI
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest