Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
mancer7151
üzenetére
Az szép lehetett. Jómagam egy kéttengelyes póttal tudok tolatni, igaz pót válogatja mikorra szokja meg az ember mert érdekes lehet de minél rövidebb a vonórúd annál nehezebb eltalálni mennyit is tekerj a kormányom és milyen időben. Pár éve szárítóba is farral kellett betolnom a pótot friss betonozás miatt, mert megkértek rá azzal hogy te tudsz tolatni így told be, ugyanis korábban látták hogy tudom tolni a pótot szépen. Én rákérdeztem hogy sokan vannak aki ezt nem teszik meg, és jött rá válasz hogy van aki még egy tengelyessel is küzd, pedig azt aztán marha egyszerű azért tolni.
Sőt van olyan ismerősöm aki az ETS2-ben csak fix tengelyes póttal tud tolatni rendesen, és aminek már fordul a plató kereke is azzal már nem, pedig nekem meg azzal megy a legjobban a parkolás. -
Marci112233
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Van köd a játékban, de az időjárást is lehet babrálni a játék beállítási közt, és ha azt levetted akkor lehet azért nincs köd se.
-
Marci112233
addikt
válasz
FoLey-v
üzenetére
Játékfájlok ellenőrzése volt? Illetve driverek frissek? Elsődlegesen VGA ami okozhatja. ha a legújabb van fent akkor próbálj régebbit.
Nekem igaz egy picivel erősebb gépem van, de szinte stabilan fut a lekorlátozott 60FPS-el a játék, 2560x1440p-n, minden maxon kivéve a renderelés ami csak 300%-on van.
-
Marci112233
addikt
válasz
mancer7151
üzenetére
Hogy úgy mondjam nekem is csak ETS2-höz van a kormány. Ahhoz tökéletes, de több autós játékot még mindig én is billentyűvel játszok, mivel azok nem szimulátorok, és lehet nálad is ez a helyzet. De egy igazi szimulátor játékban meg ugyanúgy a kormány előnye ki fog jönni. Én próbáltam az Assetto Corsa játékot billentyűn, de kormánnyal sokkal jobban megy, és ez ugye már szimulátor típus nem árkád stílus.
-
Marci112233
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Ez igaz, de akkor ha tagja vagy valamilyen virtuális cégnek mondjuk VTLOG, Trucky vagy Truckbook akkor ha azt lelövöd buksz plusz pontokat illetve 100 fölött a fuvar átmegy reálisból verseny statba, 180 fölött meg érvénytelen is lesz a fuvar.
-
Marci112233
addikt
válasz
tatabike
üzenetére
Nem a játékkal lesz a gond feltéve ha eredeti és frissített nem pedig virágbolti és régi verzió, bár annak se kéne így viselkednie. Azért írom ezt mert nekem a Thrustmaster T3PA-GT pedállal nincs semmi probléma. Csak annyi hogy kormány beüzemelésekor párszor padlóig kell nyomni a pedált és felengedni és akkor kalibrálja be magát rendesen a pedál, anélkül első pár fékezés tényleg finom rálépés esetén is blokkolás lesz..
-
Marci112233
addikt
Azokat én már régebben behúztam, és csak a Texas-sized Bundle hiányzik, de várok még vele, fog az még lejjebb is menni idővel. (Minimum 50% engedmény alatt eddig még nem vettem semmilyen DLC-t kivéve ETS-höz a Iberia DLC-t.)
Bár a két említett bundle tényleg nagyot tud dobni a térkép nagyságán.
Na meg nekem jobban fekszik az ETS2. -
Marci112233
addikt
Én pont emiatt tolom a legtöbbet inkább az eddig kiadott összes alap térkép DLC-vel. Fő gépemen így játszok a fő profillal kormánnyal, illetve a másodlagos gépemen billentyűzettel mától PM térképen. Másodlagos gépemen kevesebbet tolom, és csak akkor mikor másnak kell a fő gép.
Ugyanis mikor én is több modot használtam, nálam is jöttek anomáliák ami miatt inkább csak pár modot használok, de azok steam műhely modok, és azok általában hamar frissülnek is.Amúgy a nevedből ítélve egy virtuális cégnél vagyunk. Ahova anno itt kaptam meghívást, és azóta sem bánom. Amikor van időm csak tolom a fuvarokat ETS2-ben, aminek eredménye a múlt hónapban VTLOG-on volt az első hely, egyéniben és a cég is ott végzett. Ebben a hónapban viszont a hiába vagyok cégen belül elől, előttem egy másik tag akit nem tudok megfogni mert mindig elhúz akármennyit megyek. Illetve decemberben csatlakoztam a céghez és tolom a fuvarleveleket is ezerrel felfelé.(Gyakran, ma este is várnom kellett pár percet mert nem tudtam a 6 fuvart egyszerre feltölteni.)
-
Marci112233
addikt
válasz
Delerium
üzenetére
Nekem a force feedback az alapon volt a T150-esnél és most a T300-nál is ahogy magának belövi a játék. Egyedül a kormányszöget lőttem be 900 fokra anno mert nem azon volt és azóta is azon van, ahogy a kormány vezérlő paneljén is arra állítottam ugyanis a T150 és a T300 egyébként 1080 fokra képes.
-
Marci112233
addikt
válasz
Delerium
üzenetére
Én játszottam 270 fokossal és megy vele, de az igaz a 900 fokos kormány hozzá.
De ha mindenképp 100 alatt akarsz maradni újonnan még a T150RS kijön, és pedálja ugyan nem túl acélos, de annyit tuti bír mint amit írtál hiri és társai, és képes akár 1080 fokra és FFB-s is. Nekem is T150RS van de T3PA-GT pedállal már ami egy T300RS GT-hez volt eredetileg. (Épp most vadászok használtak T300-as bázist pereccel, és egyet kinéztem, írtam is már az eladónak, de válasz még nem jött, és azért használtan mert újonnan tényleg húzós ára van.) -
Marci112233
addikt
Pedig ez kalibrációs hibára utal. Játékon belül beállítások majd irányítás, és ott a kormánytengelynél katt rá és fordítsd el a kormányt egy irányba és nézd meg azután beáll-e rendesen. Ha ekkor sem akkor ide oda is mozgasd meg mert lehet menet közben állítja be magát. Maga a játék egy faék egyszerű kormánnyal is működik szóval mennie kell, főleg hogy egyszer már ment.
-
-
Marci112233
addikt
válasz
AcCEsS
üzenetére
Nekem is bejött az 1.49. Modokat keveset használok (3 darab steam műhely mod), de azok működnek tovább. A fék az ami nekem így is jó sima potméteres fékkel is, ugyanis ki lehet érezni meddig is taposod pedált, és holtjáték segítségével elég jól belőhető, persze ki mit szokik meg.
Nálam köd effekt nem fogta meg a gépemet egyáltalán, igaz 70 FPS-re van korlátozva a játék.(ETS2) Fenetebb közzé si tettem egy ködös képet, amit WoT-re is felraktam és pár perc alatt kaptam is rá értékelést is. -
Marci112233
addikt
Teszteltem az új verziót én is. A grafika meglepett kicsit, ott is a köd. Ilyet még nem tapasztaltam ha jól emlékszem. De szerintem hamarosan megint frissítés fog érkezni, mert én meg azt vettem észre hogy ugye én külső nézetben vezetek mindig, de ott a műszerfalon ahol a sérülést kéne írnia, és átlagban nálam csak a gumikopást írta most csak 0 van írva, még 4300 km-es fuvar után is, és csak állapot felméréssel vagy műhelyben lehet látni a sérüléseket és kopásokat.
-
Marci112233
addikt
Semmi probléma sima potméteres fékkel sem ETS2 vagy ATS esetén. Nekem a T150-eshez T3PA-GT pedál van és a játékon belül adva egy kis holtjátékkal simán tudom adagolni a féket ahogy nekem tetszik avagy milyen erősen kell fékezni. A holtjátékot példának azért hoztam mert így pihentetni tudom rajta a lábam. De mondjuk én más játékban is tudtam már finoman és erősen is fékezni vele amit egy habarom is csak lesett, mert neki ez egyáltalán nem megy, szóval a potméteres megoldású pedállal is le lehet lenni csak érezni is kell. Nem vitatom hogy a load cell rossz sőt, de nem mindenkinek van rá szüksége.
-
Marci112233
addikt
válasz
Karcub
üzenetére
A kormány tuti jó hozzá, a váltóban nem vagyok ilyen biztos. Maga a játék egy alap kormánnyal is játszható, de az igazi az ami képes 900 fokra. Az alap kormányra gondolok itt egy pár ezer forintos dologról aminek max 270 a forgása, mert egy darabig én olyannal toltam és azzal is ment, de aztán váltott egy Thrustmaster T150-es.
-
-
Marci112233
addikt
válasz
FoLey-v
üzenetére
Ez nem új keletű probléma. PM térképnél WoT fuvarnál a kompok kerülendők ha lehet. Alap térképen nincs vele probléma. És ilyet kaphatsz ha olyan városba érsz WoT fuvarral ami az alap térképen nincs meg, és emiatt a fuvart le se tudod adni, csak felmondani. Én pont emiatt nem WoT-ozok PM térképen csakis szigorúan alap térképeken.
-
Marci112233
addikt
-
Marci112233
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
A forgalom sűrűségét jó ideje tudod notepad segítségével módosítani, és így ez annyira nem újdonság. Jómagam jó ideje már ritkított forgalommal megyek, mert az alap beállítással a legtöbb balesetem pont az AI miatt volt.
-
Marci112233
addikt
válasz
Ary634
üzenetére
Ha a 10-el nem volt probléma, és van lehetőséged visszalépni rá én javaslom tedd meg. Nekem laptopom és asztali gépem is jelzi hogy mehetne rá a 11, de halasztom ameddig csak lehet. Ha netán meg átrakná magától, akkor tuti vissza is lépnék, pont azért mert nem kevés hibát olvastam már róla, és amit most is írsz az megint egy újabb ami miatt inkább hanyagolom és maradok a bevált 10-nél.
-
Marci112233
addikt
Időközben eszembe jutott hogy volt más esetben is hasnló helyzetem. Röviden frissített a játék és nem jelzett hibát. Viszont játék közben gondolt egyet és hasonló kép után nekem ki is lépett a játékból. Nyomtam Steam-en belül egy játékfájl ellenőrzést ami talált is hibát, és azután már ment a játék szépen.
Szerk: Ma épp én is tervezek egy kicsit ETS2-vel játszani mert ehónap első 3 napja óta nem volt rá időm, de így a hiba láttán először elenőriztetem a játékot, mert azóta több frissítést felrakott már.
Nekem se a C-n van.
-
Marci112233
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ez egy jó kérdés. A térkép DLC-ket én is vàrom már.
-
Marci112233
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Pedig szerintem nagyon jó, nem csak kiegészíti a térképet, azon kívül talán a játékélményen is javít.
-
Marci112233
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Neten találsz róla elég sok mindent. Lényegében kiegészíti az alap térképet, nem is kicsit.
-
Marci112233
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Promods térképet nem használod? Az is mod.
-
Marci112233
addikt
válasz
Milka 78
üzenetére
AB-val nekem is ki van íratva mindig több adat is és én is onnan tudom hogy mikor mennyit esik be. Viszont nálam a játék eddig max 12GB memóriát kért, igaz mióta ez a gépem van, nem játszottam egy huzatban 5 órán át hogy akkor mennyit kérne.
Viszont azt nem értem miért csak ETS2 esetén jön elé a kép szétesése. Semmilyen más játékban nem tapasztaltam még.
-
Marci112233
addikt
Ha már ennyire belemegyünk a grafikai témába, akkor egyet megmondhatna valaki miért van. Röviden, hivatalosan nincs G-Sync a monitoromban, de NVDIA listában benne hogy támogatott, és ha a monitorban beállítom a Fresyncet akkor az NVIDIA vezérlőpanel jelzi hogy G-SYNC kompatibilis a monitor, és működik is. Viszont ETS2 esetén többször fordul már elő hogy a képem apró kockákra esett szét és villódzni kezdett. Ekkor kikapcsolom a Freesyncet és a hiba meg megszűnik. Ilyenkor mi a fene kínja van? Csak ETS2 esetén tapasztaltam a dolgot, és VGA drivert már frissítettem.
-
Marci112233
addikt
válasz
Milka 78
üzenetére
Sajna ilyen a játék motorja, ez már régóta így van. Nekem a gépem az adatlapomon, lényegében hasonló, csak picit prociban erősebb, de ugyanúgy 3070-el szintén pici tuning, és nálam is vissza esett így az fps 70-85-re, így én nem tököltem vele és bevágtam fix 70 fps-re Rivatuner-el. És ugyanúgy ETS2+PM viszont forgalom alap, ráadás levéve 0,4-re, viszont nálam is minden koppon 2560x1440-es felbontáson.
-
Marci112233
addikt
válasz
Demokatona
üzenetére
Üdv a klubban!
ETS2, 582-es szinten. Gyári térkép DLC+ Promods térkép.
[link] -
Marci112233
addikt
Mondjuk ez igaz szinte minden játékra amit kiadnak a készítők, de tisztelet aki mégis berakja, de ez olyan mint a fehér holló. Az viszont már engem is zavar hogy ugye az ETS2 az javarészt Európában van és ugyan a játék magyar felületre képes, de magyar rádiókat már nem találsz hozzá. Régen volt, de mára szépen sorba eltűntek.
-
-
Marci112233
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Köszönöm a linket! Végül sikerül a funkciót aktiválni, de a Re-Size BAR Support-ot nem auto-ra hanem csak Enable-re kellett állítani hogy működjön.
-
Marci112233
addikt
Igen minden fel van tolva maxra. Így a render is 400%-on van. G-Sync nekem is ON, és így változóan 80-138 FPS-t láttam eddig ami folyton változik, de szaggatást még nem láttam pedig pár ezer kilométert már leveztettem az új monitorral. Épp ma feszeltem alul picit így 925mV-al, 210W fogyasztásnál megáll, és 1995 MHz-ig megy a GPU órajele.
#26955 laceszgamer
Ez érdekelne. Hol tudom ezt megtenni? -
Marci112233
addikt
válasz
Lathronos
üzenetére
Tudom hogy szimulátor meg minden, de a PM térképen többször megszívtam azzal is hogy haladok sima úton semmi előttem aztán csatt mintha egy falnak mentem volna. Játékon belül rednben volna, mert vissza egy korábbi automata mentésre, de sajna a VTLOG már számolja hiába ugrottam én vissza játékon belül.
Viszont.:
Átváltottam én is 2K 144Hz-re és ugyan eredetileg a bolt leírása nem írta a G-Sync-et, de az Nvidia listájában láttam a monitort amit vettem, és ezt jelezte is a gép amint bekapcsolt a monitor hogy a G-Sync üzemel. Elindítva a játékot, felbontást átraktam 2560x1440-re V-Sync ki, minden más fullra tolva. Nincs meg a 144 fps, sőt a maximum 130 volt a legalja 80, de droppok eltűntek. Gondolom a G-Sync az oka hogy kisimult a játék. FHD-ba V-Sync-el meg van a 144 FPS, V-Sync offal meg fölé is tudna menni. -
Marci112233
addikt
válasz
Ablakos
üzenetére
Tudom hogy mit kell átírni az nem probléma, csak arra voltam kíváncsi ha átírom az 1.0-át 0.5-re jelent-e gondot.
És igen, tudom hogy ki lehet számolni, és odafigyeléssel el is lehet kerülni a koccanást, és én is korrigálok egy mondjuk 4-5 ezer km-es fuvar esetén többször is sokszor satu fékkel, de nekem se mindig sikerül.
Egyébként láttam érdeklődtél a 144Hz után. Nekem pont most van rendelés alatt egy ilyen monitor, ami azon oldalon ahol rendeletem nem írta a G-Sync támogatást, de az Nvidia G-Sync kompatibilis listájában benne az általam rendelt monitor és olvastam is róla véleményt hogy működik vele a G-Sync is. Kíváncsi leszek milyen lesz a játék. Azt már tudom 4K 60Hz HDR-be milyen. (Kiraktam a 43"-os 4K TV-mre a képet és ott toltam egy fuvart. Nem volt fix 60FPS, ennek ellenére nem droppolt a játék be, és a kép is elég szép volt, mondjuk a felbontás mellett minden más ugyanúgy maxon volt.)
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Rég jártam erre.
Egy kérdésem akadt. A játékban az AI forgalmat ki lehet kapcsolni teljesen? Sűríteni tudnám, azzal hogy azt az 1.0-át átírom, de inkább csökkenteném vagy kikapcsolnám. Oka az hogy idgesít hogy az AI gondol egyet aztán rádhúzza kormányt oldalról, vagy elég vág hirtelen és emiatt koccansz. Ez kicsit idegesítő 100 km/h óra fölött, mert elég nagyot is lehet így koccanni. Ha beírom például hogy 0,5 akkor csökkenni fog az AI száma, vagy megbolondulhat a játék? -
Marci112233
addikt
válasz
Anulu79
üzenetére
Menyit szánnál rá az kérdés, mert anélkül tág fogalom, illetve az ETS2-ne kívül mire használnád? Nekem Thrustmaster T150 RS van még a két pedállal, de nem ajánlom csak úgy ha T3PA vagy T3PM pedállal veszed meg. Vagy ha belefér a keretbe akkor egy Thrustmaster T30RS GT verzió jó alternatíva lehet. Igaz magasabb áron van utóbbi a G29-el szemben, de az már szíjas, és nem fogaskerekes, és ezáltal halkabb működés közben, plusz nem lesz FFB lyuk sem.
-
Marci112233
addikt
válasz
Cr00py
üzenetére
Nem feltétlen az a baja. Nekem HDSentinel szerint 100/100-as Toshiba P300 2TB-os CMR-es HDD-n van a játék, szóval nem hiszem hogy az lenne a baja.
Mint írtam nekem is néha előjön ez, de nem mindig, viszont a második ilyen eset óta ami már régebben volt, a frissítések után ellenőriztetem a fájlokat.
-
Marci112233
addikt
Köszönöm a segítséget!
A fene enné meg ezt az 1.43-as frissítést. Eszem ágába nem jutott volna hogy grafikai beállítást szinte alapra teszi.
Ugyanis nálam is minden fullon 1080p-ben kivéve a renderelés volt 200%-on volt, ahogy most is belőttem már. Így a mod nélkül is van hátra fény, de a mod-al olyan mintha hátrafelé is reflektor lenne. Viszont azt nem értem, hogy előre miért volt jó a fényviszony, mert az semmit nem változott ahogy felhúztam ismét a grafikát. -
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Nos mivel van több mentésem, különböző okok miatt, kerestem egy olyat amibe semmilyen mod nem volt még. Elindítottam, és nem volt tolatáskor fény. Ki az indítópultba, majd csak a fény modot raktam be, és megnéztem mit csinál. Továbbra sincs hátra fény. Na mondom most meg mi a fene, ha egyszer a mentésbe nem aktiválok csak 1 modot ami pont a fény akkor miért nem megy. Nyomtam egy steam-en belüli játékfájl ellenőrzést, az talált is hibát, de azt kijavítva ugyanúgy ha bent csak a fény mod akkor sincs hátra fény. A dokumentumok mod mappából is törölni kéne a modokat? Eddig elég volt ha játékon belül nem aktiváltam, ha valami ütközött.
-
Marci112233
addikt
Felraktam, de semmi sem történt, ugyanúgy sötétség tolatáskor. Aktiválni kell játék közben mondjuk valamilyen billentyű kombinációval, vagy magától menni kéne tolatáskor? Prioritást is állítottam már úgy hogy első legyen, középen legyen agy a legvégén a modoknál, de sehogy sem akar menni az 1.43-al.
-
Marci112233
addikt
Üdv!
Valaki nem tudja véletlen végre mikor javítják azt a hibát, hogy sötétben parkoláskor hátrafelé semmi fény? Idegesítő már számomra, és szinte minden nap jön egy pár 100 kB-os frissítés, de még egyik sem orvosolta a hibát. Már azt is próbáltam, hogy a Steam-en keresztül a Béta fül alatt visszaraktam a játékot 1.42-re, de akkor meg nem fogadta el az 1.43-as mentését. Annyit írt ki minden mentésemre, hogy nem kompatibilis a használt verzióval.
-
Marci112233
addikt
Nekem más dolog tűnt fel ETS2-ben az újabb frissítések után, de hogy melyik után jött elő nem tudom. Mégpedig az hogy sötétben hátrafelé tolatásnál nulla fény. Se a teherautón se a póton nincs hátra fény, pedig előtte mindkettőn volt valamennyi. Így sötétben tolatni igazi kihívás.
Más is észrevette ezt vagy nálam valami beállítás gond van? -
Marci112233
addikt
Nekem is frissült, de mivel az előző frissítések után is kellett nekem is ellenőriztetni mert vagy el se indult vagy megszakadt a játék, most frissítés után el se indítottam a játékot hanem egyből ellenőriztettem. talált is rögtön 2 hibát amit javított aztán már ment a játék gond nélkül.(ETS2)
-
Marci112233
addikt
válasz
Joccc07
üzenetére
Én még hő miatti lassulás nem tapasztaltam, de haver pont VGA temp limit miatt igen. Annak beállított szintje fölé kúszott a VGA hője és már vissza is vett a teljesítményéből.
És igen, tudom, hogy a játék ilyen, de azért R5 3600 és 1060 esetén nem kéne 45fps-re esnie, még azon a felbontáson se. Nekem ugyan csak 1080p-be megy, de 50-60fps meg van. -
-
Marci112233
addikt
A mai frissítés után nekem megint ellenőrizni kellett a játékfájlokat.
Viszont nem érem el a vtlog Hungarocamion oldalát. 404-es hibát dob. Másnál is?
-
Marci112233
addikt
A mai frissítés az ETS2-nél nekem is okozott némi gondot. Tegnap gond nélkül frissült, és tudtam is játszani vele szépen. mai frissítés után elindult szépen a játék, majd ahogy felvettem a fuvart és elindultam, megfagyott a játék és be is zárta magát pár pillanat után. Rápróbáltam még egyszer és megint kifagyott. Mondom oké játékfájlok ellenőrzése indul. Talált is 5 tételt amit újra le kell neki tölteni. Mondom oké töltsd le, Az egész 8,4 MB volt. Az elindult, de valamiért kis híján a végén amikor már elvileg csak ellenőrizte a dolgokat, megint hibába futott. Újraindítottam, és ezután még 2,7 MB-ot szedett le, és utána ellenőrizte hibátlanul. Ezután már ment a játék, és nem volt semmi galiba vele, de nálam a DAF Dlc-re nem dobott hibát.
-
Marci112233
addikt
válasz
Karcub
üzenetére
A steam műhely modokat amikre feliratkozni kell azokat a steam letölti mindig ha újra rakod a játékot vagy az egész gépet amikor újra felrakod a játékot. Azokat már nem fogja amiket te más oldalakról töltöttél le és tettél be a mod mappába. Például az innen leszedett és manuálisan bemásolt modok. [link]
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Már jó ideje fel van frissítve az ETS2 az aktuális verzióra, de időhiány miatt nem volt rá alkalom, hogy ki is próbáljam. Utóbbi pár napban viszont akadt némi időm esténként, így megcsináltam a most futó event-et. Azon kívül meg 2 fuvart még, de az új FFB vezérlés kész vicc. Konkrétan az egészbe az zavar a legjobban hogy ha alapon van és autópályán vagy valahol máshol ahol van szélen záróvonal, arra véletlen ráhajtasz olyat művel a kormány mint mikor a bányába a földúton nagyobb sebességgel megyek. Az első ilyen alkalommal, majdnem kirántotta a kormányt a kezemből, így szinte minden funkció az erő visszacsatolásnál alapon van, mert így legalább a záróvonalon nem remeg be mint állat a kormány a kezem alatt. igaz így szinte minden más is kilőve, de szerencsére a kormány gyári szoftvere által a kormány mindig középre fordul.
-
Marci112233
addikt
Egy kis centizgetés a fizetőkapunál:
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Ha már szóba jött az FFB.
Én egy Thrustmaster T150 RS kormánnyal tolom az ETS2-t. Efy ideig minden frankó volt, mert amint koccantam, vagy lementem földútra egyből reagált a játék és a kormány is ahogy kell. Egy ideje viszont (Azt hiszem 1.40, vagy 1.41 óta van.) ha koccanok nem egyből reagál a kormány hanem van hogy több kilométert is megyek mikor ránt egyet a kormány. Vagy ha földútra megyek, akkor először nem remeg a kormány csak később, és mikor újra aszfaltra megyek akkor még kilométereken keresztül remeg a kormány a kezemben.
Tipp hogy ez mitől lehet? -
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Senki nem tud választ adni a második mondandómra?
Az az 1 WOT profilhoz több játékon belüli profil is társítható, vagy így probléma lesz belőle?
-
Marci112233
addikt
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
Egyáltalán nem írtam hogy csak 6x2-es lehet emelhető tengellyel. Úgy akartam írni csak kimaradt hogy minimum 6x2 kell hogy emelhető tengelyes legyen.
-
Marci112233
addikt
Tudtommal csak akkor van így ha 6X2-es alváz. Ott is csak akkor kéne lent lennie amikor pótkocsi van felakasztva. Bár lehet könnyű súlynál is fent marad, de azért súlynál le kell érjen. Célja a súlyelosztás mert úgy nagyobb felületen érintkezik az útra. Ez amúgy a való életben is így van a valós 6X2-es alvázú kamionokon, de ritkán már a 2, de a 3 tengelyes pótkocsikon is megvan az egy felhúzható tengely.
Más és saját kérdésem mindenki felé.
Megint elértem a mostani ETS2 profilomban a max felvehető sofőrök számát. (342 fő.)
Kezdenék egy újabb profilt, ez tiszta is, de a mostani online profilú tehát összekapcsolt a WOT-val. Na most ha létrehozok egy új profilt, és belépek abba is a mostani WOT profillal, akkor ütközni fog a két játékon belüli profil? Vagy ez nem számít, és lehet egy WOT profillal, több játékon belüli profillal is játszani? -
Marci112233
addikt
válasz
Rakamaz
üzenetére
Köszöntem!
Így már működik a console. Viszont használnám a jó öreg goto módszert, de ugye F volt a letétel gombja, de most annak a helyén a chat van. Azt hiába állítom át úgy sem teszi le a kamiont az F9-el, így hiába megyek a módszerrel bárhova nem tudom letenni a kamiont.
Tudom, hogy van ugye a vissza a garázsba funkció, de az ugye pénzbe kerül. Így kérdezném mit csináljak hogy újra menjen a goto módszer? -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Már korábban az 1.41 megjelenése után vettem észre hogy hiába akarom a console-t behozni a játékon belül a 0 gombbal az ETS2-ben nem jön be mint korában. Ma ugyan ezt tapasztaltam az ATS-ben is.
Ha jól rémlik ahhoz hogy a 0 gombbal jön fel a console ahhoz a config fájlban így kell lenni e dolgoknak.:
uset g_console_state "0"
uset g_console "1"Viszont így nem működik. Változott valami és emiatt mást vagy mást is át kell írni hogy ugyanúgy mint korábban a 0 gombbal megnyíljon a console?
-
Marci112233
addikt
Én tegnap szereztem be az ATS Gold verzióját. Azóta azzal kockulok amikor időm engedi,és eddig tetszik. Épp most léptem ki a játékból és nekem is rögtön lekapott 52,6 MB-ot a Steam. Viszont hogy mi változott ma már nem derítem ki mert holnap korán kelek, így ma hamarabb is fekszek le.
-
-
Marci112233
addikt
válasz
Cr00py
üzenetére
Steam vásári akciókon ami azóta volt mindig néztem, de ha jól rémlik, még semmi akció nem volt rajta, így az is egy ok amiért még nem vettem meg. No meg az egyik ok ami miatt a téli vására teszem, hogy így megint 1 évig nem lesz korlátozva a steam fiók, ha legalább 5 eurót elköltök.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ugyanis nálam is minden fullon 1080p-ben kivéve a renderelés volt 200%-on volt, ahogy most is belőttem már. Így a mod nélkül is van hátra fény, de a mod-al olyan mintha hátrafelé is reflektor lenne. Viszont azt nem értem, hogy előre miért volt jó a fényviszony, mert az semmit nem változott ahogy felhúztam ismét a grafikát.
Z0C!