- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
válasz
bentsze88888 #15 üzenetére
Ez igaz,legközelebb figyelek rá ha nem felejtem el.Sajnos ezt nem húzza alá a helyes írás ellenőrző
-
David75
őstag
Android:Ha csak annyi bug lenne az érintős symbian-ba mint az android-ban akkor lehet hogy nem is lenne szükség maemo-ra.Arról nem is beszélve hogy nagy esélye lemossa az android a maemo-t is ugyanis majd mindegyik gyártó dobálja ki az androidos telefonokat és akárhonnan nézzük az android sokkalta előre mutatóbb mint az érintős symbian.
iPhone: Attól hogy te elfogult vagy mint a maemo-ba mint az android-ba sőt még a wm7-ben is benne lesz a multitouch.Miért? Mert rengeteg dolgot meg könnyít és leegyszerűsít.A capacitive kijelző pedig lassacskán általános lesz,az érintő kijelző legyen érintő kijelző ne nyomni keljen hogy jól összekarcoljam a kijelzőt.Sokkalta felhasználóbarátabb mint a resistive. Még a wm is erre fog átállni... Az meg tényleg a legnagyobb hülyeség hogy te megállapítod hogy az alkalmazások 70%-a hülyeség.Ha nekem lézerkard programra van szükségem akkor legyen,hagy döntsem el én hogy mi kell és mi nem és a programokról akkor beszélj ilyen badarságokat ha a nokia ovija felfejlődik az appstore+cydia egyetemes szintjére.De szerintem az android market-hez képest is kutya ütök.
Egyébként annak idején rengeteg symbianos telefonom volt.6600,N70,N93i,n73 de ami igaz az igaz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Windows 11
- Légies iPhone halvány színei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest