- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berVi
senior tag
A kulon borda alatt reszt nem teljesen ertem. Nekem a hatlapon van, igy ha egyszer ki kene cserelnem, akkor ki kene csavarozni az alaplapot (4 csavar) es a GPU-t (2 csavar). Majd vissza. Ennyit azert tulelek
Nekem amugy most ilyenem van:
ASRock Fatal1ty Z270 Gaming-ITX/ac
NVMe, 32GB max RAM (perpill 8-cal hasznalom vigan lol), 4x SATA, HDMI es DP kimenet az Intel HD-rol, 6xUSB3, 36W Thunderbolt charging, GBE LAN, alaplapi WiFi + BT, 7.1 retek HD.
Ujonnan mar nyilvan Z370-est vennek, de biztos abbol is van ilyen tudasu. Mindig van.
En elhiszem, hogy letezik ember, akinek mindez nem eleg, de abban biztos vagyok, hogy nem tul sok ilyen van.
-
válasz
#72042496 #12 üzenetére
hát itt tele vagyunk azért előítélettel.
két itx deszkám van, az egyiken (fatal1ty z270 gaming-itx/ac) a hátlapon van m2 ssd foglalat, és röhögve elfér rajta a gyárilag bordás plextor m8pe. ez a nas.
a másik egy asus maximus impact vi, itt nem a hátán, hanem az mpcie slotba rakott segédkártyán van az m2 slot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest