2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Szenzorszigettel érkezhet a Pixel 3 XL

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SlashLeaks

A két idei modellhez passzoló védőüvegek árulkodhatnak a Google 2018-as referenciakészülékeiről. Nem véletlenül került notch támogatás az Android P-be, a Pixel 3 XL ki is használhatja.

Hirdetés

Az elmúlt évek legvitatottabb formai sajátossága a bevágás vagy szenzorsziget, ami egycsapásra tömeges megoldássá vált. Bár a Vivo és a Lenovo azon dolgozik, hogy a notch ugyanilyen sebességgel kimenjen a divatból, a Google is kénytelen volt meghajolni a betüremkedés műfaja előtt, ehhez passzoló szoftverfunkciókat kínálva az Android P fejlesztői változataiban. Úgy tűnik, nem véletlenül: felbukkant két, harmadik generációs Pixel telefonokhoz szánt előlapi védőüveg, és a nagyobbik bizony szenzorszigetről árulkodik.

A Google Pixel 3 és a Pixel 3 XL állítólagos előlapi védőüvege
A Google Pixel 3 és a Pixel 3 XL állítólagos előlapi védőüvege (forrás: SlashLeaks) [+]

Noha a fényképének hitelességét a Google nem fogja se megcáfolni, se megerősíteni, nem lenne meglepő, ha a Pixel 3 XL beállna a sorba. Elvégre tavaly a 18:9-es képarány volt a menő, a Pixel 2 XL pedig csatlakozott is az esztétikailag elegánsabb trendekhez, idén meg a notch a követendő példa. Már a gyártók részéről, a vásárlókat sokkal jobban megosztja a dolog. Úgy tűnik egyébként, hogy a Pixel 3 képernyője is megnyúlik, bár kimarad a bevágásos buliból, a képek alapján pedig marad a sztereó előlapi hangszórópár. Az új referenciakészülékek befutására ősszel érdemes számítani.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.