Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Huawei P50 Pro - emlékkép
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Srácok, lehet rápróbálnék újra az openwrt oldalra, viszont szeretnék egy beackupot, hogy ha valami mégse menne, ne kelljen újra konfigolni mindent, én úgy gondoltam csinálok teljes mtd mentést, és ha gond van felrakok egy tiszta padavant és felülírom az mtd-ket a mentéssel ez járható út?
Valamint szerintetek melyik a legegyszerűbb megoldás a váltásra? van egy korai verziós módosított bootloaderem. Bár én valahogy inkább a gyárira visszaáállás majd onnan openwrt biztosabbnak tűnik. az mtd2 vagy hányas mentést visszakell rakni, mint dir860-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
Üzleti előfizetők hirdetései
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest