- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Én simán megértem, hogy csecse, meg újdonság, meg a szemünk előtt látjuk ahogyan a jövő tekeredik, meg egyébként is google és az hűdejó... de a személyes véleményem továbbra is az, hogy ez nekem nem előny. Én nem bábáskodni akarok egy születendő oprendszer felett, meg látni ahogyan kifejlődik valami hipiszupi, hanem a bekapcsolás pillanatától használni.
De ahogyan mondtam is, végülis nincsen ezzel semmi gond. Ez nem alternatíva, hanem egy új ösvény, amire rálép, aki akar. Én nem, de ez ugye egyéni vélemény.
Jadro: Csak pedzegetéseket olvastam az árral kapcsolatban, de mivel netigényes (ahogyan mondtam), alapban megkéri a pénzét (nem konkrétan a készülék ára, hanem a további költségek, remélem így érthető). És egyébként egy szót nem írtam a telefonról, mert arra tényleg csak annyit tudok mondani, hogy a dizájnja vállalhatatlan, de ez tökmindegy.
-
Morden24
nagyúr
Na mondjuk ez szépvót... bár nem mondom, hogy a vére-veleje ez a dolog, de... na, hát mégis. Az a gond, hogy így ez a telefon viszont egy teljesen más csoport igényeit elégítheti ki, akikre viszont nem feltétlenül jellemző, hogy ilyen árban és ilyen funkciójú telefont vásárolnak (ilyen szolgáltatásokkal). Tehát technikailag a kütyü egy durván netigényes, félkész és beta szolgáltatásokat kínáló eszköz, ami "majd egyszer" akár húdehipiszupi is lehet.
Nem mondom, hogy csalódtam, mert eddig sem álltam érte vigyázzban, de ez kb. betette a kaput, és szerintem sok másik embernél is.
-
Morden24
nagyúr
készülék is törli (szemben az iPhone-al) viszont ilyen esetben a vásárló kárát (amennyiben fizetős alkalmazásról van szó) jóváírják.
Azért még mindig kíváncsi lennék a kártérítés gyorsaságára, meg arra, hogy mi van akkor, ha ugyebár ténylegesen használtam egy alkalmazást (ennel elég nagy az esélye, ha megvásároltam valamit), és ezáltal egyéb károm keletkezik.
-
Morden24
nagyúr
válasz
#16820480 #36 üzenetére
mindenkinél csak windows meg outlook létezik
Ha két webmailt mondanál, esetleg gmailt és hotmailt, akkor igazat adnék, de alapvető különbségek vannak egy Outlook levelezőprogi meg egy webmail között. Márpedig akinek nem webmailje van, az igényli ezt a dolgot. Ha meg igény van rá, akkor kell rá fejleszteni. Na most érted, én nem váltanék azért guglimélre meg guglidocsra meg gugliwhatever-re, mert mondjuk nem adják meg ezeket a lehetőségeket.
Tehát ha megadják a lehetőségeket, akkor beszélünk alternatíváról, ha meg nem, az nem alternatíva, hanem két vagy több különböző lehetőség.De ugyanúgy, ahogy Linux-Windows mókában, itt sem azt látom, hogy az egyik kiválthatja a másikat, mert én kiváltani semmit nem akarok. Azt akarom használni, ami számomra a legtöbb hasznos szolgáltatást nyújtja, hogy ezt a google, a Microsoft vagy az Apple gyártja, az számomra huszadrangú, főleg, hogy a három említett sajnos egytől egyig amerikai cég.
-
Morden24
nagyúr
válasz
#16820480 #26 üzenetére
egyébként kíváncsi leszek a HTC vajon nem akarja-e erre a rendszerre cserélni a wimo 6-ot
Még mindig kétlem, hogy a hárdkór WM-használónak ez opció lenne. Majd akkor, ha szinkronizál az Outlook-kal, és ez csak jó nagy csepp a pocsolyában.
A szoftverellátottságról nem is beszélve. A legtöbb embert általában nem az érdekli, hogy milyen lehetőségek lesznek, hanem hogy milyenek vannak.
-
Morden24
nagyúr
Szóval ami nálam kiveri a biztosítékot, miért nem tudnak kijönni a gyártók egy olyan telefonnal, ami külsőre és belsőre is jó.
Gondolom azért, mert most a G1 learatja az "Android babérokat", azaz megveszi egy csomó ember, mert Android - ez megalapoz egy "keménymagot", amire aztán lehet építeni, és jöhetnek a civilizált kinézetű készülékek is, amit egyrészt megint megvesz egy csomó ember, másrészt hoz új vásárlókat is.
-
Morden24
nagyúr
Ja, a telefonnak meg az OS-nek oké, hogy semmi köze nincsen... én igazából arra vagyok kíváncsi, hogy 1. a PC-szinkronizációt hogyan oldják meg, milyen extrák lesznek, mivel nyújt majd többet, mint mondjuk egy WinMo ilyen téren, mert a gmail-es levelek szinkronizációja mondjuk nem a legnagyobb tuti, amit el tudok képzelni... 2. mennyire fekszenek rá a fejlesztők támogatására, és a "házi" appok mennyire lesznek hasznosak, mert egyrészt ilyen téren a többi platformnak nagy előnye van (még szifonéknak is), másrészt ha csak streetview-szerű cuccokkal "kápráztatnak", akkor megette a fene az egészet.
Hát hogy az amcsikat mi osztja meg, az engem nagyon nem érdekel, ami már inkább, hogy mi itt Európában ezzel mit veszítünk vagy profitálunk
-
Morden24
nagyúr
PC-s szinkronizációval mi a helyzet egyébként?
Amúgy nem tudom, hasra nem estem tőle, de lehet, hogy jó oprendszer lesz, az mindig csak jó, ha van plusz egy - egyelőre nem látom, miért kéne ezt vennem WinMo, Symbi vagy OSX helyett. A készülék külseje már a Logan futásában is anakronisztikus lett volna, az meg, hogy nincsen virtuál keyboard, szerintem óriási hátrány. Nem mindig akarja az ember tologatni a qwerty-t, na de mindegy.
Ez a google maps-es streetview tényleg ekkora nagy szám? Szerintem kevesebb értelmetlen, felesleges és parasztvakításon kívül semmire nem alkalmas dolog van. Tipikus kirakatapp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Synology NAS
- Revolut
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest