- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
Set-Comment™ #142 üzenetére
Én kérek elnézést akkor.
-
NGA
addikt
válasz
Set-Comment™ #137 üzenetére
Nem értem mi bajod. Ha jó a cucc, az ki fog derülni. Ha meg csak mese a 10 órás üzemidő, akkor meg felejtős. Én azért szivesen látnák egy MA-s tesztet róla.
-
vicze
félisten
válasz
Set-Comment™ #66 üzenetére
Igazad van, ezt kihagyhattam volna, csak túl sokszor tapasztaltam.
@cairojack: Ebben igazad van, egyetértek. Túlságosan átcsaptam a másik végletbe.
-
NGA
addikt
válasz
Set-Comment™ #25 üzenetére
Nekem RT-m van. Nagyon nem érdekel, hogy nativ vagy nem nativ programok futnak rajta. Egy átlagembernek, akinek fogalma sincs az oprendszerekről, és még életében nem látott RT-t, ugy tudod elmagyarázni mi az RT, hogy egy lecsupaszitott Win8, amin nem lehet külső desktop alkalmazásokat futtatni. Ez kb fedi is a valóságot. A felhasználó szempontjából az a lényegesebb, hogy szinte minden olyan eszközt rá tud kötni, amihez van MS driver.
Azaz "Kb ugyanaz, mint a windows 8.1, csak nem használsz 3rd desktop appokat."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest