- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
JR.CSé
senior tag
Valószínűleg igen.De ha nem akkor mi csak jól járunk.Én is elégedett Symbian felhasználó vagyok ( N97 mini, 5800) Ezért sem nagyon szeretem h ha az elvakult droid fanok pocskondiázzák a rendszert.Én már nagyon várom a következő frissítéseket leginkább az 5800 miatt amire ugyebár megígérték de még nem jött ki.
-
gretzky77
veterán
köszi ez igy igaz kivàncsi lennék hogy mondjuk a marketben mennyi a valóban hasznos (nem fingós,böfögös) program! júliusra igérték ugye namost ehhez képest durvàn késett 1-1.5 hónapot! ami szerintem nem tragédia aki agyon dicséri a droidot nézzen màr szét ott mennyit késnek a frissitések én egy évet vàrtam rà anno na az késés! Akinek nem kell ne vegyen symbiant de ez az egyetlen rendszer amit kiveszel a dobozból és tudja amit szeretnél nem kell mókolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest