- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Jó... nem vitatkozom tovább olyanokkal akik szerint az akárhányszor szavazható webes lószar kérdés/"statisztika" bármi másra jó lehet mint az idő lószarra történő eltöltésére... Láthatóan más a véleményem mint itt sokaknak ez van...
-
djgeg
őstag
válasz
SpongyaBob #278 üzenetére
Most komolyan azt hozzuk ki a mondandómból, hogy az a legnagyobb bajom, hogy nem az Nvidia vezet? Rohadtul leszarom... azt nem tudom felfogni ép ésszel, hogy ezt bárki komolyan veszi ... vagy bármilyen téren reprezentatívnak gondolja....
(#284) -Solt-
"Én táblagépről szavaztam mobilnettel, az asztali gépemen csípőből már az eredmény jelent meg a cikknél."Na az aztán érdekes... Belépve több gépről úgy hogy már 2 eszközről szavaztam rohadtul nem jelenik meg a statisztika.... csak ha megint szavazok... Többen is "jelezték" már.... de neked megy.... Hmmm ügyes.
-
djgeg
őstag
válasz
Raysen623 #274 üzenetére
Szóltam én hozzád... vagy most ezt nem értem.
Miért rossz az, hogy bármilyen készülékről szavazhatok akárhányszor? Nem regisztrált User vagy nem IP alapon legalább? Hanem böngésző?
Ha nem érted értitek a fentiek alapján, hogy miért gáz egy ilyen módon készült "statisztika" akkor nincs sok értelme erről beszélni...Használjátok majd ezt a totál értelmetlen kupac lópikula adathalmazt. arra amire akarjátok... Csak essen jól az a lényeg
-
djgeg
őstag
"itt" ..... Egy akárhányszór szavazhatós szarnak sose lesz köze a valósághoz... Csak az a tény, hogy egy ilyen amd VS nvida cikk vonza a barmokat...2 az hogy akárhányszor szavazhatsz...Nem regelt user alapú.
Hogy a francba állítasz szembe egy tényleges eladási adatokkal (kézzelfogható NORMÁLIS statisztikákkal!) egy ilyet? Ne nevettess már mert le esek a székről...Ennyi erővel egy kereső script a user adatlapon nagyobb reálképet adna mint ez a szavazós baromság...
Nevetséges... és inkább az, hogy ezt az emberek reális statisztikának tekintik... bármilyen formában.
(#253) cain69
Ahhoz hogy lássad a változást már kellet szavaznod egyszer... Az, hogy most másodszorra a nincs VGA-m ra nyomtál csak bizonyítja, azt hogy ez totál értlemetlen... "nyilván nem változtatott az amd vs. nvidia arányon." azon nem, de az össz statisztikát így is kupac lópikulává teszi egyenlővé... Főleg, hogy ne hogy azt hidd, hogy a többiek majd másodszorra vagy harmadszorra arra nyomnak...
Ugyan már...(#257) Rojik
Nem puffogok... Csak nem bírom a baromságot...
-
djgeg
őstag
válasz
Turbolada II #238 üzenetére
Nem vagyok szakértő... talán többet konyítok hozzá mint itt sokan, de k-ra leszarom...
Szerinted egy webes statisztika ami még nem is Regelt user alapon mér hanem bárki fia borja alapon... az annyira reális?
2 gépen szavaztam csak, hogy megnézzem a statisztikát az otthni gépemen is... nem hiszem, hogy kiszűrik... -
djgeg
őstag
Ha lenne fogalmad a normális közvélemény kutatásról akkor nem írtad volna ezt a kommentet...
Szerinted ha közvéleményt kutatnak miért van még egy jó 1(vagy több) oldalnyi kérdés? Mert csoportokra típusokra osztják a halmazt... kontrollcsoportokat hoznak létre az adatokat különböző szempontok alapján elemzik és feldolgozzák stb stb... Ez egy külön szakma. Szerinted attól hiteles lesz egy statisztika, hogy kirakok egy pl épület üzenőfalára egyetlen kérdést és az alpján levonom a saját kis "tanulságot"?
Lényegtelen... Tanulság, hogy az hülyeség.Ha csak a Prohardver látogatókról akarnánk (vagy aktív tagok) statisztikát... arról se lesz ez ténylegesen releváns statisztika...
Egy releváns statisztikát lehetne itt előállítani. Pont a másik fajtából amikor az adatok megvannak. Hardveraprón az elmúlt 1-2 évben értékesített/hírdetett VGA eloszlást pl. -
djgeg
őstag
A kérdés attól még fenn áll, hogy mi a lópikula értelme van.... mert attól, hogy van egy ilyen cikk és abban szavazás nem lesz releváns kép a "PROHARDVER! olvasói"-ról... csak egy töredékéről aki éppen szavazott ami ekkora méretben kontrollcsoport nélkül egy értelmetlen időpocsékolás csupán... nem releváns statisztika...
Ennyi erővel miért nem nézzük meg, hogy a hardveraprón milyen arányban milyen szériás VGA-kat értékesítettek vagy hirdettek? Sokkal relevánsabb mint egy ilyen szavazósdi... Weboldalon önként (vagy aki észreveszi) alapon statisztika... ilyen formában nem ér semmit azon kívül, hogy lesz egy irreleváns adathalmaz... -
djgeg
őstag
Ha van egy ilyen rohadt részletes és nagy játékos közösségből generált statisztikai lista akkor minek csináltok ilyen "szavazásokat" ?
http://store.steampowered.com/hwsurvey/videocard/
http://store.steampowered.com/hwsurvey/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest