- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Frankó kis ülés lett, én is szeretnék csinálni egyet.
Ha nagyobb helyre költözöm, mindenképp építek. Veszek valami bontott autós ülést, sínnel együtt. Meghegesztem az összecsukható vázat, és mehet a móka. Monitort vagy TV-t nem tervezek a vázra rakni, bonyolultnak tűnik.
-
Szia!
Köszi!
A jogsi megvan hozzá, mert kamion sofőr vagyok, a második autót (subi vagy evo) most rágom át magam mi legyen... Dilemma hegyek...
Hát az euro truck 2-ben nagyon sok, de ez az ezer éves rally-s játék is tudja... Ha 3 monitor lenne, nem lenne rá szükségem.
Igen, ez csak időre megy. Ebben a játékban. Nem olyan mint a dirt széria, hogy elindulnak előtted. -
Bence01
tag
Szia,
Gratulálok hozzá! Azért az árából lehet kijött volna a jogsi+egy lada amit szétküldesz
Persze azzal nem lehet bármelyik időpontban gurulni.
Ezt a fejmozgás követős cuccot nem értem van értelme így egy monitor esetén? Meg a rally az általában időre megy nincsenek melletted az ellenfelek vagy rosszul tudom? -
Grats, jó kis házi setup lett belőle!
Vászon azért elég végletes dolog, sokmindent kell variálni, hogy felrakja az ember - gyak. aköré kell rendezni a szobát. Ha a későbbiekben növelni szeretnéd a vezetési élményt, akkor inkább egy 34"-os ultrawide monitorral járnál a legjobban szvsz - apróról elég jó áron lehet garis darabokat kifogni.
-
Domonkos
addikt
Csucs! Biztos nagyon jo lehet. Kicsit irigykedek is
Arra nem gondoltal, hogy monitor helyett egy vaszont es projektort hasznalj? Tobb ilyen setupot is lattam mar, de nem ertem, hogy a projektoros megoldas miert nem nepszerubb. En mar csak a latoszogek miatt is ezt valasztanam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged