- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
Kelecar #20975 üzenetére
Kipróbáltam és vegyesek az érzelmeim. Romániában - ahol 100 km/h felső sebességkorlát se ritka - megyek az autópályán és volt valamilyen úthiba, ahol döccennni szokott a kamion. Az új beállítások mellett viszont majdnem felrepültem, olyan érzékeny.
Aez a beállítás mennyir evan köszönővisoznyban a valós működéssel? Nekem kicsit túltpoltnak tűnik. Kanyarra fel tudok készülni, de pl ilyen döccenőre nem. Nem tűnt életszerűnek.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kelecar #20972 üzenetére
Nekem volt olyan utam, aminél elkéstem. Természetesen ez a zergab***ta mellékutakon volt, Franciaországban, ahol minden kereszteződésben, körforgalomban csak lépésben tudtam fordulni azzal a baromni nagy tartállyal, amit magam után húztam, és mire kezdtem volna gyorsulni, jött a következő kereszteződés...
-
-
-
Vyndree
őstag
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Kelecar #18998 üzenetére
Aha, megvan. nem zongoráztam végig, mert azt hittem, van betéve csak úgy is. csak kár,hogy amiből lehetne még ilyet csinalni,azokból nincs. Meg 3-ast nem akarnak véletlenül? Olyan fíling lenne, hogy de jó, Európába is leszállítanak cuccokat amcsi pótokkal. Mert ha úgy nézzük, akkor szinte bármerre, szállítanak mindent mindenhova.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Politika
- Last Epoch
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest