- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A 10.3 azért is érdekes, mert most jár le a támogatása. Bár ha a sw közbeszerzéses cuccba tartozik, akkor nyilván van szerződés a Novellel a további támogatásról.
-
Alex91
félisten
válasz
Dorian Gray #31 üzenetére
Nem, ezt kozponti lap. Es valoban, regen egy lapon volt. (De gondolom pont azert tettek kulon lapra, hogy par "szabadsagharcos" ne kavarjon be
.)
-
Alex91
félisten
válasz
Dorian Gray #29 üzenetére
Kulon lap van Win-re, Linux-ra, MacOSX-re
.
-
Dorian Gray
csendes tag
Lehetni lehet, de nem kötelezi senki az iskolákat, hogy középszinten Linuxot biztosítson a diákoknak. Nálunk az aláírandó lapon nem is szerepel, így még véletlenül sem ikszelheti be senki sem.
-
lacyc3
csendes tag
Suse 10.3, nem nyavajogni akarok, de elég régi. Ha megnézitek a szoftver komponenseket igaz hogy még így is a legfrissebb, de azért illene szinten tartani a szoftvereket, pl. lehetne 3 -as Ooo.
Illetve a nagy kérdés. KDE vagy Gnome? Ha valaki világ életében Gnome-ozott és csak távolról látott KDE-t, akkor valahol hátrányban van (és fordítva is).
Lehet megcsinálok egy pár feladatot csak úgy ooo-ban, hogy meg lehet-e csinálni. Múltkor, volt valami sikítozás hogy nem lehetett a feladat egy részét ooo-ben megoldani.
-
törölt tag
valamit benéztem, vagy ez tényleg a 10.3-as openSuSE?
-
-
eszgé100
őstag
hopp, erre nem gondoltam. nálunk megfelelt akkoriban a gép rá. ha jól emlékszem 2.8as Celeron volt 1GB rammal. akkoriban teljesen vállalható volt, sőt szerintem még ma sem kell több az iskolai feladatok elvégzéséhez.
telepítéséhez meg nem értek, biztos nem is egyszerű, de ott biztos volt valaki, aki igen, hiszen valahogy feltelepültek.off: tag lettem
-
Sanyix
őstag
nálunk megmondták anno érettségin, hogy a jelölőslapon ne válasszunk linuxot meg openofficet sem, mert árnyaltan leírva de "kapjátok be, ne szopassatok má".
Gondolom ezentúl is így lesz. -
viszta99
tag
Az eszem megáll...
-
eszgé100
őstag
én úgy emlékszem nekünk volt egy listánk, hogy milyen szoftvereket választhatunk az érettségin, és már akkor is lehetett linuxot választani, meg különböző programozási nyelveket, openoffce-t. ha jól tudom a feladatok is olyanok voltak, hogy mindegy milyen rendszer volt mindegyiken meg lehetett oldani
-
MiZY
tag
Haladas. Mondjuk nem ertem, hogy az UHUt miert eroltetik, annal nepszerubb disztribuciok is vannak.
Mostani eszemmel en elnek a lehetoseggel.(Foleg, hogy anno nem volt lehetoseg ilyenre.)
-
5h4rK
tag
Engem mar reg nem erint a tema, de azert kivancsiva vagyok, hogy ehhez mit szolnak a vizsgaztatok ...
Kulonben az otlet nagyon jo ( jojo ... elismerem, nem epp egy SuSe fan vagyok, de kezdetnek nem rossz )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest