- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deka10
senior tag
válasz
rootkiller #4 üzenetére
Tényleg nehéz háromszór megérinteni a kijelzőt és hálózatot váltani, de erre is van kirakható alkalmazás és akkor ennyi problémád sincs. És ha valamit nem értesz bekapcsolod a súgót és máris mimde világos.
Miden esetre én várom mert sok jót hallottam róla.
-
kchris78
veterán
válasz
rootkiller #4 üzenetére
[törölve]
akinek a symbianban percek kellenek ahhoz hogy megtalálja hogy hol lehet networkot választani az szerintem önmagát minősíti ha ezt fikázási alapnak tekinti, erről jutott eszembe hogy ugyanez nekem az iOSnél tartott ennyi ideig, de ez van, balkezes is vagyok, kisebbséghez tartozom
.
[ Módosította: 7 ]
-
user01
aktív tag
válasz
rootkiller #4 üzenetére
Múltkor is mentünk Ausztriába ki, a sofőrnek C7-je volt, és percekbe tellett, mire megtaláltam hol kell hálózatot váltani. Tiszta szégyen!!!
Valóban az, de rád nézve!!!
Ugyanis ha valakinek percekbe telik eljutni a Beállítások / Kapcsolatok / Hálózat menübe, az tényleg szégyen! -
Taki30
tag
válasz
rootkiller #4 üzenetére
Ami a Symbian-t illeti,tényleg lejárt lemez.Ideje múlt kissé.Se nem szép,se nem "okos" és nem is túl jól átlátható.De én a Nokiát nem temetném.
Az N9-el még érhet el sikereket.Szerintem annak van jövője.A rajta lévő Op. rendszer előreláthatólag sokkal színvonalasabb.Már amennyit eddig tudunk,már az alapján is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest