- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
illesmate94 #6543 üzenetére
Ezt eddig nem írtad. És ez miben nyilvánul meg pontosan?
-
llaszlo
veterán
válasz
illesmate94 #6541 üzenetére
Nyilván fel kellene oldani a képernyő zárat. Mivel ez arra szolgál.
-
llaszlo
veterán
válasz
illesmate94 #6537 üzenetére
És mit nem enged?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6517 üzenetére
Látom sok élettapasztalatod lehet. Méghogy semmit sem kap meg az ember amit kér. Nevetséges vagy. Én legalább tudom, hogy hogyan működik a gyakorlatban nem csak légből kapott dolgokat írok, mint te.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6513 üzenetére
Mennyit dolgoztál szervízben??? Gyanítom semennyit. Jogosan kérhetsz ugyanolyan cserekészüléket és nem valami vackot. És te voltál a nyominger aki sértegetni kezdett engem. Idióta.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6509 üzenetére
És ki mondta hogy újat adnak????? Egy szóval sem írtam okoska. A szervízelés úgy működik, hogy adnak egy cserét. Aztán amikor visszajött a szervízből a sajátod, akkor vissza mész, hogy megkapd azt.
Ha meg nem adnának csere telefont akkor jogod lenne nem kifizteni az aktuális havi számlát azzal az indokkal, hogy nem tudtad igénybe venni a szolgáltatásukat, mert az általuk adott telefon meghibásodott. Lehet okoska, hogy jogilag tisztában kellene lenni a dolgokkal és nem bunkó módon (bár ezt már tőled megszokhattuk) írogatni. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #6477 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ez jogilag megállja a helyét. Csak azt vehetik át ami ténylegesen hibás vagy feltételezhetően köze van a hibához.
Minden esetre ilyenkor vásárlók könyvébe beírni vagy mindenképpen jegyzőkönyvet felvetetni, hogy te nem érted miért kell a telefont is leadni. Erre kötelesek válaszolni és utána lehet további lépéseket tenni. -
llaszlo
veterán
válasz
dorkababa #6388 üzenetére
Nem értem ezeketek a lassulásos dolgokat. Ha nekem több, mint 200 appal nem volt lassú a telefon akkor másnak nem tudom, hogy miért az. Még a gyári ROM-nál megértem a lassulást, de MCR-rel nem.
Most nem tudom, hogy mennyi app van rajta, de az új kártyával határozottan gyorsabb. -
llaszlo
veterán
Ezt mégis mire alapozod?
Nem fognak elszaporodni, pont a rendszer sokfélesége miatt. Eleve minden HW-re más rendszer telepíthető. Valamiben eltér mindegyik a másiktól. Ugyanúgy, mint a linux esetében is ezért olyan nehéz rá vírust, spyware-t, férget stb írni. iPhone-ra sem szaporodtak el a vírusok, pedig arra sokkal több ok lenne. Főleg, hogy ha a felhasználók számát nézzük.
Potenciális veszélyforrást jelenthet a rootolás ahogy az iPhonenál a jailbreak, de nem túl nagyot.. Én nagyon örülnék, hogy ha lenne root jelszó. -
llaszlo
veterán
Én 5 hónap alatt már kitapasztaltam a legtöbb appnál, hogy mi jó nekem. Aztán néha váltok ha van valami jobb. De összességében nem szoktam váltogatni. Pl böngészőben kipróbáltam az operát. Sokaknak tetszik, én idegbajt kapok tőle, hogy elcsúsznak a szöegek, és a feliratok. Nekem a Dolphin az tökéletes.
Amiből nagyon sokat kipróbáltam az a Task Manager volt. Végül maradtam az ES Task Managernél. Az automatikusan kilövi a fölös appokat, hogy ha kikapcsolom a kijelzőt. Még annyit fejleszthetnének hozzá, hogy bizonyos időközönként is megtegye ugyanezt.
Telefonkönyvnek is kipróbáltam 3-4-et is, végül az ePhonebookot használom már vagy 2 hónapja. -
llaszlo
veterán
válasz
#90994432 #6346 üzenetére
Az viszont nem a wintől függ hanem az adott program készítőjétől, hogy vannak olyan programok amik a PF-ba akarnak menteni vagy az admin user mappájába ahová szintén nem tud menteni. Tehát ha nincs admin jogod akkor nem tudod használni. Persze be lehet állítani, hogy írási jogosultságot kapjon a user más userek mappáihoz, de ez már megint gányolás.
Tehát az MS és a programok készítői még messze nem működnek ennyire együtt. Alapból feltételezik, hogy admin joggal használod a programot. Eleve nem célszerű az ADMIN usert használni, mert támadásnál ez egy támadási pont. Célszerű, hogy egy akármijószi vagy bármi más legyen az admin jogosultságú user. Ez is van winben, de mégsem működik megfelelően.
Linux alatt minden user indíthatja a programokat és mindent a saját mappájába menthet.
OSX-nél még külön be lehet állítani telepítéskor bizonyos programoknál, hogy melyik user használhatja a programot és melyik nem vagy eleve nem települ az adott userhez. Linux alatt is le lehet tiltani a programok indítását. -
llaszlo
veterán
válasz
#90994432 #6342 üzenetére
Már a win2000-ben is megvolt ez a lehetőség. Az más kérdés, hogy a userek nem használják. Én XP-t használtam utóljára winből. Ott is működik ez, csak nem megfelelően.
Pl felteszek egy programot. Ezt ugye admin joggal tudom megtenni. Aztán, hogy rendesen tudjam használni szintén admin jog kell hozzá, mert a user nem tudja írni a program mappáját mivel a program oda akar adatokat menteni. Tehát a biztonság itt bukott meg. Nem tudom, hogy ez nyistától változott-e, de ha még mindig a Program Filesba telepít és ott is akarja tárolni a beállításokat akkor nem.
Linuxnál is csak root joggal lehet telepíteni, viszont egy programot mindenki a saját beállításaival tud használni, mivel a user saját mappájában tárolodnak a beállítások és a mentések, a futtatáshoz pedig nem kell root jog, így nem tudja módosítani a rendszer beállításait és fájljait. -
llaszlo
veterán
Én értettem rosszul.
Ha valaki root jogokkal hasznája a telefontl annak ez a veszélye, hogy elcsesződhet a rendszere. Főleg, hogy ha olyan appokat telepít amik módosítják a rendszer beállításokat. Ez van. Előbb utóbb jönnek majd a vírusok meg a férgek is ezekre a telefonokra. És erre is leginkább a userek adják az okot. Pl a telefonon kéri le a bankszámla infókat megadva minden banki belépéshez szükséges jelszót és egyebet. Naná, hogy lesznek akik ezeket meg akarják szerezni vagy az ő számlájára akarnak telefonálni. És aki rootolt telefont használ az a fokozottan veszélyeztett kategóriába fog tartozni.
Nem véletlen, hogy pl talán UHU-nál vagy SUSE-nél volt olyan, hogy ha rootként jelentkeztél be akkor nagy piros hátteret kaptál ami arra figyelmeztet, hogy ez nagyon de nagyon erősen NEM AJÁNLOTT.
A winen nevelkedett emberek ezt nem értik, mert a 99%-uk nem használt külön admin jogokkal rendelkező usert, és egy másikat ami csak futatási jogokkal rendelkezik. Igaz a rendszer sem igazán adott arra lehetőséget, hogy ezt megfelelően lehessen használni. Vagy komolyabb SZAKÉRTELMET igényel. Pedig mennyi bosszúságtól megkímélné a usert. -
llaszlo
veterán
Linuxot összeszemetelni??? Ez érdekes lenne, én eddig nem tapasztaltam ilyet. Rosszul beállítani? Azt már lehet.
Nekem a kártyacsere megoldotta az állandó sikertelen telepítéseket és a fájlrendszer sérüléseket. Ez már lehet ok arra, hogy ne működjönek bizonyos funkcók rendesen. -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #6303 üzenetére
Még annyi kiegészítés kell hozzá, hogy a fájlrendszer mérete nem fog megegyezni az új partíció méretével. Mivel a korábbi fájlrendszer mérete kisebb volt, mint az új partíció mérete. KIVÉVE, hogy ha byte-ra azonos méretű partícióra másolunk.
EZ A WIN-es megoldásra is igaz. De ott nem tudom, hogy mi a megoldás.Linux esetén:
resize2fs /dev/sdb2Ezzel készen vagyunk.
Lehet, hogy bonyolultnak tűnik. De ez egy linuxos telefon és linux alatt lehet a leghatékonyabban hackelni.
Így bárki pontos másolatot készíthet az EXT partícióról. Hogy ha elszáll valamiért a fájlrendszer vagy egyéb gebasz van akkor minden appod meglesz pontosan úgy ahogy korábban volt. Nem kell semmit sem újratelepíteni.
-
llaszlo
veterán
Nem vagyok benne, csak végeztem egy felmérést, meg megkérdeztem olyan embereket akik értenek hozzá. Mivel rengeteg kártyát hamisítanak én inkább csak dobozost vennék egy megbízható helyről. Persze lehet noname-t is jót venni ha szerencséd van, de ha nincs akkor hamis márkással is úgy járhatsz, mint én. Ablakon kidobott pénz, mert nincs rá garancia.
Végül egy Kingston C4-est vettem ÁFA és számla nélkül 4.430-ért.De van rá gari. Ha rossz lett volna akkor kicseréltethettem volna.
Van egy mondás:
Tovább tart a silány minőség miatti bosszankodás, mint az olcsóság felett érzett öröm. -
llaszlo
veterán
Annak aki az EXT partíciót vagy az egész SD-t akarja menteni gyorsan és egyszerűen, vagy költöztetni másik SD-re. Ez csak egy ötlet.
FIGYELEM aki nem érti, hogy milyen parancs mit csinál az vagy ne használja vagy csak saját felelősségre, mert tönkre teheti az SD fájlrendszerét és a gépedét is. Itt nem foglalkozom olyannal, hogy hogyan kell a kártyákat partícionálni.A módszer klónozza a partíciót vagy az egész kártyát. Garantáltan működik többször teszteltem.
A legegyszerűbb, hogy ha egyszerre van mindkét kártya csatlakoztatva a gépre.
Szükségünk lesz még egy Linuxra vagy OSX-re.Barátunk a dd:
A dd byte-ról byte-ra másolja az adott partíciót vagy annak egy részét (FIGYELEM a fájlrendszert is!). Így amikor visszaállítjuk a lementett állományt pontosan ugyanazt kapjuk, mint előtte.Régi kártya sdb új kártya sdc
Kártyáról kártyára klónozzuk az ext partíciót.
FIGYELEM a cél partíciónak legalább akkora méretűnek kell lennie, mint a forrás partíciónak!
dd if=/dev/sdb2 of=/dev/sdc2Opcionális: a FAT partíció másolása:
dd if=/dev/sdb1 of=/dev/sdc1Ha az új kártyát beteszed a telefonba akkor minden appod és beállításod működni fog, mintha misem történt volna.
Archiválás merevlemezre ha csak egy kártyát tudunk egyszerre a géphez kapcsolni:
Régi kártyát beteszed.
EXT mentése:
dd if=/dev/sdb2 of=/home/user/sdextFAT mentése:
dd if=/dev/sdb1 of=/home/user/sdfatRégit cseréled az új kártyára:
Az új kártyára másolja az EXT partíciót a merevlemezről:
dd if=/home/user/sdext of=/dev/sdb2Az új kártyára másolja a régi FAT partíciót.
dd if=/home/user/sdfat of=/dev/sdb1A dd-ről bővebben.
-
llaszlo
veterán
Egyâltalán nem kell újraindítani a telefont . Lehet érteni kellene jobban a rendszerhez? Ez miatt még soha nem indítottam újra a telefont. Max a fájlrendszer sérülhet, de az is leginkább akkor ha gagyi sd-t használsz. Bounty eltünt mostanában Ö írta ha jól emlékszem a cache ürítést. Nekem müködik, de biztos megint én beszélek hülyeséget.
-
llaszlo
veterán
És ha még soha nem használtam a gtalkot akkor hogyan van bejelentkezve? Én ha törlöm a cachet akkor megoldódik. De csak ritkán van ilyen.
Nekem mondom, hogy csak 1 mp a névlista megnyitása az animációval együtt. Persze nem a gyárit használom, mert az gagyi.
Csináljak róla videót? -
llaszlo
veterán
Én már 5 hónapja használom és legutóbb amikor beállítottam mindent úgy ahogy akartam akkor minden klappolt. Aztán én sz@rtam el, de most újra működik minden.
Megnyitom a telfonkönyvet kb fél-1 mp alatt megjelenik a névlista. És ebben benne van az animáció is.
Erre a markteről nem tölt le dologra már volt korábban megoldás valami olyan, hogy a cache-t kell törölni.
Érdekes, hogy az emberek 95%-a aki felteszi a vanillát és elégedett vele és azt mondja, hogy gyorsabb és jobb a telefon. De biztos mégis a vanillaval van a gond.A kamerához lehet másik appot használni.
Az összes hasonló teljesítményű telefon kb így működik. Pl a Spica is, pedig az erősebb HW-t tartalmaz, de ezt nem igazán tapasztaltam.
El is lehet adni és akkor nem lesz sz@r és lehet venni 5x annyiért egy iPhone-t, egy Nexus One-t vagy egy HTC Desire-t esetleg egy HTC Legend-et.
-
llaszlo
veterán
Eddigi eredmények a kérdőív és az SD kártyák kapcsán.
Állítólag mennek a C2-es kártyák is elég jól. De én tapasztaltam némi lassulást van egy olyan kártyám. Igaz nem jelentős, de ajánlott a minimum C4-es. Érdemes olyan kártyát venni amiben van wear-levelling, mert a rendszerpartíciót állandóan írja-olvassa a telefon és hamarabb tönkre mehet (ez csak azokra vonatkozik akik APPS2SD-t használnak).
És érdemesebb valami normális márkát venni amire van garancia. Én két évre számoltam egy 5000Ft-os kártyát. Azért már elég normálisat lehet kapni.
Akkor napi 7Ft-ra jön ki a kártya ára. Van aki még ennyit is sajnál rá. De ezt mindenki maga döntse el. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Jönnek adnroidra is az értelmetlen, és fölösleges appok. És minden vackot el lehet adni.
Jelenlegi sorrend:
1. Hazugság vizsgáló. -
llaszlo
veterán
Ennek az androlib-nek valami iszonyat sz@r a keresője. Minden más kereső logikusan úgy működik, hogy ha több szempontot adok meg akkor szűkíti a keresést (ÉS feltétel). De ez bővíti, így elég nehézzé teszi a normális keresést (VAGY feltétel).
Mondjuk keresek valami widget-et amiből van sima app is.
Ha beírom az app típusát, mondjuk valami olyat amiből kevés találat van. Aztán ha hozzá írom, hogy ezekből én widgetet keresek akkor meg többszáz találat lesz. -
-
llaszlo
veterán
válasz
Klemens #6229 üzenetére
Én így csináltam MCR T-styleról. Gondolom, hogy már most sem gyári ROM-ot használtál.
Feltettem az Amonra-t, ha rajta van akkor nem kell.
Elindítottam recovery módban a telót.
Partícionáltam az SD-t. Ha ez meg van akkor nem kell.
Letöltöttem és rámásoltam az SD-re az MCR vanillat.
Wipe: factory reset. (Ha nem jó lesz a ROM frissítés FC meg egyéb hibák akkor kezdd előlről onnan, hogy wipeolsz DE a dalvickot is, de ekkor lehet, hogy az appokat is újra kell rakni) A factory reset elvileg elhagyható ha azonos típusú ROM-ot frissítesz. pl: vanilla-vanilla
Majd a ROM frissítés.
És reboot. -
llaszlo
veterán
Köszönöm ismét a kérdőívet kitöltőknek.
Az alábbi emberkék is, valószínűleg innét töltötték ki a kérdőívet. Ha magukra ismernek, akkor kérem keressenek meg PM-ben, mert kérdeznék tőlük valamit. Egy kis segítséget kérnék tőlük.
Köszönöm.Valamennyien Custom ROM-ot használnak APPS2SD-vel.
Nem Férfi
Életkor 22
Lakóhely bp
Iskolai végzettség Bachelor képzés
Foglalkozás Jog / Jogi tanácsadás
Custom ROM apps2SD
Kingston class4Nem Férfi
Életkor 22
Lakóhely Dunakeszi
Foglalkozás Egyéb
Nokia class6NemFérfi
Életkor 20
Lakóhely Nyíregyháza
Iskolai végzettség Szakközépiskola / szakiskola
Foglalkozás Munkanélküli
Kingston class4Nem Férfi
Életkor 37
Lakóhely nagykanizsa
Iskolai végzettség Gimnázium
Foglalkozás Kereskedelem
Nokia class6NemFérfi
Életkor 39
Lakóhely Gyál
Foglalkozás Kereskedelem
Kingmax class4Nem Férfi
Életkor 34
Lakóhely Budapest
Iskolai végzettség Master fokozat
Foglalkozás Oktatás / Tudomány
Kingston class4Nem Férfi
Életkor 37
Lakóhely eger
Iskolai végzettség Egyéb
Foglalkozás Információs technológia / Elektronika
Kingston class4Nem Férfi
Életkor 37
Lakóhely Budapest
Foglalkozás Egyéb
Kingston class4Nem Férfi
Életkor 43
Lakóhely Dunaharaszti
Iskolai végzettség Egyéb
Foglalkozás Pénzügy / Könyvelés
Kingston class2 -
llaszlo
veterán
Az alábbi emberkék valószínűleg innét töltötték ki a kérdőívet. Ha magukra ismernek, akkor kérem keressenek meg PM-ben, mert kérdeznék tőlük valamit. Egy kis segítséget kérnék tőlük.
Köszönöm.
Nem Férfi
Életkor 41
Lakóhely bp
Foglalkozás Szolgáltatás
Custom ROM-ot és használom az APPS2SD-t
Sandisk Class 4Nem Férfi
Életkor 16
Lakóhely Komádi
Iskolai végzettség Folyamatban lévő középiskolai képzés
Foglalkozás Egyéb
Kingston Class 2Nem Férfi
Életkor 37
Lakóhely nagykanizsa
Foglalkozás Kereskedelem
Nokia Class 6Nem Férfi
Életkor 36
Lakóhely Pécs
Foglalkozás Telekommunikáció Egyéb
TDK Class: Nem tudomNem Férfi
Életkor 19
Lakóhely BP
Foglalkozás Egyéb
Kingston Class 4Nem Férfi
Életkor 22
Lakóhely Budapest
Foglalkozás Információs technológia / Elektronika
Kingston Class 4 -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6204 üzenetére
És miért lenne jobb az (hiba szempontjából)? Az is ugyanúgy hibás lenne, csak más hibákkal. LEhet, hogy sokkal idegesítőbekkel.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6191 üzenetére
Csak kíváncsiság.
Eddig a legtöbb Pulse-os.
Pedig betettem a linket még pár helyre. Egyik oldalon kaptam is az OFF-ért. Igaz sok helyre beraktam.
-
llaszlo
veterán
Összedobtam egy kis Androidos kérdőívet. Vegyétek-vigyétek.
-
llaszlo
veterán
Itt is a háttérkép miatt resartolt a telefon.
http://androidportal.hu/forums/telefonok/pulse-i-am-pulse-killer -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #6170 üzenetére
Ma megnéztem a Spica--t. Szerintem csúnya, de ez az én véleményem. Alap vanilla ROM van rajta, tehát semmi csicsa, mint a Pulse T-s ROM-ja. Az, hogy magyar nekem szintén nem tetszik. Meg a rakás gombot azt sem tudtam mi micsoda, tök fölösleges.
Sebességre semmi különbséget nem tapasztaltam ahhoz képest, mint amikor az enyémre teszem fel a vanilla ROM-ot alapból. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6161 üzenetére
Sebesség, írás és olvasás tesztet tudsz csinálni valami progival. Winre van. Az kiírja a kártya típusát is. Nem tudom mi az amit én használtam. De van ilyen.
-
llaszlo
veterán
Most egy Kingston 8GB class4-est néztem ki. Sokat nem akarom írni a kártyát nekem ez a sebesség elég. Meg főleg, hogy ha tud többet is. Mert a jobbak pl Sandisk teszteket néztem azok akár 12-13MB/sec-kel is írnak. Ehhez bizonyos feltételek szükségesek, pl nagyobb fájlok. A kisebbeket lassabban írják.
Sajnos Kingston tesztet még nem találtam.
-
llaszlo
veterán
Nem tudom, hogy mi a gond a telóval, vagy kártyával. Gyakorlatilag addig tökéletesen működik amíg nem telepítek semmit az ext-re. Utána restartnál elszáll.
Veszek egy új kártyát csak még nem tudom, hogy milyen. Kipróbáltam egy másik kártyával valami csiga lassú 1GB-ossal. Azzal bebootolt csak nagyon lassan.
Aki használ custom ROM-ot és APPS2SD-t, ti milyen kártyát használtok?
Van itt valaki aki vett ilyen noname made in japan 8gb class4-es kártyát? -
llaszlo
veterán
A market enabler-re korábban csináltam egy scriptet. Ezt futattam terminalból. Az soha nem fagyott le. Nekem a market enabler totál kinyírta a root kezelést. Csak a ROM reinstall segített. Másodjára jöttem rá, hogy az volt ami kinyírta.
Nem tudom, hogy meg van-e még a script, mert mostanában nem használtam. De a netről szedtem tehát ott is megtalálod. -
llaszlo
veterán
Az első esetben nem csináltál dalvick cache wipe-ot?
Új ROM telepítése előtt ezt mindenképp meg kell tenni. Nekem volt vele gondom. Az első ROM frissítés után be sem bootolt a telefon.Sajnos nem jöttünk rá, hogy mi okozta a hibát, de egy teljes wipe mindenképp kell úgy néz ki.
Én is újra raktam mindent a nulláról.
Nekem ez az app telepítési hiba (installation unsuccessful) sokszor volt. Ma is többször. Ekkor csak az ext repair segít
Én is ext2-re formáztam.
2.1 lesz valami T-s csávó írta az egyik fórumon.
-
llaszlo
veterán
Miközben a telómat szeretném rendbe rakni és úgy néz, ki hogy újra partícionálom majd a kártyámat rájöttem, hogy az 512 MB-os ext partíció szerintem tök fölösleges. Volt rajta több, mint 200 app és a partíció 44%-a volt foglalt. Tehát tök fölösleges ekkora partíció nekem.
Más:
Akiknek volt ez az újraindítási mizéria.
syl5 neked voltak fent appok egyáltalán a telódon? Vagy egyből az amonra telepítése után kezdődött?
Ha jól értem akkor feltetted az amonra-t bootloader módban. Aztán amikor újraindítottad akkor a "_" jel a jobb felső sarokban és ez ismétlődött folyamatosan?
Mert van olyan, hogy ha felteszi valaki az amonra-t akkor egy non-stop reboot folyamat lesz a vége, amíg fel nem megy a custom rom. De ott az a különbség, hogy teljes újraindulást produkál a teló. -
llaszlo
veterán
Ezekre írsz nekem választ? Jó lenne megtudni, hogy mi okozza ezt a jelenséget.
http://mobilarena.hu/tema/re_t-mobile_pulse_magyarorszagon_is/hsz_6098-6098.html
http://mobilarena.hu/tema/re_t-mobile_pulse_magyarorszagon_is/hsz_6084-6084.html
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #6098 üzenetére
Dögöljek meg, hogy ha értem mi van a telefonommal.
Megint nem kapcsol be, csak folyamatosan megy ez az újraindulási procedúra..
Annyit csináltam, hogy feormáztam az ext partíciót, majd elkezdtem feltenni újra az appokat. Időnként újra kellett indítani és ext repairt csinálni, de működött rendesen. Most megint ext repair volt de mégsem működik.
Kezdek tőle idegbajd kapni.Ilyenkor tudnám a falhoz vágni.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6096 üzenetére
Amikor én vettem nem volt semmi más lehetőség csak ez. Most én egy Sandisk/Kingston 8gb c4/6os kártyát vennék.
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Soha nem írsz class 2-es kártyát 7.8MB/seccel. Akkor az minimum class 6-os nagyobb meg még nem nagyon van. 7.8Mbit/sec-ben helytálló a sebesség.
De vannak a neten tesztek.
[link]Felhívnám a figyelmet erre a részre:
"Class 4 cards are supposed to be capable of write speeds of 4 MB/s, while class 2 devices are only required to write at 2 MB/s." -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #6083 üzenetére
Talán az ext lesz a hibás. Ki milyen fájlrendszerre formázta alapból a partíciót?
Az történt, hogy frissítgettem az appokat a marketon. Aztán egyszer kiírta, hogy install unsuccessful. Ez akkor van nálam ha nem várom meg az éppen aktuális frissítés telepítését hanem kezdem a következö appot. Tudtam, hogy csak az ext repair segít. És ismét nem bootolt be. -
llaszlo
veterán
"_" szerintem bal felső sarok, de lényegtelen sajnos tegnap elég sokszor láttam amikor teszteltem. Ez normális a boot során ekkor vált az animált háttérre és tölti tovább a rendszert (MCR 1.7 kb 45-50 másodpercnél), aztán amikor a HOME-ot töltené, ekkor világít a gombsor akkor megáll az animáció és újra megjelenik a "_" jel, és ez ismétlődik a végtelenségig.
Én nem nyúltam az amonra-hoz.
-
llaszlo
veterán
Azoknak akik mindenáron 2.1-et akarnak és panaszkodnak, hogy nekünk nincs, mert hogy állítólag más telefonokon már rég az van. Mo-on a telefonok 76%-án még mindig az 1.5 fut.
-
llaszlo
veterán
Ez nagyon komoly. Tisztára, mintha egy asztali linuxot telepítene az ember.
Talán egyszer nekünk is lesz ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest