Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Mindentől függ .) a lényeg az az 5.1 , stb és a sztereo technika nem ugyan az ..
Az erősítő szar volt, de utána olvastam és írják is hogy a mélye nem az igazi, nah meg mondom sub kimenet van rajta szóval funkcionál ilyen 2.1 erősítőnek kb... azzal biztos durranna ,de egy sztereo erősítő ha alkalmatlan kellemes sztereo hangzásra, akkor az takarodjék a portáról .
Mondjuk nekem nincs gondom a hangzással
vannak erősítőim, hangfalaim, mikor mit, meg mennyit akarok hallgatni . ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
trufa12
addikt
-
trufa12
addikt
de rá rakták a kimenetet .... szóval gondolom akkor szól ideálisan ha mélynyomó is van rákötve .
mert ha középre ültem akkor ott jó volt a mély. de ha már máshová akkor 0 .)
de viszont ezeknél a régi jó erősítőknél , szinte bárhol lehet az ember miközben hallgatja , a mély ugyan olyan . -
trufa12
addikt
hát nem tudom -.- 2x70 w meg 80 w erősítőkkel küldök meg pár hangfalat , olyan bassz van hogy a gatyám leszakad .)
az az erősítő túl tiszta volt
és van rajta sub kimenet így gondolom oda vágná le a mélyet... (akciósan 70 , am 120 k az ára)Csak nem mind1 hogy 1980-90 v 2011-2-3-4 es erősítőről van szó.
Vissza küldte, aztán vett philips fa 930-at hatalmasat durran =most ezt használja, mellé van 4 pioneer hangfala.
meg pioneer Sa 508-ast .) az pedig csak 2x25
de köv héten érkezik egyenesen 1979ből aztán majd kiderül (de szerintem az agyunk lefogja szaggatni ) -
trufa12
addikt
200 dolláros recsegő .
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Windows 11
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
vannak erősítőim, hangfalaim, mikor mit, meg mennyit akarok hallgatni . ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de köv héten érkezik egyenesen 1979ből aztán majd kiderül (de szerintem az agyunk lefogja szaggatni )