Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
a CGTalk fórumán jelenleg Steampunk contest van, érdemes megsasolni őket, mindenféle alkotások : festmény, rajz, 3d mozi, stb. [link]
-
remington2
senior tag
A laptop és az lcd nagyon jól néznek ki. R2D2 is kemény, főleg a csoportképen. Gondolom, steampunk reinkarnációjának a másodlagos funkciója stílusosan a gőzkazán.
-
Diezel
csendes tag
igen, lényegében csak a figyelem felkeltés végett irtam.
-
motorhead
aktív tag
Ez a stílus óriási!!! Közel áll hozzám a cyberpunk-al együtt. Kár, hogy arról egyre kevesebbet hallani, persze érthető 2009-ben. Már azt éljük, amiről az szól tulajdonképpen..
Aki látta az elveszett gyermekek városa c. filmet az találkozhatott hasonló dolgokkal. Az egész film stílusa ilyen. Óriási mű, bár elég régi már.
Itt egy link egy filmrészlethez -
Juhtúró
tag
ez iszonyat jó!! kár, hogy akkor néz ki igazán jól ha az egész környezete is ilyen stílusú.
ezzel a cikkel az író szerintem nem egy egyéni írást akart alkotni saját gondolatokkal, hanem csak felhívni a figyelmet a stílusra, ami szerintem sikerült -
AXisBOLD
addikt
GRAT!!!
hát ez k-ra tetszik.
kárpit tapéta, perzsa szőnyeg, biedermeier bútorok, petró lámpa, szivar, zsebóra no meg egy ilyen gép!
ez lesz a cél
-
Diezel
csendes tag
hát igen az tény és való hogy bár olcsón kijösz belőle,nem 2 perces munka
-
Morden24
nagyúr
Klasszikus esete a "szép, szép, de otthonra nem kéne" fajta szitunak.
Steampunk kategóriában főleg az animék jönnek be, egyébként magát a design-t is kedvelem (ld. Bioshock, steampunk + art deco), de igazából a pecómat nem szívesen rendezném így be.
Ha lenne egy kocsmám, na az tuti art deco elemeket használna, és esetleg elférne némi steam/biopunk beütés is
-
Crystalheart
őstag
Határozottan nem rossz! Neoklasszicista házba pot jó, de még neobarokkba is jobb, mint egy modern. Én majd neovarokk gépet akarok csináltatni.
-
^Clown
addikt
SF rajongó vagyok, így közel áll hozzám a steampunk. Bevezető írásnak szerintem megteszi annak, aki még csak most ismerkedik ezzel a stílussal/műfajjal.
Az a monitor eszméletlenül néz ki!
-
cizoe
őstag
Jobb, de továbbra sem tartom jónak. 2 sor amit te írtál az írásban. Szerintem még dolgozz a témán, továbbra is csak ezt mondom. Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de nekem nem jó érzés egy 99%ban nem általam alkotott dolgot publikálni. Jó-jó forrásmegjelölés van, de ez nem üti meg az elvárásokat (legalábbis az enyémet nem). Pedig a téma jó, bejövős ez a stílus, kár érte ha így hagyod.
-
ati012
őstag
Jó írás.
Tetszetős képet! Gratulálok hozzá!
-
Vakegérke
félisten
Valamit tisztázzunk.
Ha én egyszer megszólítalak, leírom a neved, az Diezel lesz, nem dízel. Tehát elvárom, és hiszem, hogy joggal, szólíts azon néven, amelyet voltam szíves beregisztrálni.
Vakegérke vagyok, rögzítsd, ha tudod.Mondtam amit mondtam, tartom. Csak azóta változott minden, amire mondtam.
-
Wow, ezek nagyon durvák...
-
Kickass
őstag
fuhh az első linken lévő gép, az nagyon kemény, nagyon tetszik
-
Vakegérke
félisten
Sok beszédnek sok az alja.
Régi duma, és fogalmam sincs, miért jutott eszembe... -
Tomate
veterán
Ügyes... Nem is olyan rossz, de nekem nem tetszik... Megnézem ki használja azt az egeret 24/7
-
cizoe
őstag
Bioshock rulez!!!
Ennek ellenére szerintem a jelenlegi formájában (az írás 90%át egy wikis idézet teszi ki) kevés címlapra. Egészítsd ki képekkel, írj hozzá saját kútfőből, stb, és máris más szintet üt meg.
-
Puma K
nagyúr
Nagyon durva. Ha majd meg lesz az asztalos szakmám is és lesznek forrásaim akkor én is építeni fogok hasonlókat mert ez a steampunk stílus nagyon tetszik meg amúgy is régi bútorokkal akarok majd foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest