- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
válasz
Dark Archon #6 üzenetére
Most nézem ezt a gyöngyszemet: „A cégek is, ha épp, hogy felocsúdtak az XP-Vista/Win7 váltásból, már egyből jött a 8”
XP:2001
Vista: 2007 (több, mint 5 év)
W7: 2009 (bő 2,5 év)
W8: 2012 (majdnem pontosan 3 év)Ettől az iszonyatos tempótól én elszédültem volna.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Dark Archon #137 üzenetére
Nálad valami más gond lesz, mert a felsorolt játékoknak és persze a többinek sem volt még problémája az aero-val (magától lekapcsol a játék alatt). Sőt próbakép ablakba futtatott játéknál bekapcsolt aero-val sem volt semmilyen csökkenő teljesítményre való figyelmeztetés.
-
imibogyo
veterán
válasz
Dark Archon #152 üzenetére
Én csak kettőt, de végül is tök jogos.
-
válasz
Dark Archon #97 üzenetére
Nem is mondtam hogy az összesnél. Nekem is volt ilyen problémám, mikor a játék csak xp-ig volt támogatott és kompatibilis módban is nyomta a hibát, hogy változott az aero. Nekem akkor jött elő. A mai játékoknál már nem nagyon van ilyen, csak régebbieknél.
-
imibogyo
veterán
válasz
Dark Archon #97 üzenetére
Nekem ilyen még soha nem jött elő. De nekem is inkompatibilitási problémának tűnik. Nincs felkészítve a játék arra, hogy ne akadjon össze az Aero-val. De ez csak ötlet. Mikori játékoknál jelentkezik? Tehát mai aktuális játékokkal is?
szerk:
Na közben újabb info pushalias-tól. Nem tudom sem megerősiteni, sem cáfolni, de az biztos, hogy inkompatibilitás, akár akkor a VGA és a rendszer, akár program és program között. De valami biztosan nem kerek. -
válasz
Dark Archon #94 üzenetére
Az sem a 7 hibája, hanem a játéké, mert ö nem képes jól futni a 7-en. Amúgy meg ha egy játékot elindítasz akkor az aero eltűnik és a csúnya szürke skin jelenik meg hogy az erőforrást ne egye. És mindegy milyen játékot indítasz el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest