- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Hat ja lol.
+Nem ertem miert az xbox-ps idosebb celkorosztajaval probaljak eladni mikor egyertelmuen a gyerekeknek valo jatekaik a huzocimek.
Aki kimozdul a lakasbol nem videojatekozni mozdul ki.
Aki nem otthon jatszik, tomegkozlekedesi eszkozon idotolteskent jatszik magaban, vagy kocsiban ulve amig a szulok vezetnek.Amig Sima ingyen/filleres androidos mobiljatekkal jatszanak az emberek mindenhol, azok nem fognak jatekgepre+szoftverre rakas penzt kolteni. A szulok viszont koltenenek a gyerek jatekara ha addig is bekenhagyjak oket.
Pont azert is sikeres a tepsitelo, mint anno a PC volt, mert elsodlegesen nem jatekra van tervezve de arra is jo es nem kell tobbfele eszkoz.
-
törölt tag
-
vhw
addikt
Én csak a fejem ráztam... A színészek döntő többségéről még elképzelni se tudnám, hogy valaha is kezébe venne egy ilyen szerkezetet (nemhogy a bemutatott módokon kápráztatná el ismerőseit vele)
A másik; többször látni a szép ajtó méretű tv-ket, mégis milyen felbontást tud ez kitolni magából?
A hardver ereje hogy viszonyul egy Wii U-hoz? Képes azonos játékban azonos felbontással, részletességgel, fps-sel játékot futtatni? Ha nem, milyen mértékű a képminőség romlás ekkora kijelzőkön? -
Cassi
őstag
Kiagyalt az egész videó, olyannyira, hogy az már gáz.
Végignéztem kétszer is, hátha valahol megérintik a képernyőt, de nem. Ahogy az egyébként várható volt, nem touchscreen. Ezzel azonnal lőttek is a gépnek mint mini tabletnek, mert így csak játékokra jó.
A szétszedhető kontroller túl sovány újításnak, szóval Wii 3-nak sem lehet eladni.
Viszont sikerült házi riválist kreálni az eddig szinte egyeduralkodó 3DS-nek. Nehéz lenne indokot találni, hogy valaki mind a kettőt megvegye.
-
.LnB
titán
Én is ezt írtam le nagyjából a másik topikba.
Ötletes ez a dolog, meg jól variálható. Jól ki van találva. De szerintem a mai társadalomra nem az a jellemző, hogy ennyire mozgásban lenne. A konzolosok ülnek a szobában a konzoljuk előtt, a Pc-sek meg a Monitor előtt. A handled konzoloknak megvan a maga kis rétege. Akik ezzel a cuccal előrébb lesznek kicsit mivel fejlettebb mint az elődjeik, de a szobalakók szerintem nem. Vagy a fene tudja. Mondjuk legalább a budin is tudják majd nyomni a gamet tovább.Ettől függetlenül jópofa dolog, ilyet is vár el az ember szerintem a Nintendo-tól, nincs vele semmi baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest