Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tévedés, ezen 6x sata3 van, csak kettő egymás után bele van legózva a sata expressbe (, és csak akkor használható, ha az m2-ben nincs ssd, vagy ha van, akkor pci-es). valamint a két hdmi kimenet közül az egyik 2.0-ás.
ezekért vettem én is ilyet.
jó kis deszka, nagyon szeretem, az egyetlen problémám vele, hogy a biosa nem szereti a 720p felbontást, és a mostani plazmám pont ilyen (mondjuk előbb-utóbb menni fog, szóval ez majd megoldódik). -
válasz
#72042496 #12 üzenetére
hát itt tele vagyunk azért előítélettel.
két itx deszkám van, az egyiken (fatal1ty z270 gaming-itx/ac) a hátlapon van m2 ssd foglalat, és röhögve elfér rajta a gyárilag bordás plextor m8pe. ez a nas.
a másik egy asus maximus impact vi, itt nem a hátán, hanem az mpcie slotba rakott segédkártyán van az m2 slot. -
a hátlapon elfért volna két gumis lyuk, hogy egy külső radiátorral a gpu-t is le lehessen vizezni.
ettől eltekintve teccik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest