- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyébként évekig volt a PC piac temetve, aztán a notebook, most a táblagép. Az okostelefonoké is lesz ?
Közben meg annyi történt, hogy kialakult egyfajta arány-egyensúly. Azt kellene figyelembe venni, hogy a minőségi táblagépet vásárlók megveszik az adott év csúcsmodelljét vagy legjobb ár/érték arányú készülékét, és addig - nagyon okosan - nem cserélik ameddig:
- Nem romlik el
- Bőségesen kiszolgálja azokat a feladatokat, amelyeket megvásárlásakor is
- Nem reménytelenül elavult a rajta futó OS
- A bennük lévő RAM mennyiség elég a hanyagul optimalizált applikációk legújabb verziójának futtatására... egyszóval 3-6 évig.
Az Apple termékek vonalát nem nagyon követem, de azt tudom, hogy minden évben van új iPhone, de a táblagép részlegük úgy sejtem, nem dob ki mindig új modellt, és ha ez jól dereng, akkor nagyon helyesen járnak el.
A táblagép piacnak ugyanakkor nem tesznek jót a gagyi 20-30 ezres darabok, de ezeket idehaza is a nem túl pénzes egyének vásárolják meg. Persze kérdés, hogy minek...
Szerk: Ahol bejött a jóslat, az a 3D tévék piaca! Dicsértessék, hogy azok eltűntek, remélem a következő az a hajlított kijelzőjű ámokfutás vége lesz
-
törölt tag
Érdekes dolog ez. Több mint 4 éve vannak táblagépeim. Laptop nem kell, ha úton vagyok.
Még a Nexus 7 I-gyel kezdtem, aztán jött a II, most pedig: Huawei MediaPad M3 8.4" 4 GB RAM/64 GB ROM 4G/LTE
Játszani nem szoktam. Minden másra úton tökéletes egy jó minőségű táblagép. Gagyit sosem vettem (az első generációs N7 is jó volt a maga korában, az 5.0.1-es Android, meg a nem túl acélos Flash chipek tették be neki a kaput). Az új táblagép egyben a telefonom is. Így két készülék helyett egyet használok, sőt ha hozzáteszem, hogy van mobilinternetem is, akkor három helyett használok 1-et, mert korábban a Nexusokból nekem WiFi only volt csak, és hát kellett hozzá egy Huawei E5776 Mobilehotspot is.
Ja, egyébként az elsőre szavaztam. Notebook + ember úton kb a 2000-es évek eleje....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest