- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
a tecccik meg 888 db C-vel írandó.... és a ház áránál fogva nem lehet egy miniITX-es Bitfenix Prodigy-vel pariban.... ez már tetszik
-
törölt tag
Akkor inkább úgy kérdezem (bárkitől, aki használja így), hogy az alaplap hátulján úgy magában nincs-e gond borda nélkül az NVMe SSD-kkel.
A bordát engedjük el. Nem akartam részletezni, de egy 2 terabájtos 960 PRO-m van, nem fogom cserélni, gyárilag bordás SSD-ből talán nincs is ekkora. Az aftermarket bordákat (én ilyesmire gondoltam, erről írták valahol, hogy hátul nem férne el), és az előbb linkelt slotokat pedig a matrica miatt kerülöm.
A Maximus Impact tetszett, de a Z170-es Impact VIII volt belőle az utolsó.
-
törölt tag
Miért tennék? Így csak attól tartok, hogy nem tud szellőzni, bordával viszont el se férne, se az ITX lap hátulján, se a chipset bordája alatt (itt látszik egy ilyen M.2 slot).
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest