- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumesz83
csendes tag
válasz
v_peter2012 #35 üzenetére
Itt megint a csapkodás megy a radeon, és az nV fun-ok között.
Megmondom őszintén,hogy régebben sokat kellett gyűjtögetnem olcsó,de éppen használható VGA-ra (és egyéb alkatrészekre). Vegyesen volt mindkét féltől kártyám, MX440, X300, 8600GT, 250GTS, HD5770, és most pedig még 560Ti. Amikor az 5770-est vettem, egy árban volt, a hőn szeretett GTX460-al, mégis a Radeon mellett döntöttem. Nem bántam meg, nem volt driver probléma - ez egyébként csak a nagyon amatőröknek jön elő, akik játsszák az infóst - szépen mentek a játékok fullHD-ben a 32"-os TV-n, az ÉN, és ismétlem ÉN!!!! igényeimnek megfelelően. Ez nem mindig full-ultra-brutál beállítás volt, hanem a játszható, és szép!!!
A másik: hú azok a Radeonok úgy melegednek, meg nem elég nekik a paksi erőmű....na neeeee!Nekem ne
Az 5770-es egy Sapphire volt, és nem volt meleg se, és hangos se, und 400-as táp vitte. Ellenben az 560Ti a mostani gépemben nagyon-nagyon meleg...és játék alatt hallom a ventiket. Ha nagyon túlmelegszik, akkor a táp ki is kapcsolja egy pár másodpercre a gépet, meg ilyesmi. Vissza kell vennem a grafikát(élsimítást),hogy ne legyen ilyen.Én mind a 2 féllel meg vagyok elégedve, de várom a 300-as szériát piros oldalon, és a választ erre NV-éknél
A lényeg hogy erős verseny legyen,mert az segít a pénztárcámnak!!!Tehát mindenki döntse el mi az igénye, tartsuk tiszteletben azt,ha valakinek jobban tetszik a zöld a pirosnál, vagy fordítva.
"nem mindenki szereti a hamburgert"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest