- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, idén tavasszal megvesztem, hogy kell nekem egy RC autó, amit meg is csináltam. A túl oldalra is átestem, mert az keményen feltuningoltam...
Az hogy a hátad mögött mit mondanak ne foglalkozz vele. Azt csináld amit szeretsz. Én azért építem ezt. Meg azért mert ezer éve szerettem volna ilyet... De lehet egy másikra is benevezek... Vagy több pótkocsira hozzá.
Jah és nem érdekel mit mondanak a háta mögött. Az írégység szól belőlük legtöbbször. -
NvidiaRTX
őstag
Nem is tudtam, hogy te ilyennel foglalkozol Zero.
Én csak sima 1:8-as RC kocsival toltam anno tudod olyan monster truck-al ami szét volt mókolva, hogy nagyobb akkut lehessen bele tenni.
Hú hogy élveztem ugratgatni vele, ment vagy 30-40 percet is simán.A szomorú az egészben, hogy azért hagytam abba mert kibeszéltek a hátam mögött, hogy dedós vagyok mert távirányítós autókkal játszok, holott egyáltalán nem gyerekeknek való cucc volt a maga max 50km/h-ával.
Na mind1, győzött a társadalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest