- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
#59070464 #11 üzenetére
Ezzel nem tudok vitatkozni. Természetesen ezen az áron lehet összerakni jobb rendszert.
Viszont bizonyos szint fölött már nem annyira rosszak ezek portable dolgok. (Én leginkább a az olcsó bluetooth-os nfc-s dolgoknak vagyok az ellensége. Azok alkalmatlanok normális zenehallgatásra.)
Amúgy ez fejeseknél is úgy van, hogy középkategóriásokból is ki lehet fogni nagyon jót csak oda kell figyelni. Szóval szerintem nem lehet általánosítani. Szerintem be kell lőni egy bizonyos árszintet, alaposan utána kell olvasni, és ha lehet meg is hallgatni. Így ki lehet fogni kellemes darbokat.
Én amúgy örülök, hogy ilyet vettem, mert ezt külföldre is el tudom majd vinni magammal. Még egy nagyhangfalas rendszert muszáj lenne eladnom veszteséggel. Tehát azért más szempontok is vannak. Vagy helyhiány, vagy irodába vagy laptophoz szeretné használni valaki. Ha belegondolsz, hogy laptop mellett milyen jól is jöhet egy ilyen abban az esetben, ha van egy fejesed és ezen keresztül hallgatod a zenét, nem pedig az alaplapi hangkártyáról. Tehát egy kicsit kettő az egyben eszköz.
Amúgy mostanában nem ezen hallgatok zenét, hanem inkább fülesen, fejesen.
-
Ati1979
veterán
Semmi sem ér annyit mint amennyiért (újan) veszed.
Ez a világ rendje.
Amúgy szerintem az egy jó vétel volt. Koráltozottan hordozható, rá lehet dugni a beépített dac+ampra fejest v. fülest és méretéhez képest nagyon jól szól. + Usb-n keresztül bármire rá lehet kötni.
Ha meghallgatnád, amúgy lehet, hogy megváltozna a véleményed. Ők azért nem szokták szórni a 10/10-et.
-
Ati1979
veterán
Kérdés az, hogy valaki ez is az ipari hulladékok körét gazdagítja-e?
Valószínűleg így van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest