Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- [Re:] Realme GT 5G - versenyképes
- [Re:] Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- [Re:] Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- [Re:] Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- 10 euró ide vagy oda, már olyan mindegy
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is tudtam, hogy te ilyennel foglalkozol Zero.
Én csak sima 1:8-as RC kocsival toltam anno tudod olyan monster truck-al ami szét volt mókolva, hogy nagyobb akkut lehessen bele tenni.
Hú hogy élveztem ugratgatni vele, ment vagy 30-40 percet is simán.A szomorú az egészben, hogy azért hagytam abba mert kibeszéltek a hátam mögött, hogy dedós vagyok mert távirányítós autókkal játszok, holott egyáltalán nem gyerekeknek való cucc volt a maga max 50km/h-ával.
Na mind1, győzött a társadalom.S21 Ultra 5G / Galaxy Fit2 / Q80T 65" / 13600K / 32GB DDR5 / RTX 4080 / R2850DB
-
Igen, idén tavasszal megvesztem, hogy kell nekem egy RC autó, amit meg is csináltam. A túl oldalra is átestem, mert az keményen feltuningoltam...
Az hogy a hátad mögött mit mondanak ne foglalkozz vele. Azt csináld amit szeretsz. Én azért építem ezt. Meg azért mert ezer éve szerettem volna ilyet... De lehet egy másikra is benevezek... Vagy több pótkocsira hozzá.
Jah és nem érdekel mit mondanak a háta mögött. Az írégység szól belőlük legtöbbször.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- [Re:] Realme GT 5G - versenyképes
- DIGI kábel TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4, 13.5" QHD IPS érintő, i7-1185G7, 16GB DDR4X, 256GB, IR kam WIFI 6, 1.35Kg, gar
- Új Latitude 5330 -2022-, FHD IPS érintő i5-1245U -12v.mag-,16GB 256GB NVMe WIFI 6E, IR kam, gar 2025
- Lenovo ThinkPad X250 12.5" / Intel i5-5300U 2.9GHz / 8GB DDR3 / 220GB SSD / Intel HD
- Lenovo M73p tiny PC/G3220T/120 GB SSD/8 GB RAM/DVD író
- Ideapad 320-17ISK 17.3 HD+ i5-6200U GeForce 920MX 8GB DDR4, 240GB SSD, magyar bill DVD író gar
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest