- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
CyberPunk666 #142 üzenetére
Szerintem rosszul értelmezted a dolgot, de legalábbis nagyon magadra vetted...Nem annak szántam ami lett belőle, DE akkor elnézést kérek, mert véletlenül sem személyed ellen irányult és nem tekintek senkit hülyének.
A TDP flame-nek is sikersztorija van itt a fórumon, és én azok közt vagyok akiket ez nem izgat. 400W-os táppal hajtom a gépemet, amiben eléggé sok minden van. Gyakorlatilag nálam a táp a bővítés legnagyobb akadálya. A kisebb fogyasztásról meg ne is beszéljünk, mert ugyanúgy nagyobb tápot vesz mindenki a gépébe (600-700W!!!). Tehát innentől szerintem teljesen mindegy.
Zöldebbnek meg nálam akkor lenne zöldebb ha az áramot nem a közműhálózatból venném ki a gépműködtetésére, hanem megújuló energiából termelném meg otthon...Hiába a kisebb fogyasztás, amikor sokkal több van mindenből, így az energiaigény ugyanúgy növekszik. Itt pedig 10-30W-ról beszélünk, ami egy normális izzó teljesítményét sem éri el (nem LED). Szóval kár ezen dömötörözni...
Nagyobb teljesítmény kell neked? OK, vegyél Intelt nyugodtan. Én mindenesetre nem érzem az egetverő különbséget a két proci közt, mivel mindkettőt használom. De ez megint az én véleményem. -
pakriksz
őstag
válasz
CyberPunk666 #120 üzenetére
jelentem nekem a 18w-os tdp-vel rendelkező APU-s gépemen hangosabb a hűtés, mint a 95w-os tdp-s nagygépen. Pedig mind2 sima léghűtés, sima hűtőbordával (víz, heatpipe nuku).
-
Raysen623
addikt
válasz
CyberPunk666 #120 üzenetére
Mi köze a tdp-nek a gép zajához?
Ha szar ventit teszel rá, akkor ne csodálkozz ha hangos...i5-ön is egy hatalmas hűtőborda van egy mégnagyobb ventivel ami lassan pörög, ugyanez az AMD procin is. Zaj nuku, tdp meg tökömet se érdekli...ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest