- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
-
Bluegene
addikt
hát persze jobb a nagy kijelző, viszont számolnod kell azzal h drága lesz alá tolni mindig egy aktuális csúcskártyát(nyílván egy rolls royce se annyival jobb egy 7es BMW-től mint amennyivel drágább)
én inkább tolom 1280ba ultra highon magas fps-sel mint 2048ba mediumon szaggatva, nem?
és mégcsak nem is recés mert 4AA-t tolok a CRT-re(AA nélkül se annyira, bár lehet ez az én igénytelenségem)mind1 én is próbáltam már nagymonitort értem én a lelkesedést, csak jobb a kisebb felbontás+ultra high mint magas felbontás+medium vagy nem?<---erre válaszolj mester
Joshua7: I respect your opinion
-
Bluegene
addikt
joshua: 1280ba bőven sok a 4850 ne viccelj, énnekem 40FPS+-t(legyen 50-60 jó) produkáljon azt csók, én attól felfelé már nem látok egetverő különbséget, de lécci ne menjünk ebbe bele, tudom te a 1000 és 1001 fps között is látod
ismétlem ne menjünk bele nekem mindent visz
egyébként is egy dolog vmi külföldi tesztben olvasni valamit és tolni 1280ba egy 4850nel, látom neked nem is ilyen kártyád van, ha megvan egy játék nyugodt szívvel indítom mert tudom h meg fog bírkózni a feladattal, ennyi jó érzés nem kell aggódni
-
Bluegene
addikt
majd váltok én is Tft-re ne aggódj
igazából elvagyok ezzel is gyönyörű a képe(flatron 19' Samsung), szal tökmind1, majd jövőre
, az h CRT nem kell megijedni, napi 3-4 órát kibír a szem, ráadásul az LCd is (majdnem) ugyanúgy rontja a szemet szvsz, ez csak hype h megvedd
de ne menjünk bele, nyílván az irigység beszél belőlem
-
Bluegene
addikt
-
Bluegene
addikt
válasz
#19617792 #33 üzenetére
jah úgy vagyok vele ha már váltok akkor az legyen 2000sp-s időtálló kártya, ne csak egy 30-40%-kal gyorsabb
arra nem sajnálom a pénzt erre igen
, a másik az h én 1280-ba játszok 4AA-val maxon arra több mint elég a 4850
(igen CRT-vel
), szal kábé semmit se éreznék a 4890-nel, max azt h zajosabb(na jó krájsziszban érezném de azt már végigtoltam párszor)
-
Bluegene
addikt
Szépek! Elfogadnék egyet, de sztem már kiszolgál a 4850 engem az RV870ig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest