Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nem hinném h idén lesz már gta5, főleg nem pcre :/ amúgy max payne 3 igen ígéretesnek hat
-
leslieke
Jómunkásember
Diablo 3. nem is kérdéses. Az már igen, hogy megjelenik-e idén.
-
gyáliSanyi
őstag
Spec Ops: The Line
CS GO miért maradt ki a listából?
CS GO is!
De lehetne több hivatkozás "piros betűs" link a többi játékra is!
-
Szeg007
csendes tag
Guild Wars 2 ha kijön
-
Cyberpunk
félisten
Diablo 3. De nem túl valószínű hogy mostanában lesz belőle valami mert [link]. Gondolom el van maradva a konzol verzió.
-
VIC20
őstag
Dungeon Keeper III.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A Hitman: Absolution érdekes lehet - ha nem mennek el idióta puff-puff only akciójáték irányba. Van egy-két baljós jel, de reménykedjünk.
Ezen kívül mást.
Mondjuk egy Quake Arena jöhetne. Vagy mondjuk egy FF XIII PC-port. Vagy egy Fallout 4. De tudom, hogy csak delíriumos víziók..
-
alratar
addikt
A válasz egyszerű: Mass Effect 3
-
dave666
aktív tag
Diablo3 és GTA V amiket nagyon várok
-
Chapel
addikt
GTA V, továbbá GTA V, persze a GTA V mindenképp...nem folytatom
HL 3 bármely formában (kieg, folyt.), Max Payne 3-ról nem is beszélve.
Portal 3, na erre igazán kíváncsi lennék, egyrészt mert a 2 baromi magasra rakta a lécet (persze ha valaki akkor a Valve megugrorja, ezt tudjuk), másrészt viszont a 2. rész befejezése miatt, vajon mi jöhet ami nem az eddigiek róka bőre?? Nem tudom, de hogy érdekel és megvenném az tuti
-
mcmike
őstag
Csakis: Aliens: Colonial Marines
Más nem érdekel...
-
foxkeh
csendes tag
Darkness 2 és ha minden igaz akkor az alan wake et pc re ..
-
kapeti07
senior tag
Így most hirtelen a Dio3 jut eszembe de remélem még első félévben megjelenik.
-
L_ajos
őstag
Lotro új kiegje
+ ingyenes tartalom
-
Xerxész
őstag
Assassin's Creed III...és a világvége.
Mass Effect 3...és a világvége.Ezeken kívül pedig:
King Arthur II
Tomb Raider
Aliens: Colonial Marines.Egyébként szerintem jobb az AC széria története, mint az ME univerzumáé. A valaha volt legjobb globális játéktörténetnek tartom.
-
ashketchum
csendes tag
Counter Strike: Global Offensive és Dota 2 nincs is a listán :\\\\\\\\
én nem is szavazok akkor :'(( -
-kdM-
senior tag
válasz
Dyingsoul #205 üzenetére
Elsőre is értettem én...
"Én csak annyit mondtam, hogy csalódott vagyok. Ami azt jelenti, hogy azt gondoltam, hogy többen várják ezeket a játékokat"
És még mindig nem értem, hogy valakit miért súlyt az le, ha az emberek 40%-a nem azt a játékot várja amit Ő.Ok. Most, hogy elolvastam az aláírásodat nincs több kérdésem. -
Dyingsoul
veterán
Te miről beszélsz fórumtrollocska? alapból onnan indultunk ki, hogy azt gondoltam hogy többen várják a dio3-at, amit írtam is: 40%-ot saccoltam neki, ami a jelenlegi állás szerint azt jelenti, hogy még 12%-al több voksot vártam a dio 3-ra. Milyen 90%-ról beszélsz itt?
Még egyszer leírom az alacsonyabb értelmi szinttel rendelkezők kedvéért: csupán azt gondoltam, hogy többen várják ezt a játékot, amit én is várok és még sok ismerősöm is várja. Semmi negatívat nem írtam, miért kell kötekedni, ezt komolyan nem értem. Ha én megértem, hogy mindenkinek másak az igényei (az is ezt mutatja, hogy nem azt írtam, hogy 100%-ot vártam volna a dio 3-ra), akkor legalább ennyit megérthetnétek ti is, hogy csupán azt gondoltam, hogy többen várják.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Dyingsoul #202 üzenetére
Xar lenne, ha mindenki ugyanazt várná, mert ez azt jelentené, hogy agy helyett Intel/AMD chip (a nem kívánt rész törlendő) van a homlokunk mögött.
Az, hogy ki mit vár, számtalan többé-kevésbé megfogható (pl. IQ) és megfoghatatlan (pl. ízlés) tényező keveréke. Én olyan játékot várok a legjobban, ami meg sem lett említve (Risen 2), de ettől még nem vagyok csalódott.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
FehérHolló #198 üzenetére
Én csak annyit mondtam, hogy csalódott vagyok. Ami azt jelenti, hogy azt gondoltam, hogy többen várják ezeket a játékokat, amiket említettem. Ennyi, nem kell ezt túl ragozni szerintem.
-
Fücsök007
őstag
Részemről Diablo 3, GTA 5-ről még kevés sajna az infó.
Elég erős lesz ez az év. -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
FehérHolló #193 üzenetére
Nekem meg az Opera szerver sorsol mindig új IP-t, fel kell húzni a Resident Evileket
Amúgy meg másfelől engem is zavar, hogy másképp nem láthatom az eredményeket.
#198: valamilyen rejtélyes oknál fogvs a Heroes III a kedvencem, de miért?
vitko: attól, mert neked még nem jött be, másnak bejöhetett. Ezért annyi amennyi. Ha szar lenne akkor nem ennyi.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Dyingsoul #197 üzenetére
Másnak tetszett, ezért kapott 18%-ot.
Egy játék nem attól lesz jó, hogy 15 éve jött ki az első része. Lásd: Heroes of Might and Magic sorozat, a harmadik részig volt fejlődés, utána a 4 és az 5 nem hozta a szintet. A hatodik részt meg szándékosan nem értékelem, mert szerintem még "nem teljesen kész". -
munky
őstag
Egy új Half-Life játékot várok.
Pontosabban először legalább egy bejelentést, hogy aztán "Valve idő" szerint pár év csúszással végre lehessen is vele játszani.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
FehérHolló #193 üzenetére
félre értettél: Nem értem, hogy a mass effect 3-at miért várják ennyien... Mellesleg a GTA 5 lenne a második, amit a legjobban várok, de simán lehetne a kettő együtt 60%, akkora klasszikus címek ezek, akár a többihez képest is.
Hol volt a többi cím 1997-ben? -
Dyingsoul
veterán
Kicsikét csalódott vagyok, azt hittem a dio 3 minimum 40%-nál tart már... De sebaj, én azt várom a leginkább (a mass effect 18%-a előtt pedig értetlenül állok...
).
-
scyllarus
veterán
Mást várok, de nagyon:
XCom: Enemy Unknown -
persil
nagyúr
Semmi, szájtépés.
Iszonyatosan jó az a játék.
Az egyetlen dolog, hogy másra vártunk(én is).Az első rész egy komoly, igazi szerepjáték, sokaknak és nekem is a baldurs gate-es időket juttatta eszünkbe, minden tekintetben.
Ezzel szemben a második rész nagyon elment hack'n slash irányba, sokkal egyszerűbb, rövidebb lett minden téren.
Ettől független baromi jó, csak sokan rosszul állnak hozzá.Ha más címen jelent volna meg, akkor 9/10.
-
Kyster
csendes tag
HL2EP3 / HL3
De gondolom még az első trailerig 15 év van hátra.
Így hát Max Payne 3 valamint BioShock: Infinite. -
djsunny
aktív tag
Nincs a listán ezért ide írom: Far Cry 3!
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Winner_hun #184 üzenetére
Az SC 2 HoTS lehet, hogy csak 2013 elején jelenik meg.
Diablo 3-ra szavaztam. -
zoltanz
nagyúr
Az Aliens: Coloniel Marines, Dirt Showdown érdekelne.
-
Mtbsrác
senior tag
Merto Last Light vagy mi és HL3.
-
Winner_hun
félisten
Mást várok. StarCraft 2 HoTS
-
zalyy
tag
GTA 5, Diablo 3
-
Scholes9
nagyúr
Diablo 3
-
Kattt01
tag
S.T.A.L.K.E.R. 2, Max Paye 3 (remélem nem kell benne csalódni...), de amit LEGJOBBAN várok, az nem egy játék, hanem a S.T.A.L.K.E.R. játék alapján készített TV sorozat, amit már tavalyelőtt bejelentett a kedves GSC
Trailere is eléggé odabasz, és szerintem az egyik legkreatívabb világot teremtették meg a játékban. (Persze játék-mércével, Sztrugackij-ék regényeihez semmit se lehet hasonlítani -
Egon
nagyúr
Rájöttem, hogy nem is kell nekem új játék különösebben: teljesen jól elvagyok ezekkel is - no meg még ami megvan bundle vagy abandonware verzióban (elsősorban a Master of Magic-et Fallout Tactics-t kell megemlítenem).
-
goodboy007
senior tag
1. DOTA 2 Egyszerűen nem lehet rossz.
2. Diablo III Szintén
3. GTA V Még semmit nem tudunk róla, de biztos ütni fog. -
Dr. Romano
veterán
DNF 2
-
misx
senior tag
Én Future Soldiert vártam volna, de eltüntették PC-ről.
Hátha az új COD jó lesz, ha lesz.
-
dBLOOD
tag
Haha 2. Mass effect 3 erre nem számítottam!
FemShep FTW!Amúgy szerintem a második rész volt jobb. Az első nekem túl rövid volt, kb. 25 óra alatt végigtoltam, a másodikat kb. 45-50...
A vezetős részeket hanyagolhatták volna belőle, nagyon ócska... -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha lenne konzolom akkor Halo 4-et, de így marad a Mass Effect 3.
(#152) Sn[4k3]
Dragon Age 2?
-
maszi99
őstag
Így van, kukkant bele !!!
Youtube-n is rá lehet pillantani, érdemes -
maszi99
őstag
'Toronymagas mérce"- fura kifejtés
DAO-val 1 évet játszottam, és a küldijeivel, a 2. résszel 1 órát, az eladási listák szinte ugyanezt mutatják.
Sajnos azt a lécet a 2, résznél lefele állították az aljától kezdve lefele, de mind 1 is.
Ezen már kár rágódni, erre az évre mindenképpen a Diabló 3 a befutó elég magasan.
Ennyi idő után hatalmas elvárásaim vannak a játékkal kapcsolatosan
De ne feledkezzünk meg az apróbb kiemelkedő darabokról sem: pislants rá a King Arthur 2 játékra, kiemelkedően jó játék, és az árát mindenképpen megéri (6 ezres lesz csak) -
vhunor
őstag
PC: Diablo 3, Mass Effect 3.
PS3: The Last Guardian (ha végre veniccdán...). -
X3B6O0X
aktív tag
GTA 5: Vice City DLC
Mekkora lenne már, kidobnának egy DLC-t, amin rajta lenne egész Vice City, régi-új küldikkel, HD felbontásban,és repülőkkel lehetne ingázni a két város közt (értelemszerűen a reptéreken, de persze lophatnál is gépet, csak kapásból a katonaságot kapnád a nyakadba). -
ch003067
addikt
GTA 5 re leszek nagyon kíváncsi, hogy mit hoznak ki belőle.
(#3) Samus Igen, az is nagyon várós játék.
-
szaszayanou
aktív tag
StarCraft 2: Heart of the Swarm
-
tiv83us
veterán
Mass Effect 3, nem is kerdes!
-
sti10p
senior tag
Én a búgócsigát várom a legjobban!
-
kengyel
nagyúr
Én ezt várnám : Metal Gear Solid Rising de lehet hogy nem lesz pc verzió belőle !
-
drherby
csendes tag
http://www.sega.com/alienscolonialmarines/
Ezt várom 2012 tavaszán!
-
sh4d0w
félisten
Egyéb: StarCraft 2: Heart of the Swarm.
-
WonderCSabo
félisten
A Mass Effect 3 - ra szavaztam, de igazából talán a Half-Life kövi részére jobban várok. Főleg ha normálisan hosszú játékmenete lesz. Az viszont nekem tisztára elég a jelenlegi Source motor legújabb verzióját rakják elé, ne hogy már azt mondjátok, hogy az "nem jó grafika". A Max Payne 3-t várnám, ha köze lenne az előző részekhez, de nagyon szomorúan tapasztaltam, hogy semmi köze nincs.
A GTA V is érdekel, de annyira nem várom, egyrészt egy San Andreas remake, másrészt az IV picit kiábrándított a szériából.
-
Bazzzs
senior tag
Természetesen nálam a Diablo 3 áll a várólista élén. Általában csak egy-két játékkal szoktam játszani évente, így a felsorolás esetemben itt véget is ér. Azt hiszem, hogy a Battlefield 3 mellett a Dio következő része megfelelő szórakozást fog nyújtani számomra hosszú távon. Azért fél szemmel még a GTA V-re figyelek
-
djculture
félisten
max payne 3
-
ProEvoFan
nagyúr
Diablo 3, Borderlands 2. és GRID 2.
Meg egy csomó jó akciós játékot steamenFelsorolni sem tudnám mennyi
-
szabod
senior tag
GTA V
/egy PC-s RDR bejelentés/remény is jól jönne/
-
Psychopeti
senior tag
Half Life 2: Episode Three v Half life 3 atól függ hogy nevezik majd el
-
TOM-202
senior tag
Kár hogy csak egyre lehet szavazni mert több is lenne, de ahogy nézem elég sokan válszották még ugyanazt amit én is.
-
-kdM-
senior tag
Először nem olvastam végig csak rányomtam a Mass Effect 3-ra, de most, hogy végignéztem a listát...Mass Effect 3
-
wikings2
őstag
Diablo 3 ez egyértelmű
-
finest
addikt
Windows 8.
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló #123 üzenetére
Ha a GW MMO, akkor a Diablo 2 is az volt.
-
ASTON117
tag
HOL van a Prototype 2?!
-
maszi99
őstag
válasz
FehérHolló #125 üzenetére
Szerencsés esetben elég öngyógyító vagyok, lelkész dolgokból meg jól állok köszönöm
Ha nem beszél le annó az egész család, akkor most lelkész lennék (református).
Pedig már a dokumentumok is le voltak adva !
(remélem jól ülsz)
Kis mázlival lehet mindkettő lesz (collector, és sima is)
Ha rám hallgatsz, nem hagyod ki a King Arthur 2 részét (6-ezerért ajándék lesz) -
maszi99
őstag
válasz
FehérHolló #123 üzenetére
Mint mindenkinek, látom neked is a Diabló 3 a várományos.
Diabló Collectors várományos nálad is(tudod őrült vagyok)
-
FehérHolló
veterán
válasz
Wolverine #117 üzenetére
A CRPG megnevezés is csak arra volt jó, hogy jól álcázzák azt, hogy MMO.
Mellesleg van egy eladó 50/50 HoM bónuszom GW2-höz, sajnos nem teljesen magyar pénztárcára szabva.
A Diablo 3 hosszú ideje az első játék, amit megjelenéskor meg fogok venni.
A legutóbbi az UT2004 volt, amiért sajnos dupla árat fizettem, mert útközben ellopták a pénzem, de nem adtam fel. -
Vladi
nagyúr
Olyat ne mlehet, hogy stalker 2? Jó hát azért várni lehet, nem?
Látom más is, jóvan.
-
A Diablo 3 mellett még jön az idén màs is?
-
Psych0
őstag
Half Life mindegy melyik csak jöjjön.
-
Kassadin
addikt
válasz
Wolverine #110 üzenetére
GW nem crpg?
Secret World az eddigiek alapján nagyon gagyinak tűnik, aztán lehet kasszasiker lesz(habár ezt azért kétlem). Mists of Pandák kieg., lehet, hogy pont azért nincsen a listán. GW ígéretesnek tűnik, TERA meg tényleg gyönyörű, csak arra leszek kíváncsi, nem süllyed-e el a sok ázsiai mmo között. World of Darkness-nek meg olyan videója van, amiből semmire sem lehet következtetni. -
Alg
veterán
Diablo 3, és kb. ugynannyira a SC2 második részét
-
BigBlue69
őstag
Az új COD-ot..
-
atidzsiforc
őstag
CS:GO es DooM 4
-
Wolverine
félisten
A Guild Wars 2 annak számít, bár én nem szeretem az NCSoftot; a Secret Worldöt meglátjuk, jön-e idén; és "csak" kiegészítő, de a Mists of Pandaria is megérne egy említést a listán. És akkor nem is említettem a CCP (Eve Online) új játékát, a horror-MMO World of Darknesst, meg a TERA-t.
-
maszi99
őstag
Legelőször a KING ARTHUR 2-re, utána jöhet a többi (mellesleg előrendelve)
Nálam nincs olyan hogy a legjobb, inkább több nagyon jó van -
HS 2142
őstag
Egy MMO-t sem láttam a listán, nálam a Guild Wars 2 foglal el elég előkelő helyet a várólistámon.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
Angel1981 #89 üzenetére
Nekem konkrétan ilyen volt a szemem
mikor megláttam milyen
kevesen szavaztak a Metro-ra!! De hát... ízlések és pofonok!
Mondjuk a tesómnál is az első helyen van a Last Light.
Szerintem pl a Bioshock közel sincs olyan hangulatos mint a Metro2033.
Na de mint írtam feljebb is, ízlelőbimbók és pofonosztók! -
speeder04
csendes tag
Dota 2-t meg se említette senki? Akkor most tőlem kap egy szavazatot
-
Sn[4k3]
senior tag
Ment egy voks az Operation Raccoon Cityre, de én a Wii U-ra leszek kíváncsi. A CES után okosabbak leszünk, elvileg a következő Xboxról is lesznek információk. Na meg a Snake Eater 3D várós.
-
persil
nagyúr
Nem kérdés, diablo 3...
Bár ez a kingdoms of amalur is baromi ígéretesnek tűnik.
Reméljük nem lesz elkonzolosítva... -
szaszabee
aktív tag
Egyébként én mindenevö vagyok az elsö 10 percbe eldől marad vagy megy a gépröl Lehet az bármelyik játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged