- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
Próbáltam teamviwert iPad-en, de Office-ig nem jutottam el, annyira fura és "nem magától értetődő" volt egy sima böngészőhasználat is, folytonos nagyítgatás a gombok eltalálásához stb. hogy gyorsan letettem az egészről. Igazából ez volt az utolsó megerősítés a "desktop OS 10 hüvelykes érintőkijelzőn SOHA" véleményemhez. (Persze a win8 gondolom sokkal jobb ilyen szempontból a win7-emnél.)
-
dreamdancer
őstag
Bocs, felületesen olvastam, elsőre azt hittem, ppont az érintőfelületes Word és Illustrator mellett kampányolsz..
Sorry, na pont a fentieket gondolom én is, de szeretnék hallani valakit, akinek tablet pc-je van és jóízűen szövegszerkeszt, táblázatkezel, photoshopol rajta.
-
dreamdancer
őstag
Nem tud. De attól, hogy a Surface Pro igen, még nem lesz jó tablet.
Merthogy a tablet-vásárlók többsége nem is akar x86-os alkalmazásokat futtatni, az viszont fontos nekik, hogy egyszerűen használható, könnyű, vékony legyen és sokáig bírja szuflával. Ezért sikertelenek a pc-táblák már 10 éve és ezért sikeresek az iPad-ek és az androidos tabletek. Ha ezeket nem tudja a Surface, akkor sem lesz sikeres, ha elektromos konzervnyitót, fogpiszkálót meg ablaktörlőt raknak bele.
Tudom, hogy vannak, akiknek fontos, hogy x86-os alkalmazások is fussanak, és ne egy ultrabookon (amit a Surface árából simán megkapnak), hanem kifejezetten tableten - na ők a Surface Pro & társai mostani vevő, amivel a MS-nak a tabletpiac 4%-át sikerült meghódítania. De lefogadom, hogy ennél azért többre vágynak.
-
dreamdancer
őstag
Az Audi mindent tud, amit a Suzuki, sőt jobban-szebben tudja - ezért a felár. Többet eszik, kapott is nagyobb tankot, hogy bírja a távot - ha 200 km lenne a hatótávja, nem is vennék a gazdagok.
Azabaj, hogy a Surface nem a tabletek Audija, hanem a Hummere. És az emberek többségének az se kellett, mert közlekedni akartak, nem átmenni mindenen. Szerintem az autós hasonlatot ezzel ki is merítettük.
-
dreamdancer
őstag
A MS-nál senki se gondolkozik? Vagy azt hiszek, a vevőjelölteknek az Ivy Bridge-dzsel és a kitámasztóval volt a bajuk, azért nem vették meg?
Ez a "tablet" tabletnek nevetségesen nehéz, vastag, az üzemideje pedig a Haswellel karcolja majd a 40K-s noname kínai tabletekét, az ára meg ugye...
Akinek valóban tablet kell, az továbbra se ezt fogja venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged