- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Ugyan nem engem kérdeztél, de a monitoros kérdésedre válaszolva inkább a magas felbontás+medium. Nemrég váltottam 19"crt+1024x768 (bár ahol bírta a 7600GT a játékoknál 1280x960) monitorról egy 24" wide tft-re és vissza nem cserélném, még ha magasabb beállítások mellett jobban is futnak a játékok. Igaz, nekem már az is jó ha legalább 30fps-t produkál. Na meg a mai tft-knél az sem jár akkora minőségbeli romlással ha lejjebb vesszük a felbontást, egy kicsit homályosabb lesz ugyan a kép, de nem túlzottan. Mintha a régi crt monitoromat bámulnám.
Amúgy a kártya nagyon bejövős, a teszteket elnézve hozza a GTX275 szintjét, elég játék függő ugyan. Viszont az a nem mindegy hogy a gpu terén minden tesztben 950Mhz feletti tuningot sikerült összehozni, több olyan is volt ahol stabilan ment az 1Ghz és akkor még az volt a csúszka vége.
Remélem lesz valami jobb, halkabb hűtéssel szerelt verzió is, egyre szívesen beneveznék.
-
_Toka_
senior tag
Miután digitális csatlakozás esetén a CCC-ben be lehet állítani, hogy a kisebb felbontásokat a monitor natív felbontásán középre igazítva fekete kerettel bepakolja a driver, már nem érdekel, hogy valamit nem bír a kártya 2048x1152-ben. Kisebb, de tűéles képen megy minden, mint régen. Csak a lehetőségeim bővültek azáltal, ha a vasam elboldogul nagyobb felbontással, mint régen, így csak jól járhatok tökéletes kép mellett...
csak jobb a kisebb felbontás+ultra high mint magas felbontás+medium vagy nem? <---erre válaszolj ...
Igen, jobb, de ATi esetén digitális kapcsolat mellett (pl. DVI) van lehetőség kompromisszumot kötni. Esetemben van...... mester
nos, ez távol álljon tőlem...
-
joshua7
veterán
Istenem, megnézted a mostani konfigom és máris megy a fejtágítás...
4 hd4850-em is volt, a hd4870 meg a gtx285 előtt, szóval tudom, miről beszélek. Az utóbbi 2 hd4850 meg Gainward GS volt, nem is sima trutyi, de nekem kevés volt 1280/4AA-hoz. Simán bement 30fps alá komolyabb játékban és nem is Crysis-ről beszélek, szóval én meg ezt tapasztaltam. Ennyi. -
_Toka_
senior tag
Nos, ha mindent nem is visz, de Dead Space, COD5, Fallout 3 biztosan megy szépen max-on 2048x1152-ben.
Nem is ez a baj, hanem ezt a felbontást betolja az arcodba az 1280x1024 után ... hát ... izé ... no ... igazából sztem a Dead Space-t le se toltam volna onnan a srác válla fölül, ha nem ebben a fantasztikus látványban részesülök, amiben ... így viszont maradandó nyomokat hagyott bennem, mint az első játék, amit ebben a felbontásban lenyomtam, mint a vajat.
De nem akarlak bosszantani, mert bizony mondom, két hete még pont azt hangoztattam ezekben a dolgokban, mint ma Te...edit: OFF
-
_Toka_
senior tag
... , a másik az h én 1280-ba játszok 4AA-val maxon arra több mint elég a 4850
(igen CRT-vel
), szal kábé semmit se éreznék a 4890-nel ...
Na és akkor most dőlj hátra ... és képzeld el, hogy hirtelen kapsz egy mail-t, amiben említenek holmi Samsung 2343BW moncsit 50e alján. Kicsit utánanézel, és tulképp tetszik. Rákeresel, telefonálsz párat, és arra jutsz, hogy 48900-ért a Tiéd lehet. Így a válság elején/közepén...
Nos, én így jártam - konkrétan pont egy barátságos frekivel 1280x1024-es CRT-vel rendelkeztem - és töprengtem ... és váltottam ... és nem bántam meg ... deeee ... öööö ... nem is tom, miért, de komolyan nézegetem ezeket a híreket... -
törölt tag
Rajtad kívül még elég sok ember lehet így.
sephi: Ez nem egy RV770XT OC, hanem egy kicsit optimalizált GPU, már a tranyószám is sejtet valamit (RV770 - 956 millió, RV790 - 959 millió), szóval ez nem egy sima átnevezés, érdemi fejlesztés nélkül.
"Az RV790 lapka 959 millió tranzisztort tartalmaz, így az Ultra-Threading Dispatch Processzor működését némileg optimalizálták, ennek köszönhetően a számításigényes programok, azonos órajel mellett valamivel gyorsabban futnak majd az RV770-hez viszonyítva. A chip körül még található kapacitor gyűrű is, a rendszer ugyanis ennek segítségével örzi meg a stabilítást a magas órajelek alkalmazásakor."
Forrás: Prohardver!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest