- Honor 400 Pro - gép a képben
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
FoxiestFox #36 üzenetére
Szerintem ne így közelítsük meg. Az, hogy nem jól indított a WP7 a piacon az nem azt jelenti, hogy elbukott. Egyszerűen, nem akarta mindenki az erős hardvert mögé tenni, ami mostanra már lassan középkategória lesz. Én nem tudom, hogy használtál-e WP7. Én nem áltam meg azt, hogy ne csak 5 percet nyomogassam a Hülyék üzletében
Hihetlen egyszerűen lehet vele dolgozni, miközben látványos is. Tisztára az a kategória lehet egy jó hardverrel mint egy iPhone. Az andorid meg túl bonyolult és összetett. Aki meg telefont vesz az használja és nem állítgatja... Ha a telefont nem tolják el és földközeli ára lesz, lesznek jó tesztek róla, akkor tarolhat, jah meg kell a jó szerződés a szolgáltatókkal, mert ha nem akkor a szolgáltatóknál csak droidot lehet majd kapni. Szóval sokmindenre kell figyelni és akkor lesz happy end, én már várom, mert jó szoftver a WP7, csak kell egy jó teló is hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Akciókamerák
- Robogó, kismotor
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged