Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Én viszont csak nemrég töltöttem le a Promods-t.
Korábban ránéztem, de nekem akkor nem volt meg a Viva La France, ezért nem is próbálkoztam a Promods-al. Aztán persze, akcióban megvettem a francia DLC-t (szerencsére a dél olasz nem kell hozzá, a skandináv és going East pedig megvolt).
Hát, tényleg beszarás. Finnország, észtország, satöbbi. Már kinéztem magamnak, hogy Nordkapp-ra mindeképp elmegyek.
Viszont a jég földjének neve tévesen Write Country (ír ország
) -
Jadro
veterán
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Köszi, ez akkor bukta sajnos. Pedig jó ötletnek tűnt.

-
Jadro
veterán
Egy újfajta hibába futottam. ProMod van fent a szükséges DLC-kkel. Linkeltem az accountomat a world of trucks weboldallal és külső fuvarokat csinálok. Az egy dolog, hogy most ment a levesbe egy Linz-Lipcse fuvarom, mert amikor leakasztottam a pótot nemes egyszerűséggel közölte hogy ő akkor ezt nem tudta elmenteni. Ott állok Lipcsében miközben a fuvarom Linzből aktív..
Felmondtam, így legalább ki tudtam lépni belőle, de ha ez túl sűrűn fordul elő akkor nm leszek boldog. Maradnak az ingame fuvarok.Ennél pár fokkal idegesítőbb ugyanígy a külső fuvarok esetén, hogy kiválasztás után ezt kapom: A moddolt kamionod vagy pótkocsid túl hosszú...blbla és nem tudja biztonságosan a kiindulópontra helyezni... Marad a felmondás és a keresgetés egy megfelelő fuvar után.
ProModdal jobb ha elfelejtem ezt a külső fuvarozást vagy csak ilyen macerásan lehet csinálni?
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Tegnap ketten is behúzták elém a gépet úgy, hogy elfogyott a sávjuk. Lassítás nuku, nekem kellett elrántani és fékezni. Az egyik kamion volt, a másik személyautó. Persze be is engedtek kanyarodáskor villogással, pl egy rendőr is.

Úgyhogy meg is nézem majd ezek a traffic modokat, hátha javul a helyzet.

-
Mr.Franczy
aktív tag
Én úgy tapasztaltam, hogy a promods-ban, valamit piszkáltak a gyári értékeken, nem rossz, de ott is akadnak azért furcsaságok! 😁
Kettő módot tudok javasolni, ami szerintem, nem olyan rossz!https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=177&t=249660
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=177&t=196584
Ez a két mod, ami a legjobban használható, szerintem, és egész jól megy promods-al is!
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Köszi a tippet! Melyik a javasolt? Találtam többet is hirtelen. Promodban nincs ilyesmi integrálva?
Beszereztem minden fontosabb DLC-t full legálba a játék mellé, feldobtam a Promodot és hát ..atyaúristen! Ez így kicsit más feeling.
Érzem, hogy jól elleszek én ezzel. -
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Olvasom az ai bénázásait, amit írtatok, hosszú évek óta, nem nagyon javítanak, sajnos! Persze némi fejlődés, felfedezhető a játékban, de ez elég kevés, szerintem! Próbáljatok ki, traffic módot, az tud még segíteni, ezeken a problémákon! Egy próbát megér, szerintem! -
Foose
addikt
-
Chris0321
veterán
Én még nagyon régen rászoktam arra, hogy használjam a mentést mivel nem egyszer előfordult, hogy mentem az autópályán a külső sávban szabályosan és egy besoroló jármű lazán elém jött féktávon belül és sérült a kamion és nem egyszer a rakomány is. Ilyenkor előkaptam a mentést, nehogy már a játék hibája miatt veszítsek pénzt.
-
Jadro
veterán
Nekem sem akarta érteni elsőre. 2-3 alkalommal rátolattam, de még nem értem hozzá. Egyszercsak kirakta az elakadásjelzőt. Jé mondom gondolkodik?
Már azon filóztam mikor volt az utolsó automatikus mentés, menynit bukok., aztán megmozdult hátra, majd lassan a következő is.Uhh, ez szép nagy motyó.
-
Foose
addikt
Én ezzel jártam hasonlóan. Követtem a kísérő autót,de szűkülő sáv jött. Soroltam volna be balra,az előttem haladó kísérő már át is állt,én viszont nem tudtam,mert a mellettem haladó sávban megállt egy kamion,mivel előtte lett már az én kísérőm. (pfú nem tudom lehet-e érteni?!) Tolatni nem tudtam,mert mögém meg (gőzöm sincs hogyan) beállt egy személyautó,csak mögötte volt a másik kísérő... Semerre nem tudtam menni. Végül nagy nehezen megoldottam hogy a mellettem álló kamiont balról meg tudtam kerülni,(be is akadt a korlátba a rakomány) de hiába mentem előre megelőzve az idegen kamiont,a hátul levő kísérő autó nem mozdult,az elől álló meg persze nem indult,mert nem mögötte voltam. Fel kellett adnom a fuvart. Kár hogy a szituról nem lőttem képet.
-
Jadro
veterán
Meglepődtem tegnap az AI-n. Beálltam egy díjfizető kapuhoz, s miután fizettem bénáztam egy sort. Sikerült tolatni fél métert, minek hatására lecsapódott a sorompó. A zöld jelzés viszont már eltűnt és nem tudtam újra entert nyomni, zárva maradt a sorompó mögöttem meg már állt két személyautó. Csapdába kerültem. (Pedig próbáltam átmenni a sorompón is, de ez egy ilyen erős sorompó.
)Elkezdtem lassan tolatni és csodák csodája, a mögöttem lévő autó "megértette" a dolgot. Kicsapta az elakadásjelzőt, majd ő is megpróbált tolatni. Ezt a mögötte lévő is vette és végül mindketten hártatolattak. Igaz több lépésben tették, de sikerült annyit visszamennem, hogy megjelent a zöld jel és újra fel tudtam nyittatni a sorompót.

-
Milka 78
nagyúr
válasz
Cr00py
üzenetére
Nem tudom mi volt a baj (elakadhatott a küldés amikor menteni akarta a jelszavat),de megjavult.
Ellenben ez a térkép bitang!
Iszonyat nagy terület van önmagában is.Szerintem belenyúltak a textúrákba ,mert nagyon szép
Sajna azt kell hogy mondjam,hogy a TSM amatőr meló ehhez képest,igaz még csak egy kanyart mentem vele...baromi szép minden.Kicsit fogja is a gépet,mert városban/esőben/forgalomban be tud esni 68fps-ig is (amikor telepítettem meg is kérdezte,hogy a látótáv mennyi legyen én meg "nagykirályan" rávágtam a fullos opciót
) ami nálam azért extrém alacsony,de megérte 
Bedobtam hozzá még pár Jazzy mod-ot és szerintem ez így kerek egész,nem is csesztetem tovább.
Azért meglepődtem amikor egy ilyen csőrös állt az egyik Norvég parkolóban,gyorsan be is álltam mellé egy selfire
-
Cr00py
senior tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Csak onnan lehet letölteni, jogvédett tartalom, ami fel is van tüntetve a weboldalukon.
A FÁJLOK FELTÖLTÉSE MÁS HONLAPOKRA VAGY MEGOSZTÁSA BÁRMILYEN MÓDON PL. FILE MEGOSZTÓK, BŰNCSELEKMÉNY ÉS JOGI LÉPÉSEKET VON MAGA UTÁN.
Nézd meg a spam mappát is, illetve, hogy helyesen adtad-e meg az email címedet.
Én icloud-ot használok, de anno azonnal megérkezett az email, mikor regisztráltam. -
Milka 78
nagyúr
ProMods térképet honnan lehet letölteni másodkézből,mert a saját oldalukra nem tudok regisztrálni,cseszik küldeni visszaigazolást a regisztrációról.

-
Foose
addikt
válasz
Milka 78
üzenetére
Nekem a global port services RJL még az akkori RJL kamionon ment,ugyebár egyik sincs már használatban. Scania S grace paintjob Izzy volt a scania-n,az is működött,a kamiont nemrég eladtam,még a játék frissítés előtt. Iletve most is használatban van egy scania streamline D Kriegl festés,működik.
-
Milka 78
nagyúr
Nektek mennek az egyedi festések amiket innen onnan töltötök le?Nekem szinte semelyik sem megy,profiltól,verziószámtól,függetlenül.Nem lehet,hogy a gyári/dlc fényezések ütik ki őket?
-
nincsnév007
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
hát jah sajnos, pedig biztos meg lehetne oldani ha már gépen lehet controllerel vezetni,:/
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Detto, ez a két játék az, ami miatt hiányzik a PC gaming. Konzolra viszont még csak alternatíva sincs.

-
-
Cr00py
senior tag
Annyira nem bonyolult, hisz ingame a külsős fuvarokat megnyitva látszanak az Országok

Én közben írtam telefonon, illetve másik monitoron meg volt nyitva a Wot oldala, ezért nyomon tudtam követni, hogy honnan hová vittem már.

Ha nincs a kiválasztott Országban/városban garázsod, akkor Singleplayer-ben könnyen oda tudsz "ugrani"

-
Cr00py
senior tag
Svédországból kell 10 különböző Országba vinni, avagy 10 különböző Országból Svédországba.
Én Svédországon belűl különböző városba vittem, nem mindig ogyanoda. Nem tudom, hogy ez feltétel-e.. a Francia, illetve a korábbi eventeknél az volt, így maradtam ennél a módszernél.
Nálam így néztek ki a fuvarok. A legutolsó 10 volt az.
-
Foose
addikt
Nem nagyon megy nekem ez az event. Oké,a képen látható fuvarok között van olyan ami nem felel meg a követelménynek,de ezeket nézve még mindig csak 3/10-nél járok. A képen nyilván WOT fuvarok láthatóak a WOT oldalról. Ezeket megelőző fuvarok még 25-én voltak,az még nem számít bele mert 26-án jött meg az event. vagy én számolok rosszul? a fuvarok garázsaim Kielben,Kölnben,Amsterdamban,Dresdenben,Linköpingben,Jönköpingben vannak. Asszem ennyi
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Nincs jelentősége, hogyeredeti vagy sem, ha fájl hiányzik, akkor, hiányzik!

Néha, a modderek is kihagyják, de nincs túl nagy jelentősége, csak a program jelzi a logban! -
Cr00py
senior tag
-
Joccc07
addikt
Jó ez az új event! 3 szállítmányból egyet sem adott meg.

-
Vyndree
őstag
válasz
Cr00py
üzenetére
Bármelyik városból jó bármelyikbe.
Malmö - Koppenhága
Trelleborg - Rostock
Gdansk - Karlskrona
Göteborg - Grimsby
Oslo - Göteborg
alig kell vezetni, csak felveszed kompozol egyet és leadod.
Calaisból is ugyanígy megcsináltam javarészt kompozással, már Dániában is voltam onnan meg Svédország egy köpés.Fél délután alatt megvolt ez az event, a jutalom pedig amolyan "fogd meg semmi". Csinálhatnának egyszer valami izmosabbat is, nagyobb jutalommal, ami tényleg egy kicsit megmozgatja az embereket.
Más játékokba olyan eventeket tesznek, ami tényleg 25-30 óra ráfordítást igényel, vagy még többet is, egy heti elfoglaltság és a jutalom is említésre méltó. -
Cr00py
senior tag
válasz
Milka 78
üzenetére
A Renault, és az MAN már régóta kész van, kb évek óta, de valami gondjuk volt/van a licenszeléssel..de volt egy videó régebben, amin rajta voltak, szal jön az is már lassan.

Olyan ez, mint a Rigid DLC .. Egyszer csak megjön.. vagy már el is felejtették közel 3,5 év alatt.

Most eléggé rágyúrtak az új területekre mind2 játékban, de valszeg dolgoznak rajta a háttérben.. + valszeg a régebbi modelleket is frissíteni akarják, kitudja.

-
Milka 78
nagyúr
válasz
Marci112233
üzenetére
Attól még warez (ami tiltott az oldalon minden formában).Nekem pl kártyám sincs,még is megoldottam.
Cr00py : Mint egyfalat kenyér!
Sebaj majd a leanimált,külön fizikázott kábelek leszenk az új fps gyilkosok.Okés persze öröm és boldogság,hogy bővül a játék (összes trailer és kamion pack kuka
),de inkább új kamionokba (pl új Renault és az MAN) és a meglévő szecskák fejlesztésével kéne törődni amik akár fizetős dlc-ben is jöhetnének.Pl a DAF/Scaniatuning pack jó ötlet volt,ilyen jöhetne a többi modelhez is és végre megoldhatnák a különböző ledek,zászlók,táblák,biz aszok integrálását is,hogy ne keljen külső modokat használni. -
Cr00py
senior tag
Ha még valaki nem látta volna, új hír a blogon. Kábelek

-
nincsnév007
addikt
kár hogy nem adják ki konzolra a játékot azzonali vétel lenne
gépem már nem bírja
-
Marci112233
addikt
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Mint írtam ezek hivatalos DLC-k csak kiskapun megkerülve megy az eredeti játékkal, de törtből van kiszedve.
(#19948) Milka 78
Nyílt dolog, hogy így jó pár DLC-t ki lehet kerülni, és ha lehetséges én ki is használom, mert ugye ezek digitális formában elérhetők, de nincs olyan számlánk amiről tudnék utalni érte.(Vállalkozói számla, és arra nem igazán lehet ilyesmit venni, mert könyvelő rögtön kérdez, hogy ez meg az micsoda.)
Amúgy ettől függetlenül működnek amiket betettem, csak ezt írja a log fájl. Amúgy az alapjáték és az összes eddig kiadott térkép DLC eredeti. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Marci112233
üzenetére
Őőő...most mit is mondhatnék egy warezes kérdésre?Mondjuk vedd meg,vagy ne tedd fel itt eme kérdést

-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Van leírás hozzá? Ha jól értelmezem, akkor azt hiányolja a játék! Elvileg a módokhoz, készül egy kis leírás, amit a mod managerben látsz,szerintem az hiányzik!
-
Foose
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Én passzolok,nekem nincs tört cuccom. Hátha valaki más okosabb nálam...

-
Marci112233
addikt
Látom log fájl a téma. Én is beszállnék.
Ez mire utal pontosan?:
[hashfs] dlc_heavy_cargo.scs: Mounted and validated, 799 entries (B493354333B71742B5EF9DE509F9D71A6F098424AD51070591AA9A2AFAB8668)
<WARNING> [mod] Mod package 'dlc_heavy_cargo' does not contain a manifest file 'manifest.sii', creating default information set.
[hashfs] dlc_heavy_cargo.scs: Unmounted.Ez ugye DLC lenne, de én betettem törtből a játék mod mappájába, és így modként megy a játékkal.(Tudom nem szép dolog, de ha meg van ez a kiskapu, ki nem hagyom.) Több DLC-t is betettem így és mind megy most is gond nélkül, de mindegyikre ezt írja a log fájl, viszont ettől függetlenül működik a játékban minden.
-
Foose
addikt
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Hát,nálam a leírt helyzet van. Error-t ír,de működik. Ettől függetlenül minden kamionomról levettem a táblát,csakis gyári tábla aktív.
-
Foose
addikt
Tegnap frissült nálam a játék,azóta elég sok lett az error-om.
Nagyrészt mind "/def/vehicle/truck/man.tgx_euro6/accessory/drv_plate/plate_1.sii" vagy /def/vehicle/truck/man.tgx_euro6/accessory/drv_plate/blue.sii" ezeket én most hogy tudom helyrehozni? Több kamionmárkát is listáz a log fájl -
Cr00py
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Bizony.
A Blog-on "countries" van írva, ami Országok-at jelent, én ebből indultam ki..sőt.. az előző eventnél is hasonló volt a helyzet, de ott volt egy min 250km-s határ, ami mondjuk érthető is- itt viszont a távolságok miatt ez amúgy is adott.
Igaz, most nincs kiemelve külön, hogy Svédországon belűl különböző városoknak kell lenni a felrakónak/ lerakónak.. nem tudom , hogy úgy működik-e hogy mindig ugyanoda/ugyanonnan viszed.
Én különböző városokat néztem ki, így biztos elfogadja.
Alig játszok vanilla térképen, így igyekszem hamar letudni.

ps.: Épp most keresem az utolsó fuvart.

-
Foose
addikt
Bocs bocs bocs! Az előbb csak futva olvastam. Országot írtál,én meg várost a kérdésemben,és ugye azért az nem mindegy. Szóval picit félreértettem.

-
Cr00py
senior tag
Nem egészen.
Mint anno a Francia-s eventnél, csak itt nincs megadva min km.
10 különböző Országba kell szállítani, vagy 10 különböző Országból Svédországba.7/10-nél járok perpill. Ritkán ( kb sosem ) játszom alap térképen, így elég furi hirtelen.. na meg, hogy 100%-on van ott minden.

-
Foose
addikt
Jól értem hogy az új eventben 10 különböző városból kell szállítani skandináviába?
-
Joccc07
addikt
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Marci112233
üzenetére
Szeva!
Én innen szedem a térképeket,modokat.TSM 6.6.1 és a Fix v 1.0 for TSM v 6.6.2 javítás kell hozzá.
Érdemes felrakni,de mindíg nézd a verziószámot,hogy mivel kompatibilis a kiegészítés. -
Cr00py
senior tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Sorrendben tudok majd segíteni, ha kellene, de a Restacar oldalon van erre is külön topik, mármint a mapok sorrendjére, ott is meg lehet nézni.
Egész pontosan itt .Egyébként igen, az alap Promods része. a többi általam felsorolt map csak kapcsolódik a promods-hoz.
A Project balkans-t kihagyhatod, ha nem létszükséglet, vannak még bajok, bugok rajta. a többi okés.

-
Marci112233
addikt
válasz
Milka 78
üzenetére
Üdv!
Kérdésem lenne. Írtad, hogy összes DLC tehát gondolom az összes gyári map DLC is meg van. Map DLC nekem is meg vannak, és érdekelne van-e értelme rátolnom a TSM mapot. Ha igen hanyas verzió megy a mostani játékverzióval, illetve honnan lehet leszedni?
Régen mikor még nem volt meg a játék eredetiben és nem változott a játék verziója, (Azt hiszem még 1.17 volt a játékverzió.) használtam TSM mapot, de amióta Steam-es verziós eredeti van és frissíti magát letettem róla mert hibásan ment. Azt hiszem az 5.0 volt amit utoljára használtam. -
Cr00py
senior tag
Üdv. 2.26-os Promods verzióhoz szükség van a Francia DLC-re, anélkül sajnos nem működik. Ez az egyik "hátránya" a promods-nak, hogy szükség van a map dlc-kre.
Igen, a teljes térkép megváltozik kb 90%-ban, a más meglévő városok , és környezetük átalakítva, + új városok kerültek be. A Az olasz DLC még nincs átdolgozva, mivel még nem követelmény, de ha megvan, akkor hozzákapcsolódik a térképhez. Van pár külön mod is, ami mégjobban feldobja a mapot. Pl.: Poland rebuild ( ez a teljes lengyel részt lefedi, még jobban át van építve. Scandinavia mod is van, ez a Skandináv részeket turbózza fel, illeve Paris Rebuild, stb. Rengeteg variáció van.
Milka 78 : Én jó pár modot használok.:
ProMods v2.26
Rusmap v1.8
Southern Region v6.5.2
Project Balkans v2.7
Poland Rebuilding v2.1
Paris Rebuild v2.1
Map of Turkey for ProMods 2.26
Great Steppe Project v1.0.3
+ pár ferry connection ( + hajó/komp utak )
grafikai, időjárás modok.
Jazzycat ai modok, painted truck, traffic, bus, ai, etc. )
+ pár kamion mod, tuning modok, illetve pár apróság, amitől még realisztikusabb lesz a játék )" a Promods-on fel tudsz menni egészen izland-ig, ahol hó van, illetve jó pár trükkös, és csúszós út, ami valóban csúszik. Automata váltóval kb esélytelen ott menni, ezért is szereztem be anno egy G27-t a H shifter miatt, amit azóta cseréltem G29-re, mert már voltak gondjai.
Így baromi nagy, és élvezetes a térkép, igaz nekem megvan az összes eddig kiadott DLC.
Promods-nál viszont picit jobban eszi a gépet érthető okokbol, mivel sokkal részletesebb, mint az alap térkép, így a betöltési idő is nőhet, a használt modok mennyiségétől függően, illetve a gép specifikációi is befolyásolhatják.
A promods def file létrehozásánál lehet játszani a drawing distance-al amennyiben gyengébb géped van.
-
Foose
addikt
válasz
Cr00py
üzenetére
Na most akkor ha teszem azt,felejtős a Rusmap (még nincs meg a francia ami ugye követelmény,de akkor a 2.26 használatához beszerzem) akkor is letölthetem a promods-ot,és az általuk átdolgozott térképeket? Néztem már videót a telepítéséről... És akkor a játék "saját gyári" térképe változik meg a promods miatt? Ebből a később megvásárolt DLC-k hogyan működnek majd,ha közben Promods térképet használok?
-
Cr00py
senior tag
Üdv. Én igen. Nem kötelező a rusmap mellé, működik nélküle is. A Promods teljesen átépítette az alap scs mapokat kb. Teljesen más útvonalak, szebb, jobb városok, etc. Teljesen más élmény vezetni rajta, mint a normál térképen.
A jelenlegi 2.26-s verzióhoz még nem kötelező az Olasz dlc megléte, de támogatja. ( Going East, Skandi, Frandia DLC kell hozzá - 2.26-s Promods verzióhoz. ) 2.30 lesz a következő, ahoz már kelleni fog az Olasz DLC is.
Jó pár mapot használok mellé, így hatalmas lesz a térkép.
Arra viszont figyelj , ha szeretnél mellé rusmap-ot is használni, tehát Promods + rusmap , akkor a promods oldalon a def fájl létrehozásánál ne felejtsd el a legalsó sort bepipálni ( Check this box if you are using Rusmap ) Ha használni akarod, akkor bepipálod, ha csak a promods kellene, akkor értelemszerűen üresen hagyod. Restacar oldalon van leírás, s akár videó is, amolyan how its made lépésről lépésre, avagy tudok segíteni privátban.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Cr00py
üzenetére
Az nekem is benne van.Nem tudom,mi lehet
Mondjuk van miből lassulni és este a fps dropp nem annyira észrevehető.Jobban belegondolva van benn egy Scania festés ami mint kiderült nem csak festés,mert belenyúl a felületekbe is.
Mint látható minden le van fényezve a traktoron,amit a gyáriban nem tudsz így megtenni. -
Foose
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Steam-en találtam meg a beállítások között,ott is engedte választani melyik sarokba.... Ha esetleg ezzel nem működik,majd megnézem az experience-ben...
-
Marci112233
addikt
MSI Afterbuirner+ Rivatuner-el ki lehet íratni az FPS-t, sőt a gép fontosabb alkatrészeninek kihasználását és hőfokait. Illetve Nvidid kártya esetében Shadowplay amit GeForce Experience-en belül lehet bekapcsolni és kiválasztani melyik sarokba milyen méretben írja az FPS-t.
-
Foose
addikt
Fps-t hogy lehet nyomon követni?
Áh,shift+tab kombó? -
Joccc07
addikt
-
Cr00py
senior tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, pedig van jó pár lámpa nálam is. + még a Special transport-os beacon + a kis villogók is akadnak bőven. Gondolom nagyobb textúrák vannak ezen a modellen, avagy passzolok. Hátha a kövi verzióban javul kicsit, mondjuk jön a griffin DLC support, szal még több bizb*sz lesz rajta.

-
Milka 78
nagyúr
Érdekes dologra lettem figyelmes,mintha visszatért volna egy régi bug a játékba.
Állok a parkolóban és 96-97 fps-em van.Ahogy bekapcsolom a lámpákat élből leesik 91-92ps környékére,majd a fényszóróknál 89-90 fps-re esik le a frissítés (segédfények bekapcsolva),mindez az új Scaniánál.Nem tudom,hogy ez kamion specifikus e,de a lámpáknál bukok 6-7-8 fps-t élből.Annó évekkel ezelőtt volt ilyen,hogy vissza kellett venni a fények távolságát és kikapcsolni a segédfényeket,mert elfogyott a vga.
A kamionon van külsős led mod,de nem hiszem,hogy az zavarna be,hisz a helyzetjelzőnél nincs drop és a gyári,kiegészítő fényszórókból még van 4 db. -
Milka 78
nagyúr
Az erroros dolgokat ki kell dobni és a mod mappából is törölni kéne.
Ha továbbra is dobja az errorokat miután mindenhonnan törölted,sanszos hogy a mentésed is intézve lett.Én éppen e miatt szoktam külön olyan mentést csinálni,ami sosem látott még modot,ellenben már van pénz és xp-is,hogy ne kelljen előröl kezdenem. -
Foose
addikt
Van error,elég sok. 50k tires fájlokra hivatkozik. Illetve van scania fueltank s crab is (asszem jól írtam) Persze warning is van. Dobjam ki az 50k tires modot? Illetve egy garmin 50lmt fájlra is láttam errort,de az már rég nincs használatban. Nem is aktív a modkezelőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

Felmondtam, így legalább ki tudtam lépni belőle, de ha ez túl sűrűn fordul elő akkor nm leszek boldog. Maradnak az ingame fuvarok.

Iszonyat nagy terület van önmagában is.Szerintem belenyúltak a textúrákba ,mert nagyon szép 

),de inkább új kamionokba (pl új Renault és az MAN) és a meglévő szecskák fejlesztésével kéne törődni amik akár fizetős dlc-ben is jöhetnének.Pl a DAF/Scaniatuning pack jó ötlet volt,ilyen jöhetne a többi modelhez is és végre megoldhatnák a különböző ledek,zászlók,táblák,biz aszok integrálását is,hogy ne keljen külső modokat használni.

Mondjuk van miből lassulni és este a fps dropp nem annyira észrevehető.Jobban belegondolva van benn egy Scania festés ami mint kiderült nem csak festés,mert belenyúl a felületekbe is.

Z0C!