- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
asadasad22 #105 üzenetére
itt békesség volt, amíg nem voltál itt
ott a pont -
joey04
titán
Egyébként olyan egyszerű dolgok senkinek sem jutnak eszébe, hogy nem minden adat lehet meg PC-n amit a telefonon tárolunk? És ha tönkremegy a készülék? Pápá az adatoknak is. Míg ha kártyán, kiveszem és legalább megmarad szinte mindenem. Nem mindenki akar(és nem is mindig lehetséges) naponta szinkronizálni a géppel, mielőtt ezt a hülyeséget kellene példaként hallgatnom. N82-n is a belső memória szinte üres volt, csak pár program ment oda (azoknak a telepítője egyébként is megvolt gépen) és mindent kártyára mentettem.
Na most már elég példa lett felhozva a memóriakártya létjogosultsága mellett, szerintem kár tovább vitázni, hagyjátok! -
joey04
titán
válasz
asadasad22 #77 üzenetére
jaj de buta vagy!
Majd ő megmondja, hogy mire van neked szükséged, és mit hogyan használj! -
joey04
titán
1.: ha sima bővítésről beszélünk, fent leírtam nekem pl miért kellett, miért volt jó a bővíthetőség
2.: ha több kártya használata a kérdés, arra is hoztak példát előttem.
3.: még mindig a hozzáállással van a baj. Ne kelljen már bizonyítékot felhozni, ez nem egy tárgyalás, ha valakinek ez a kényelmesebb, jobb megoldás ne kelljen megindokolni, hanem mert csak. Éppen ezért el kell fogadnod ezt az érvet is: táskámban magamnál hordom a fél irodát meséket hanyagoljukja és mielőtt bármelyik példára írnál, hogy te ezt hogyan oldanád meg kártya nélkül, vagy veled ez miért nem történhet meg, vedd figyelembe, hogy az valakinek így volt jobb és kész/ez a helyzet állt elő. Ha ezek után nem érted meg, hogy miért van baj az általánosítással, miszerint nincs értelme valaminek egyáltalán(tehát nem arról van szó, hogy neked jobb-e, hanem hogy bárkinek jobb-e), fölösleges a vita is(no és nem sok köze van eredeti témához sem). Főleg miután több ember is mondja, hogy márpedig fontos neki. Ha nem érted meg, akkor értetlen ember vagy.
-
joey04
titán
nekem meg teljesen más a tapasztalatom mint neked. továbbra sem értem miért általánosítasz miért nem fogadsz el más véleményt. kit érdekel mit tapasztalsz? attól még általánosítani nem korrekt dolog. te is sok olyat írsz amit értetlenkedve olvasok mégis megértem hogy más a véleményed. nem tudom ez miért érthetetlen számodra de ha neked jó...
minden érved az, hogy nekem nem kell ilyet nem használok stb ld.: táskám sincs. és?? nem is arról akar meggyőzni téged, hogy te is így használd, hanem azt értsd meg, hogy másnak másra van szüksége. ez ellen nem érv, hogy te nem úgy használod az meg teljesen érdektelen, hogy mit tapasztalsz a környezetben. aki kinyilatkozza, hogy neki kell a kártya az nem a te ismerettségi körödben van innentől kezdve értelmetlen az ismerőseid és saját szokásaidat felhozni.
-
joey04
titán
te miért nem tudod felfogni, hogy mások máshogy élnek mint te, máshogy használják a technikát, ezért mások az igényeik? Jó neked nem kell, felfogtuk. De ne próbáld már meg általános nézetként beállítani azt, hogy nem kell kártyás bővítés...
a 16 gigára: pont az iphone az, amiben a nagyobb tárhelyet is simán kihasználnám. -
joey04
titán
válasz
#16820480 #39 üzenetére
vagy például amikor N82-m volt, nagyon jó volt, hogy kollégám laptopjáról átraktuk az egyik kirándulás képeit, videóit a telóban lévő kártyára.csak be a kártyaolvasóba, és kész.
szóval mereven tartani azt az álláspontot, hogy a bővítés haszontalan, igencsak meggondolatlan, mások igényeit figyelembe nem vevő nyilatkozat. szerintem meg a gps a hülyeség, minek, hiszen soha nem használtam semmire telefonban.
sőt, a wifit is csak ritkán használom, fő szerepe, hogy ágyból gyorsabban tudok megnézni valamit az itthoni netet használva wifin keresztül, mintha a rendes mobilnetet használnám. szóval ez sem egy nélkülözhetetlen funkció számomra. másnak még k*rva fontos lehet ettől, mint ahogy az is. -
joey04
titán
Szia!
Jó kis villámteszt!
Pár kérdés: Írtad, hogy van multitouch, de csak moddal lehet előhozni. ezt hogyan lehet megtenni, és ha ez megvan az azt jelenti, hogy működik pl a böngészőben is? Vagy csak pár ilyen hackelt alkalmazás tudja használni, afféle techdemo szinten?
Videólejátszáshoz ingyenes és legális progit kell letölteni, vagy fizetős és legális progit, netán egy Google által nem támogatott progit (mintha iPhonera Cydiából szednél le valamit)?
Kérdés vonatkozik a videófelvételre is, bár erről nem írtál, hogy lehetne külső programmal.
BT hack esetleg van-e már, hogy menjen a fájlküldés?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest