- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Pont ezt mondom én is, csak van aki nem hajlandó elfogadni a saját véleményén kívül mást.
"De ahhoz képest amilyennek lennie kellett volna (sziget nélkül)" -->
>'Az iPhone‑nal kapcsolatos jövőképünk a kezdetektől egy olyan készülék volt, ami egyetlen kijelzőből áll.'<
Ezt meg az apple állítja nem én, és mivel nem az egész előlap egyetlen kijelző (a sziget miatt, mint te is megjegyezted), így egyértelműen hiányzik belőle. (bár ilyen marketing szövegek egyik fele általában ferdítés, a másik fele meg túlzás
) De ez csak csűrés-csavarása ugyanannak a dolognak, ezt is leírtam már. Mint írtam, el tudom képzelni normális felhasználását, de majd kipróbálok egyet, és meglátom milyen pluszt ad hozzá, viszont, a teljes képernyős lejátszásnál (amivel híres lett az elején) ahogy kitakar a videóból az nem hasznos, hanem nevetséges. Ha viszont oda egyéb info kerül közben (aksi, hangerő, lejátszási pozíció, stb., aminek van értelme) akkor hasznos.
Az nekem nem hasznos, ha lefotózok három embert, és visszanézéskor a középsőnek kitakarja a fejét a notch a képen"de kiér a telefon tetejéig a két szélén a kép!négy!"
Erre azt mondom, hogy hiányzik a képből, mert egyértelmű, hogy hiányzik. Természetesen erősen sarkított példa
, de remélem érthető. Ha ellenben nekem oda a kép jellemzőit, a zársebességet, rekesznyílást, hisztogrammot, stb-t ír ki, akkor viszont meg már nevezhetjük hasznosnak, és mondhatjuk, hogy hozzáad valamit. Bár csak épp a lényeg nem fog kiférni oda, az eddigi értesítések és egyebek.
-
joey04
titán
A notch helyén semmiképpen nem lehetne kijelző, mert nem tart ott a technika. Vagy lehetne, de akkor nincs face id, kellene kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó, ami nincs azon a szinten mint a sima, a hangszóró is necces lenne. Előlapi kamera is vagy kiugró lenne, vagy valami szar alul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 15 Pro Max Natur Titan 512GB, 3év gari
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest