- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
Én Llaszlo 1.8as romját használom mióta közzé tette. Nagyon gyors, nagyon ritkán lassul csak be és dob ki android bill fc-t.
Idáig szerintem ez az egyik legjobban használható rom a 2.1ek közül.
Grat hozzá Llaszlo -
akos727
senior tag
válasz
FreeNemesis #11526 üzenetére
Ezt szerintem nem nekem akartad írni
-
akos727
senior tag
válasz
llaszlo #11440 üzenetére
És ennél is azt kell, hogy 2x teszem fel? Vagy az csak azt előző romoknál kellett?
Nekem a sima LFB R5-tel olyat csinált, hogy gondolt egyet és kiírta, hogy nincs szolgáltatás, meg mondták mások hogy miért vagyok kikapcsolva, miközben bevoltam végig.
Olyan is volt hogy felhívattam magamat, kicsöngött, bejelezte, hogy foglalt vagyok a telefonom meg kiírta hogy nincs szolgáltatás. -
akos727
senior tag
Na írjatok vmi tapasztalatot Llaszlo 1.8as romjáról
-
akos727
senior tag
Nekem FLB R5 alatt minden program jól fut, fényképez is semmi gondom nem volt vele idáig...
-
akos727
senior tag
Llaszlo nem találom a blogodon a movetosd leírását. Én vagyok a vak vagy tényleg nincs ott?
-
akos727
senior tag
Az nem gáz a memória kártyának, hogy sokszor wipeolom meg hozok létre új ext partíciót?
-
akos727
senior tag
Nekem működik a link, de nekem valamiért dobálja az fc-ket a rom, és csak 30mb körül alakul a max szabad ram. Lehet, hogy annak van köze hozzá, hogy mikor feltettem még régen a T-s 2.1-et akkor nem tettem fel a customized_hu-t és abból tettem fel utána a sima RMB-t meg az FLB-t. Láttam Coolboy leírásában, hogy mindenképpen tegyük fel.
-
akos727
senior tag
válasz
lkristobal #10778 üzenetére
Én is nyomogattam a Momban lévő T-ben a Pulse-ot,de szerintem az borzalmas az enyém után, mindenki agyon telepíti, és nagyon lassú, de persze 1.5 van rajta, enyémen meg 2.1. Annál sokkal jobb a telefon mint ahogy te próbáltad
-
akos727
senior tag
Ezt láttátok már, vagy próbálta valaki (felülröl a 2.) ? Nem merem feltenni, mert félek, hogy nincs angol nyelv
-
akos727
senior tag
válasz
Watt25 #10605 üzenetére
A cikk végén van róla szó, hogy a G1 nem kapja meg a frissítést, mert kevés hozzá a teló. Az mivel tud kevesebbet mint a Pulse?
Ma voltam a T-ben megnéztem a kiállított a Pulse-ot. Valami kegyetlen mennyire szét van használva... Settingsbe nem tud belépni a telefon, annyira le van terhelve mert persze mindenki tesz ra programot, de taskiller nincs rajta, ja és persze 1.5ön fut.
Bemegy a vásárló, megnézi a telefont és tuti elriad töle... -
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #10503 üzenetére
Én is erre gyanakszom.
-
akos727
senior tag
Itt nézzétek meg alul a kommenteket, pontosabban karl1011 kommentjét. ez tényleg lehet, vagy csak a amit Huawei néven veszel, nem T-mobileként azt kapod így?
-
akos727
senior tag
Nem tudjátok hol lehet venni autóstartót a pulsehoz?
-
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #10338 üzenetére
Én simán astro-n keresztül feltelepítettem.
-
akos727
senior tag
Kipróbáltam Navigont, sokkal gyorsabb nálam mint az Igo.
-
akos727
senior tag
Tud valaki megoldást arra, hogy miért lép ki az IGO kb 10-20 mp után? 2 különböző példányban is megvan, de mindkettővel ezt csinálta.
Vagy tudtok más jó offline gps programot ami tud navigálni? -
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #10031 üzenetére
Lehet tényleg, hogy ment, most olvasom, hogy amit markettel szedsz le az azt fogja írni hogy a telo memoban van, de közben nem.
Minden esetre most feltettem a OscillationROMR7B-t, nagyontettszik, hogy nem magenta vagy sárga színűek a dolgok hanem zöld. Meglátjuk mit tud ez a rom. -
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #10023 üzenetére
Köszi!
Idáig ezt a apps2sd+osat használtam de nemment az apps 2sd viszont alapból 77 mega szabad memoriam volt. -
akos727
senior tag
Valaki linkeljen egy jó romot amivel megy az apps2sd. Én nem tudok kiigazodni Modacon.
Köszi! -
akos727
senior tag
Valaki dobjon fel egy leírást a telepítés menetéről pls.
Ugyan úgy kell mint az 1.7 mcr-t kellet? -
akos727
senior tag
válasz
ATM_automata #9905 üzenetére
Most jött ki a 2.1, nekem alapból magyar volt, otthon is feltudod tenni garancia vesztés nélkül.
T-mobile oldalán megtalálod a frissítést. -
akos727
senior tag
válasz
ATM_automata #9902 üzenetére
Dehogy, nagyon jól működik, gyorsan pozicionál, pontos, max a menüben való lépegetéskor van egy fél-1 mp-es késés mire belép.
-
akos727
senior tag
válasz
ATM_automata #9897 üzenetére
Egyik baratomnak van Spicaja, az annyival jobb, hogy gyárilag lejátszik divx-et.
Játékra jobb a Pulse, jobban mennek rajta a 3D-s game-ek.
Sebességét tekintve egyikkel sincs gond szerintem.
De ilyen árak mellett mindenképpen a Pulse.
Külsőre sztem a Pulse szebb, elegánsabb. -
akos727
senior tag
Valaki betudna linkelni egy jó romot amivel megy az apps2sd?
Meg egy magyar leírást a feltevés menetéről, vagy lehet angol is.
Kell rá ugyan az az 1.5.2s amon recovery? -
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9860 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, jó lenne az apps2sd.
-
akos727
senior tag
Én a rendes kamera gombbal fényképezek, és nincs csík a képekben. A virtuálissal nekem is van.
Milyen a legújabb főzött rom? Érdemes lecserélni a gyári 2.1et?(nem voltam itt több napig, bocs hogy nem olvasom át ezt a 100 hozzászólást) -
akos727
senior tag
Milyen zene lejátszó programot ajánlotok, akár fizetős is lehet.
Nem hátrány ha van benne equalizer sőt, de a fő, hogy ne legyen lassú. -
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9190 üzenetére
Láttam, hogy vannak problémák vele, csak így összeségében voltam kíváncsi
-
akos727
senior tag
Szerintetek megéri feltenni az mcr-t a sima 2.1em helyett vagy várjak egy újabb release-t?
-
akos727
senior tag
Paulék hogy állnak a főzéssel?
Ext partíciót csak formatálással lehet törlöni?
Mert nekem a telefonon nem lehet rányomni valamiért, Windowson meg formatálja is, de az ext partíció nem tűnik el, ezért a 8gb-os Kingston kártyámból 6,69gb szabad. Sajnos itthon nincs semmi olyan készülék ami microsd-t használna. -
akos727
senior tag
A kamera ezzel a 2.1el klasszisokkal jobb
Én T-s vagyok (dominos), de nem ismerte fel a kártyám idáig. -
akos727
senior tag
Nah belekezdtem én is
-
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #8532 üzenetére
Akkor a fényekre már nem is kell költeni, csak mindenkinek fel kell tennie az update-et és disco van
-
akos727
senior tag
Inkább írjon akinek feltették a szervízbe, hogy milyen, mennyi a szabad ram, sebessége, hogy futnak rajta a dolgok
-
-
akos727
senior tag
Szerintem ki fogják dobni hivatolosan is a 2.1-et. Már videón láttuk, hogy mobil kiállításon 2.1el fut a telefon nem?
-
akos727
senior tag
Valaki tud a marketről leszedhető yx flashez serial kódot?
-
akos727
senior tag
válasz
magnusheron #7965 üzenetére
Azért leginkább szoftveres problémái vannak a telefonnak. Nekem 2 hét volt egy szoft frissítés, de alapvetően nincs bajom a készülékkel, sőt...
Reméljük ezek megoldódnak a 2.1el majd.
Reménykedjünk, hogy 2.1-el kapod vissza -
akos727
senior tag
Csak nekem nem akarja feltenni az yxflasht amivel xvideket tudok lejatszani? Regebben mar fent volt csak wipeoltam a telot.
-
akos727
senior tag
Amikor én néztem a telefonokat akkor a legolcsóbb Spica 5 ezerrel volt drágább mint a Pulse (használt, garanciális árak), csak az Pannonos volt, én meg T-s vagyok, ezért függetleníteni kellett volna és akkor egyből esik a garancia. De szerintem nem bántam meg, szeretem ezt a telefont.
Ami késik, nem múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest