- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"nekem meg teljesen más a tapasztalatom mint neked. "
Rendben, leírtam a saját tapasztalatom. Várnám a tiedet, mikor, miért volt szükséges a telefonodban memóriakártyát cserélned? Mikor csináltál ilyet utoljára?
Lehetőleg valós, életszerű indokot és leírást várnék (a táskámban magamnál hordom a fél irodát meséket hanyagoljuk).Tényleg érdekel, mert még nem találkoztam olyannal, akinek ez nem csak mondvacsinált igénye lett volna.
---
Az is érdekel, hogy a G1 hogy viselkedik, ha kiveszik a kártyát belőle, amin programok vannak (amik esetleg futnak is).
-
Ulkesh
őstag
"te miért nem tudod felfogni, hogy mások máshogy élnek mint te, máshogy használják a technikát, ezért mások az igényeik?"
Nekem tök mindegy, hogy ki, miként használja, csak van némi rálátásom a dologra.
Itt mindenki a cserélhető SD kártyára esküszik, de érdekes mód, ha a gyártó nem ad eleve nagyobb kártyát a készülékhez, akkor a vásárlók zöme 1-2 GB-os kártyát vásárol és az életben nem cseréli.
Én személy szerint több mint száz készüléket használtam már, de soha nem cserélgettem a memóriakártyát. Vásárláskor vettem egy megfelelő méretűt, amit később a készülékkel el is adtam.
Ismeretségi körömben szinte mindenki smart készüléket használ, de egyet sem tudnék mondani, aki a telefonjában memóriakártyát cserélgetne.----
sheratan:
"de két telefon közt miért ne lehetne így adatot cserélni? egyikből ki a kártyát, a másikba be."
Értem, nálad már felmerülne ilyenkor egy második kártyafoglalat igénye is, hisz ha kicseréled a készülékben a kártyát, akkor mire másolsz? Ezeknek a készülékeknek a belső tárolójuk pár száz mega, oda nem nagyon tudsz
"elfér a táskámban. de miért is nehezebb ezt, mint egy usb kábelt hordani?"
Táskát sem hordok
"amúgy 1TB memória telefonban akkor lenne jó, ha az ilyen kis mobil gépek felnőnének"
Erről, ha jól emlékszem én is írtam valamelyik topicban.
Szerintem is ez a jövő, a mobil és desktop készülékek teljesítménye egy idő után össze fog érni. Onnantól felesleges lesz több eszközt vásárolni, ha egy hordozható eszközzel megoldható.
Egyébként már van egy távolról hasonló megoldás, ez a Modu.
Van egy központ egység, amit különféle hordozóba csúsztatva mobiltelefonként, játékkonzolként, GPS-ként stb. működik."így az összes adatod ott lehet nálad, bármikor bárhol. "
Ez a bűnözők dolgát jelentősen megkönnyítené
"most mondjam azt, hogy nekem 90 giga körül van a zenegyűjteményem? "
3 db 32 GB-os SD-kártyán elfér (bár picit drága megoldás lenne)
-
törölt tag
na igen. én mondjuk csa kazt szeretném, ha normális méretű kártyákat tudnának csinálni. eddig a kedvenc méretem (fizikailag persze) az a MS Pro Duo. csak ugye nem igazán elterjed, meg csak Sony termékben lehet használni. de nem olyan kis bolhapöcsnyi, hogy leteszed, és el is tűnt, meg nem kell hozzá adapter, hogy kezelhető legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest