- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
válasz
hackeeeee #62 üzenetére
Igen de ez most a samu hír.
Ezen azért "rugózonk" mert a samu ezen készülékei a legdrágábbak és egy +280e Ft-os telefon esetén kicsit többet várna az ember mint sw update vagy kijelzőcsere vagy készülékcsere közvetlen a vásárlás után. Mondtam nem elásni akarom a samut, mert nekem is volt szerettem semmi bajom nem volt vele csak a cég elért egy minőséget hosszú éveken keresztül és az utóbbi 5 évben beszürkült a gyártók közé - beállt a gyorsan, lehetőleg elsőként kijönni valamivel ha nem akkor gyorsan copy, meg minden évben új telefont kell kiadni mert mások is ezt csinálják még akkor is ha a minőség rovására megy. Ha valaki a felsőkategóriás telefont gyárt és ezért komoly összeget kér akkor legyen mellé minőségellenőrzés mert a hibák jelentős része ezen bukik el, hogy a minőségellenőrzés hiányzik vagy nagyon alacsony színvonalú.
Az alma egy más dolog, de egy hajszálnyival sem jobb a samu, sőt ott szerintem vannak pofátlanabb dolgok is mint szándékos lassítás a régi készülékeknél (persze csak a felhasználó érdekében hiszen már biztos gyengébb az akkuja és nem akarják költségekbe verni a csere miatt
) stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- PS Plus előfizetések
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest