- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
Kelecar #20975 üzenetére
Kipróbáltam és vegyesek az érzelmeim. Romániában - ahol 100 km/h felső sebességkorlát se ritka - megyek az autópályán és volt valamilyen úthiba, ahol döccennni szokott a kamion. Az új beállítások mellett viszont majdnem felrepültem, olyan érzékeny.
Aez a beállítás mennyir evan köszönővisoznyban a valós működéssel? Nekem kicsit túltpoltnak tűnik. Kanyarra fel tudok készülni, de pl ilyen döccenőre nem. Nem tűnt életszerűnek.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kelecar #20972 üzenetére
Nekem volt olyan utam, aminél elkéstem. Természetesen ez a zergab***ta mellékutakon volt, Franciaországban, ahol minden kereszteződésben, körforgalomban csak lépésben tudtam fordulni azzal a baromni nagy tartállyal, amit magam után húztam, és mire kezdtem volna gyorsulni, jött a következő kereszteződés...
-
Marci112233
addikt
válasz
Kelecar #20972 üzenetére
És
(#20971) laceszgamerKöszönöm a segítségeket. Kár hogy ilyen rövid és kevés útvonal van csak benne. Azt tudom hogy csak 60-al lehet menni mert mikor kijött maga a DLC akkor törtben toltam egy fuvart, de ott akkor a profil szint csak 5-ös volt még.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Foose
addikt
válasz
Kelecar #20870 üzenetére
Na ja, akkor tudnék. De ennyi van, azt sem tudom ennyi is minek!? Van mindhez franc tudja hány sofőr is, meg majdnem 8 milliárd ft-om. Az is minek!? 😁 Ez ahová most akartam teleportálni,a balticban van, ott még emiatt amúgy sem lehetne garázsom 😊
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kelecar #20625 üzenetére
Én nyomtam volna egy full fehéret, de persze az nem egyezik hiába ugyanott a csúszka...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Vyndree
őstag
-
válasz
Kelecar #19528 üzenetére
Nem. 310 lóerő csak. Minimum egy 600-650, 730/750-el próbálkozz, 8x4-es felállásban.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Kelecar #18998 üzenetére
Aha, megvan. nem zongoráztam végig, mert azt hittem, van betéve csak úgy is. csak kár,hogy amiből lehetne még ilyet csinalni,azokból nincs. Meg 3-ast nem akarnak véletlenül? Olyan fíling lenne, hogy de jó, Európába is leszállítanak cuccokat amcsi pótokkal. Mert ha úgy nézzük, akkor szinte bármerre, szállítanak mindent mindenhova.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest