Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Cr00py
üzenetére
nemigen, akkor nem úgy irnának,hogy free update lesz. olaszba van pár város alapból, akkor ingyen lesz. nem úgy lesz mint skandi, mer az más. ott semmi város nemvolt alapból,azért lett fizetős. nemde?
ez a címe: GET A PARTIAL MAP UPDATE FOR FREE! és ez alatta, Euro Truck Simulator 2 will receive a free map update of existing Italian cities and countryside before the release of Italia expansion.
-
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
-
mdani01
aktív tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Jó fejek

-
Bunken
tag
Az Olasz DLC-ről tud valaki valamit, hogy mégis kb mikor fog megjelenni?
-
Marci112233
addikt
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Egyszer régen volt hasonló helyzet. Akkor is egy update segíttet. Hátha most is így lesz.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Szia.
Ez már egy elég régi probléma, hogy miért nem lett eddig orvosolva, nos........
De ha jól olvastam, most az utolsó ápdétban, mókoltak vele valamit, ha jól értelmeztem a szöveget! -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Csak nálam van az hogy van 252 sofőröm és 295 kamionom, de több sofőrt nem tudok felvenni mert egyszerűen nincs egy se. 87 nagy garázsom van, és tömérdek pénz, mert jó ideje így van már.
Ha csak nálam van akkor tudja valaki miért? Eredeti steam-es a játék ha ez számít Going East, Skandinavia, és Vive La France DLC-vel. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Mi a különbség a Scania S és a R változata között? (amik bejöttek 2 új Scania)
Nem tudok dönteni, hogy melyiket vegyen meg. -
Cr00py
senior tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Igazán nincsmit.

(#19383) Géb89: A végére csak összejött.

-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Cr00py
üzenetére
Jött értesítés updatesről. Nagyon köszi
bár ezt még nemlátom, hogy jött le volna valami. de már igen, 319mb cirka.1.30.0.17
This is a beta update available in the public_beta branch.
Please report any bugs on our forum[forum.scssoft.com]Added new drivers
Reduced probability of AI trailer being towed through objects
Fixed possible recalculation of economy routes after game load
Fixed computation of player damage
Fixed possible incorrect calculation of toll if WoTr job is resumed while in the toll zone.
AI will not use blinkers when cancelling a lane change while it is in progress
Updated localization
France: fixed give road signs
Various map fixes
Volvo FH: fixed warning lights indicator model
Fixed rear lights on some AI vehicles
Scanias 2016: Fixed physical instability of some configurations
Scanias 2016: Only one light lookup on v8 light panel
Scanias 2016: Optimized animated interior model
Scanias 2016: Various paintjob fixes
Scanias 2016: Improved quick job trucks (siderskirts, sunshields) -
Cr00py
senior tag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Akkor valszeg a fórumra is feliratkoztál. Ez a fórum
Jobb oldalon van egy olyan opció, hogy " Feliratkozás a fórumra "
Itt van egy Game Updates topik kiemelve. csak arra iratkozz fel.
Én is csak a changelogos topikra vagyok feliratkozva több játéknál is, és csak azokrol kapok értesítést.
-
Cr00py
senior tag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Direkt a Game Update-es topikot linkeltem mind2 esetben. Külön lehet feliratkozni minden egyes témára. Itt csak a frissítéskor fog értesíteni Beta/Relase updatenél egyaránt, felül a kis " levél" ikonnál. ( Steam alkalmazásban a wallet egyenlegtől balra.. pont mint mikor friendrequest/trade,etc jön )

-
Cr00py
senior tag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
1.30.0.16
This is a beta update available in the public_beta branch.
Please report any bugs on our forum[forum.scssoft.com]Cleaned up shipyard cargoes in DLCs
Fixed gps navigating through some rest areas
Map fixes in France, Germany, Slovakia and Sweden
Scanias 2016: Added more accessories
Scanias 2016: Fixes of sunshield paintjobs
Scanias 2016: Changed blinker sounds
Updated localizationEgyébként az előzőleg linkelt steam-es fórumon mindig van changelog. Fel lehet iratkozni rá ( ATS-hez is van ) így, új bejegyzésnél jön értesítő steam-en.
-
Ga3rieL
senior tag
297.5mb update most ets2
miven ebbe a verzibe, sehol nemtalálom 1.30.0.16 -
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Az új scaniaval, működik a mighty griffin dlc gyárilag?? Vagy kell valami mod hozzá, hogy menjen? -
mdani01
aktív tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Tudtommal se promods, se tsm nincs még.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Olyan kérdésem lenne, hogy az ETS2 legújabb (Steam-es) verziójához van e működő TSM map?
-
Cr00py
senior tag
-
Ga3rieL
senior tag
most jött le 331mb. gondolom a sok hibát javították, vagy van benne valami új cucc? gondolom valaki tud valamit, aki még tolja ilyenkor.
-
Ga3rieL
senior tag
amúgy ha 16gb ramom lesz,akkor jobban fog menni a gém? szebb lesz, és jobban elbírja, és többnyire max fps lesz mindenhol, ebbe vagy bármely gémbe aminek nem durva 4ghz a gépigénye?
-
Jakab66[hun]
senior tag
Üdv!
Van itt köztetek olyan tag, aki multiban játszik? Esetleg ilyen klán szerűség, akik konvojban? Szívesen játszanék másokkal, egyedül unalmas kicsit.
Kormánnyal játszom, (t150) szeretem a szabályokat betartani. A Francia kiegészítőn kívül mind megvan nekem. Hasonló sofőröket keresek!!

Nem olvastam vissza, ha volt ilyenről már szó, szóljatok, és akkor szemezgetek onnan.

-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
megtudnád mutatni esetleg?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
és az ets-hez is jó?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
az hol van? én valami 1.27-eset láttam
-
Mr.Franczy
aktív tag
A műhelyben, SISL féle adviser van 1.30-ra! A többit nem néztem, hogy jó e, 1.30 alá!
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
de nemjó a már 1.30hoz. mer a sebeségváltó nem N hanem A jelzést kapott.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
csak hiba mentes kéne. ami nemfagy ki kitudja mennyi idő után valamiért. pl. más nézetet váltasz, és cső.
-
Mr.Franczy
aktív tag
A béta általában két hét szokott lenni, ha nincs nagy gigszer!
Adviser meg van rengeteg a műhelyben is, meg a mod oldalakon, keress rá bátran!
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Beerdrinker
üzenetére
sajnos nincs. azt mondta multkor, mer énis emlitettem neki, h ha foglalkozik csak avval, a többivel, mint gps nem.
-
Beerdrinker
tag
A legújabb ETS2-höz, és ATS-hez nincs esetleg Stewen féle alsó adviser?
-
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Igen, ott a játékon belül a tereperősséggel, motor hatással tudsz játszani. Ez meg már egyén válogatja.

Vlevi:
Igen, azoknál a játékoknál nem kell, mett az azok sim-ek. Azokhoz false rezgést ad. Mivel ezt is sim-nek mondjád, de nem az, így kell a force feedback.
Én nekem ilyen az RBR vs Dirt rally. Az RBR-hez nem kellenek a rezgések, míg Dirt rally-hoz kell... Pedig elméletben mindkettő sim, de nekem valahogy mégsem...

-
vlevi
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Aha, már értem. Szóval a FFB erősségét nem az ETS2 adja, hanem a logitech driverben az "alap" effektek vannak bekapcsolva, és felerősítve. Mert, ahogy előttem is írták, ezek az effektek egy normális játékhoz nem kellenek, mert pl. egy Assetto, PCars, ... valóban számolja az FFB erejét, az ETS2 nem ilyen.
-
Nyethuszar
tag
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Na kipróbáltam Sub-ZeRo és tényleg jó így. Csak furcsa kicsit,hogy bármilyen kormány mozdulatkor az egész kormány afféle "doromboló" rezgést produkál
Amitől az asztal is rezeg :
Vagy Nálad is ilyen ? -
Bocsánat, el voltam havazva!

Szóval, én így nyomom!
Ha nem elég erős, akkor 150% mindenhova és a család segít kormányozni...

Mégegyszer!
A profilert ki kell kapcsolni, még a rendszerrel se induljon el! Ha ez megvan, akkor lehet okoskodni a vezérlővel.
Én is bohóckodtam vele, de nekem az RBR-ben nagyon negatív érzést keltett... Így ki kellett lőni a profilert... -
Ga3rieL
senior tag
cca 1 hét szokott lenni. de ezt már illő lenne tudni évek óta, de persze attól függ, ki mióta van itt ebbe, és mennyire követi, akinek még van is steam-je, persze.
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok! mivel új szabály lépet érvénybe multiba ezért kérnék egy kis segítséget

Sajnos most már csak videókat fogadnak el képeket nem mivel nem bizonyítható az eset nem tudom mért nem ha valaki szembe jön veled de hát ez van !
Következő a kérdésem egy jó videófelvevő ami biztos hogy jó nem csak 10 perc korlátozottan olyan kellene ami folyamatos
-
Ga3rieL
senior tag
ez komoly???? 1.29 helyett 1.30 public béta??? nincs itt valami tévedés??? és 1,2gb jön most le steamen ets2 ből
-
őstag
őstag
válasz
Nyethuszar
üzenetére
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
De ha be is van állítva, akkor sem utal rá,hogy tölti fel a cuccot? És ha fel is tölti, akkor ha a gépet újrahúzom,akkor a teljes profil megmarad? és ha a gépen a dokumentumokba nem hozza magának létre amit kell,akkor a modokat , hogy lehet majd a műhelyen kívül használni? vagy ide is, oda is létrehozza, amoda meg feltölti?
-
-
mdani01
aktív tag
válasz
Cr00py
üzenetére
A napokban feltettem újra az ATS-t, kíváncsiságból hogy mennyit változott 1 év alatt. Pozítív csalódás ért
A nevadai rész tetszik, meg úgy az egész map, a kamionok furák az európaiakhoz képest de megszokható. Bár nekem ezek a baromi hosszú, dupla pótok nem jönnek be.
Összeségében jó játék. -
Ga3rieL
senior tag
Hali. Hogy van ez a felhőszinkron? honnan lehet tudni, hogy felmegy a mentés az égbe?
És,ha újrarakom a gépet, akkor, hogy,honnan szedem le a mentést? Vagy sehonnan? tudja mentve van a felhőbe, a beállításokból és annyi?
és ha a felhőbe ment minden gém,akkor modokat,v agy valamiket is a felhőbe kell rakjak, vagy az, hogy? -
válasz
Nyethuszar
üzenetére
A logitech profilert felejtsétek el... Én nem használom és betudom úgy állítani, hogy 2 kézzel kelljen kormányozni... Este lnkelem a beállításokat! 🤣
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Nyethuszar
üzenetére
FFB az van, mert a motor az rázza mint a veszedelem, meg az úthibák is szétütik, csak a kormányerő hiányzik. Nekem G25-m van, de ugyanez a bajom nekem is.
-
Nyethuszar
tag
Sziasztok ! Aki Logitech G27-essel tolja az megosztaná Velem a kormány beállítását? A játékban meg a Logitech Profilerben egyaránt. Ja meg valami fura okból fogva nincsen FFB a játékban a kormánnyal. Pedig minden másban jó.. De ebben bezzeg nem akaródzik. Köszönöm előre is !
-
Cr00py
senior tag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Az ATS dlc-n hamarabb kezdtek el dolgozni, illetve némileg egyszerűbb is, mint az ETS. Elég csak az egyes városok részletességét figyelembe venni. ATS-ben nagyrészt csak "pusztaság van" a területi elhelyezkedéséből kiindulva. Valszeg pont amiatt, hogy az ETS régebbi, illetve több tartalom van, azért játszanak ott többen + ugye ott van számtalan mod is.
Az Olasz majd valamikor év vége felé, remélhetőleg karácsony előtt ki tudják adni, erről is volt cikk.
Én örülnék, ha rövid időn belül 2, vagy akár 3x ekkora lenne a map ATS-ben, illetve több tartalom lenne.. valszeg a játékosok száma is megnőne némiképp. Egyébként sokan játszanak vele így is, csak singleplayer-ben. A multit a rengeteg troll miatt kerülik sokan, ahogy én is. -
Ga3rieL
senior tag
de azért érdekes. az ats hamarabb megvolt, mint az ets? pedig abba sem kell több város mint 14, vagy oda olaszba mennyit csinalnak? 30-at? gondoltam az olasz joval hamarabb meglesz mint az ats. azér érdekes ez nekem, mert ugye az ets-en lógnak sokkal többen mint az ats gémen.
-
Ga3rieL
senior tag
Micsoda???? ha nem ingyen van a mexikó?????? pedig úgy volt,nem???? de genyák már !!!!
vagy most az olasszal keverem? -
vlevi
nagyúr
Nos, ilyet még nem szívtam. ATS-ben, Barstow-ba menet vissza kellett töltenem a mentést, mert az autópályán felfelé az emelkedőn lelassult, majd megállt a kamion, kapart a kerék, és csúszott hátrafelé.
Meg kellett kerülni fél California államot.
Persze, az is igaz, hogy 59tonnás munkagépet húztam magam után.Itt, ahol az egér van.
[kép] -
-
-
BogyóBP
veterán
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
TSM 6.6.1 et használok. Ez egy rohadtul nagy térkép rohadtsok várossal, a promod nemtudom milyen.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
BogyóBP
üzenetére
Szia.
Nos a választék karcsú, de ez van! Majdnem minden játékbeli kamionnak van moddolt verziója, keresgélj, hátha találsz valami szimpatikusat! Van 1-2 kamion, amit az ATS-ből hoztak át!
Nem tudod átvinni az ETS profilodat ATS-be!!
Térképben meg ott van még a Promods mód, nekem az a favorit, de kinek mi, ugye!
Ha minden jól megy, lassan jön az új gyári Scania!
A fuvarra meg próbáld beállítani a preferált úthosszt a legnagyobbra a beállításokban, hátha segít! -
BogyóBP
veterán
Sziasztok. Az ETS2 vel játszom plusz a DLC kkel amiket kiadtak hozzá, ugye east, scandinavia és franciao. plusz a csomo bizbasz kütyü amiket mellé pakoltak, himbálodzó dobokocka portable nav stb... blabla.
Pár kérdésem lenne.
Vannak ugyebár új kamionok is amikben duplás kilométer számolás van amiből az egyiket nullázni is lehet. Ez csak a prémium járgányok privilégiuma. Jelenleg ebből is a Mercedes actross fullossal megyem a 3k-s fuvarokat de ez a kamion hiába nagy motor meg 3 tengelyes vontató, lassú, max 120 al megy. Egy 3k-s út még ha 70% ban 120 al tehát maxxal tudok is menni majdnem 3 órán át tart megállás nélkül, nem számitva a játékbeli alvásokat és tankolásokat amiben ugye a merci kamion megint csak karcsú. Kicsit keveslem a kinálatot hiszen van egy jópár fajta kamion már amiket még beleadhatnának. A Volvo volt anno az akkori kedvencem de ráuntam. Kéne valami plusz amitől ujra megfog a játék. Van valami jó kis mod hozzá ami ezt hozza? TSM 6.6.1 az fenn van ez ugye a bazi nagy térkép. A játék felajánlja a 4500km feletti utakat is de sose találkoztam még 3000 felettivel sem ez az első. Furcsa. Erre valami ötlet?
Csövesség miatt most csak az Intel HD 530 as beépitett szépséggel tolom, ami low on egész jól viszi a játékot tehát az optimalizálás nem rossz. Az amerikan truck simulatorba átvihető a profil? Nem akarom újra elkezdeni a karaktert. Köszi a válaszokat, ötleteket is szivesen várok.
Probáltam leszedni kocsit hogy bejárhassam vele a térképet a városok végedt de mindegyik tök béna produktum. Tök jó lenne ha kisbuszt is lehetne vezetni benne pl Sprintert, csak arrra nemtudom hogy rakna fel trailert. Nyilván helikoptert nem is lehetne vele vontatni de legalább adna valami újat hozzá ha lennének hozzá cargok is amiket vontathatnék szintén nagy távon.
-
őstag
őstag
A madarasteszkóban 5.490 helyett 3.990- most az ATS Arizonával és Nevadával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

miven ebbe a verzibe, sehol nemtalálom 1.30.0.16

Z0C!