- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Destructo #27 üzenetére
17.5l/perc. pár hsz-al feljebb már beszéltünk róla...
(#29) Kopi31415
a jóság fokot azt vágom, légkondiknál, hőszivattyúknál is eltejedt kifejezés.
csak úgy képzeltem el, az áramoltaltott folyadék minél jobban"beleürközik" a felületbe, annál jobban vesz le róla hőt. nem tanultam thermodinamikát.igaz nem ártana, ha hűtőket építek.
habár...
még nikola mondott anno egy ilyet horváth ágnes kapcsán: "magas szintű szakmai ismeretek nem korlátozzák döntéseiben".
ez ugyan vicces en hangzik...
de nálam nagyon is igaz. ha tanulatm volna thermodinamikát, valószínű visszafogná a fantáziámat. kb, mint a hűtőgyártók mérnökeit is. -
szab.tam
nagyúr
így már látom.
/ órát akartam kérdezni....
de a 17.5 l/perc azért nem komolytalan. kérdés, milyen hanggal párosul.a vizeseknél szerintem 2 alkapeset van. ha már szerelni kell, akkor összeválogatja az ember, és így külön pumpát is vesz. vagy nem tud/akar szerelni, és megveszi a full egybeintegrált gagyik valamelyikét.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
---Lasali--- #4 üzenetére
én sem látom. csak a hírben leírtakra reagáltam. (nemcsak a képeket nézegetem...)
"A felsőkategóriás blokkok másik fontos tulajdonsága az áramlással szemben kifejtett ellenállásuk. Erről a gyártó azt állítja, hogy felépítésének köszönhetően az Apogee Drive II-nek lényegében nincs ellenállása, az átpumpált folyadék szinte akadálytalanul szalad át rajta."
-
szab.tam
nagyúr
az ilyen integrált cuccoknál mindig lemarad, hogy hány liter/perc...
és az tényleg jó, ha nincs ellenállása a blokk mintázatának? nem úgy szakítja le a hőt, ha jól nekiütközik a kis bemart bordácskáknak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest