- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Semmi, szájtépés.
Iszonyatosan jó az a játék.
Az egyetlen dolog, hogy másra vártunk(én is).Az első rész egy komoly, igazi szerepjáték, sokaknak és nekem is a baldurs gate-es időket juttatta eszünkbe, minden tekintetben.
Ezzel szemben a második rész nagyon elment hack'n slash irányba, sokkal egyszerűbb, rövidebb lett minden téren.
Ettől független baromi jó, csak sokan rosszul állnak hozzá.Ha más címen jelent volna meg, akkor 9/10.
-
maszi99
őstag
Így van, kukkant bele !!!
Youtube-n is rá lehet pillantani, érdemes -
maszi99
őstag
'Toronymagas mérce"- fura kifejtés
DAO-val 1 évet játszottam, és a küldijeivel, a 2. résszel 1 órát, az eladási listák szinte ugyanezt mutatják.
Sajnos azt a lécet a 2, résznél lefele állították az aljától kezdve lefele, de mind 1 is.
Ezen már kár rágódni, erre az évre mindenképpen a Diabló 3 a befutó elég magasan.
Ennyi idő után hatalmas elvárásaim vannak a játékkal kapcsolatosan
De ne feledkezzünk meg az apróbb kiemelkedő darabokról sem: pislants rá a King Arthur 2 játékra, kiemelkedően jó játék, és az árát mindenképpen megéri (6 ezres lesz csak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest