- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Néztem teszteket ezekről a pici házikókról (mint amit linkeltél is és hasonló kocepciókról), mert tetszenek, de emlékeim szerint eléggé felszökik a hőmérséklet pár óra játék esetében. És ugyan rengeteg szellőzője van, ahol beszívja a levegőt, de a felmelegedett levegő kifelé áramoltatása már kemény dió nekik. De ennek ellenére, nagyon szimpi. Én végül több ok miatt maradtam full ATX vonalon, csak kerestem hozzá picike házat. És vicces módon, az egyik legolcsóbb ház lett a legkisebb. Pedig szívesen vettem volna valami minőségi, szép kuckót.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
GodGamer5 #18 üzenetére
Szerintem ITX ház, amibe akár teljes hosszúságú GPU is belemehet, az PHANTEKS Enthoo Evolv Shift. Szerintem mindegyik ház szánalmas próbálkozás, ahol nem törekednek a kicsi mértre, vagy praktikus elhelyezésre, hanem egy rendes midi tower alapterületével vetekszik a méret. Ilyen esetekben értelmét veszti az ITX alaplap méretelőnye.
Az én ATX házam, minimális térfogat többlettel, akkora mint a Portal: "Dimensions: 411/375/190 mm (H x L x W)" Én ezzel vagyok elégedett egy ATX méretben. A házamba belefér a Sytche Ninja 3 rev.B és benne is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest