Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• clon

senior tag

válasz hackeeeee #62 üzenetére

Igen de ez most a samu hír.

Ezen azért "rugózonk" mert a samu ezen készülékei a legdrágábbak és egy +280e Ft-os telefon esetén kicsit többet várna az ember mint sw update vagy kijelzőcsere vagy készülékcsere közvetlen a vásárlás után. Mondtam nem elásni akarom a samut, mert nekem is volt szerettem semmi bajom nem volt vele csak a cég elért egy minőséget hosszú éveken keresztül és az utóbbi 5 évben beszürkült a gyártók közé - beállt a gyorsan, lehetőleg elsőként kijönni valamivel ha nem akkor gyorsan copy, meg minden évben új telefont kell kiadni mert mások is ezt csinálják még akkor is ha a minőség rovására megy. Ha valaki a felsőkategóriás telefont gyárt és ezért komoly összeget kér akkor legyen mellé minőségellenőrzés mert a hibák jelentős része ezen bukik el, hogy a minőségellenőrzés hiányzik vagy nagyon alacsony színvonalú.

Az alma egy más dolog, de egy hajszálnyival sem jobb a samu, sőt ott szerintem vannak pofátlanabb dolgok is mint szándékos lassítás a régi készülékeknél (persze csak a felhasználó érdekében hiszen már biztos gyengébb az akkuja és nem akarják költségekbe verni a csere miatt :) ) stb.

Új hozzászólás Aktív témák