- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Igazán egyik hasonló teljesítményű win8as tablet sem olcsóbb, mint az annak megfelelő surface RT. Inkább dupla annyiba kerülnek legalább.
Csak azok a 7-8 inch es vackok olcsóbbak, amikre semmi értelme desktop os-t tenni, de még egy winrt is felesleges luxus, egy android bőven elég lenne. Talán a t100 szóba jöhet, bár win8 esetén azért jobban fázok a 2 GB RAMtól és a 32 GB tárhelytől, mint RT esetében...
No meg ne az ASUS lenne a gyártó... Androidos transformerem van jelenleg, sajnos tudom, miről beszélek -
-
cairojack
aktív tag
Oké. A baj az, hogy az iPad az első volt. Nem volt alternatívája. A "baj" az is, hogy Apple vonalon nincs alternatívája az iPadnek, pláne nem féláron, nagyobb tudású.
Ha nem létezne X86-os Windows-os tablet 100k-ért, akkor talán indokolt lenne az RT árazása. De mivel léteznek, így nem az.
A fő baj pedig az, hogy amit te leírsz, arra tökéletesen alkalmas egy Atomos X86-os tablet is. Plusz még egy csomó olyan dolgot is tud, amire az RT nem képes. Mindezt féláron, mint az RT.
Ha jól értem az RT olyan felhasználóknak készül, akik bármekkora összeget képesek és hajlandóak kiadni, egy igencsak korlátoltan használható OS-ért, én pedig egy olyan felhasználó vagyok, aki korlátozott mennyiségű pénzt képes és hajlandó kiadni és cserébe a lehető legnagyobb funkcionalitást várja el.
Szerinted melyik típusú fogyasztóból van több??Egyébként bármennyire is személyeskedsz, 78 komment óta egyik RT párti fórumtárs sem tudta megválaszolni az alapkérdésem. Mert nem indokolható. Ennyi. Ők is tudják, de nem ismerik be.
Nem arról van szó, hogy jó-e az RT, hanem arról, hogy a teljes értékű X86-os Windows JOBB. Ez szimpla tény.No de én nem is akarom itt tovább tépni a szám. Maradjunk annyiban, hogy a Win RT akár csak fele olyan sikeres is lesz, mint az iPad, akkor hajlandó leszek elgondolkozni a véleményem felülvizsgálatán, de ha idén is bukós lesz az RT, akkor talán az MS-nek kéne rájönnie arra, amire az összes partnere rájött már, és le kéne lőnie ezt a projektet (legalábbis jelenlegi formájában).
Aki akar vegyen csak semmire sem jó RT-t horror áron, én a magam részéről egy X86-os tabira gyűjtök, és a gyártók is jobban teszik, ha ezt a vonalat erősítik. Ebben van a jövő...
-
satz18
őstag
Az asus t100-on rendkívül fürge a metró, nyert CPU teljesítményben a snapdragon 800-al pariban van az atom z3740. Ráadásul LOL-ozni wow-ozni, Chemdraw-zni stb valszeg egyik ARM-es tableten sem fogsz tudni hiába gyorsak.
#12 ilyen szempontból nokia lumia 620-ból is színes a választék, mert lehet kapni pirosban is és fehérben is stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- ASUS RT-AC68U
- Hobby rádiós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest