Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.J.M.
senior tag
Szerintem itt arról van szó, hogy a gyártáshoz szükséges license díjakat méri magas áron, ezért nem tud más ilyet gyártani versenyképesen.
Te esetedben, akarnál te is kipufogót gyártani, de nem lehet, legális úton meg olyan drágán kéne megvedd a license-t, hogy nem is érné meg kipufogót gyártani.
Én inkább azt nem értem, hogy kb akárki csak úgy gondol egyet és beperelheti a Qualcomm-t?
Magyarország miért nem pereli be, kérhetne egy pár száz millát, (csak úgy?!)...Szerk.: most látom, hogy nem ország, hanem "Szabadkereskedelmi Bizottság", ilyenje kinek lehet akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Wise (ex-TransferWise)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Hyundai, Kia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest