Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
A RUSE nekem se tetszett. Amit szeretek az a Total War sorozat, CoH, DoW-k stb.
Ahhoz kell türelem csak, hogy megtanuld a játékot. Ha ismeretlen egy játék, tény, hogy nem áll olyan könnyen kézre mint egy WSAD kombó. De utána már van benne élvezet rendesen és nagy sikerélmény, hogy azért nyersz, mert jól irányítottál, terveztél, kalkuláltál. -
DeFranco
nagyúr
Na, befigyelt az első vásárlásom ebben az akcióban.
S.T.A.L.K.E.R. pack (CoP, SoC) 4,99 EUR
GTA4 pack 8,75 EUREz így elég is lesz, ha megnézem, mennyi játékot kell még befejezni. (Mindig az utolsó 10-20% marad félbe)
Az normális, hogy a GTA4-nél csak az alapjáték és az episodes of liberty city jelenik meg? A ballad of gay tony-nak nem kellene ott lennie?
-
zseko
veterán
válasz
Darth_Revan #118 üzenetére
Tudom. A quake és/vagy fear packban reménykedtem hogy még visszahozzák
De majd legközelebb.
-
zseko
veterán
-
BioNiCMaN
addikt
Új karakterek a Medal of Honor-ban!
-
zseko
veterán
válasz
Wolverine #112 üzenetére
Hát igen, mindenkinek más jön be. Mostanában pedig nem is csinálnak olyan jókat mint régen. Vagy csak én öregedtem
Próbálok más tipusúakat is azért, a mirror's edge pl. nagyon bejött, meg is van, a sacred 2-vel is jókat játszottam így tervezem azt is megvenni, az assassin's screed I+II-t pedig berendeltem dobozosan, már várom hogy megjöjjön.. Autós is van pár. De stratégiához még mindig nincs több türelmem 1-2 napnál.
Mondjuk a legutolsó játékom kicsit kakukktojás: 'X-COM: Terror from the Deep'Melyik az a játék?
-
Wolverine
félisten
Akkor fordítok: én bármeddig elpepecselek egy RTS-sel, de egy "lődd le, ami szembejön" játék annyira élvezetes szerintem, mint belenyúlni a konnektorba. Gyakorlatilag az akciók 80%-a teljesen érdektelen volt; és az egyetlen játék, amire vártam, olyan nevetséges áron esett be, hogy itthon megveszem dobozosan olcsóbban a Steam akciós áránál is...
-
DeFranco
nagyúr
Papíron ez az utolsó nap, vagy várható még valami meglepi?
-
h_mate
tag
mafia 2 tapasztalatok? gépigény?
-
azbest
félisten
hát ez sem egy orange box
-
zseko
veterán
Egyre rosszabbak lettek ezek az akciók, a fele másból sem áll csak stratégiából. Tudom, hogy van aki azokat szereti, de én nagyon nem
-
azbest
félisten
ez az utolsó akciós nap?
most kicsit felröhögtem
nézem a hitman packot...
Individual price: 7,47€
Package price:29,97€
Daily Deal 75% Off:-22,48€
Cost to you: 7,49€ -
scorpy02
aktív tag
Fájt volna nekik azt a rohadt Orange Box-ot betenni 5,75 euróra, mint november végén is volt.
-
v!ct0y
veterán
Na ott a TF2
-
-
h_mate
tag
na l4d2 is befigyelt 3,5-ért
-
Rent
senior tag
még 4,75 ért is megéri vmi 1300ft ot vont le
-
v!ct0y
veterán
Na L4d2 4 packba valaki ?
-
Rent
senior tag
megvan!
-
nepszter1
addikt
Már megvan neked a(z) Grand Theft Auto IV: Complete Edition
wtf ?
tavaly csak a gta4et vettem meg érdekes. -
Blaise
veterán
Grand Theft Auto IV: Complete Edition 8,75 EUR...ennyiért ajándék
-
GabN73
addikt
Cities aránylag jó áron van...Hmm,lehet meg kéne venni
-
csaba951
veterán
Sniper: Ghost Warrior
Ezt még ingyen sem!Ha pont az ilyen típusú olcsó játékokat szereted, akkor ajánlom €1.04-ért a Sniper Elite játékot. Vedd figyelembe, hogy ez nem egy "A" kategóriás játék, de a pénzedért remekül el fogsz szórakozni!
A €7.5-t jobban is el tudod ma költeni ezekre:
Plants vs Zombies €4
Amnesia €5.1
Dead Space €5.1A www.metacritic.com-n érdemes utánanézni a játékoknak. A Metascore-t a kritikusok, a User Score-t a játékosok adják. Általában igaz, hogy ha az utóbbiból egy játék 8.0 vagy a fölötti értékelést kap, akkor érdemes vele foglalkozni. Még akkor is ha a kritikusoknak nem tetszett.
-
Rent
senior tag
3-an leszünk már
-
kulerr
őstag
Srácok!
A Sniper GW -t valaki játszotta már? a multira lennék kíváncsi legfőképpen.
-
h_mate
tag
A négy darab 20,99 EUR és e módon történik az elosztás:
The "Left 4 Dead 2 - Four Pack" must be purchased for your own account. Once you've completed your transaction, you'll be able to give your three extra copies of the game to friends using the Steam client.
Tehát három másolat ajándékként (gift) kézbesül.
-
h_mate
tag
srácok egy left4dead négyes packot be kéne vállalnunk négyen
mint tavaly a l4d 1-gyel. -
sti
tag
De éreztem a Dead Space-t. Bárcsak így jönne be az Orange Box-os megérzésem is.
-
davep
tag
válasz
cskamacska #45 üzenetére
Reményeim szerint annyit, hogy amit kihoznak OSX-re azt kihozzák Linuxra is. Már az bőven elég lenne. Ellenék én a L4D-el me SC2-vel is. Meg valahol meg kell tenni az első lépést...
-
infectedmann
őstag
Én lemaradtam a leárazásokról mint a borravaló. Sajnos a számlámon nem volt pénz és időm sem volt elmenni a bankban így nem tudtam megvenni pár gyöngyszemet
No majd dobozosan megveszem őket ha már olcsóbbak lesznek
-
cskamacska
addikt
Éés az pontosan min is változtatna? Lényegesen több játékot fejlesztenének Linux alá?
Tény hogy Mac OS X már csak egy lépésnyire van a Linuxtól, de /pillanat a kiadók a Windows-os PC-t úgy általában letojják portolás szempontjából(nem hogy PC only címek he
), Mac abszolút másodlagos még ehhez képest is, a Linux kompatibilitás kérdése pedig valószínűleg a fasorban sincs.
-
davep
tag
Megint jó játékok fillérekért. Kár hogy egyik sem linux-os így tárgytalanok. Jöhetne már a linux-os steam végre...
-
kovsol
titán
ma szülinapom van és guild wars -t akarom venni
szóval remélem ott lesz majd a listán
-
Rent
senior tag
remélem ma végre sikerül jóárasítaniuk az orange boxot.
-
PowerBuldog
veterán
Na Sim City 4 már meg is véve!
-
kulerr
őstag
Nagyon nagyon nagy köszönet dbius fórumtársnak aki ismeretlenül is segített hozzájutnom a Crysis packhoz.
Köszönöm!!
-
kulerr
őstag
válasz
Wolverine #28 üzenetére
(#29) JSaN ez a krátyám lenne (multipont Maestro)és nincs rajt a kód a hátulján amit kér kártyás fizetésnél...vagy van más lehetőség is
-
azbest
félisten
Na egy Crysis pack nekem is befigyelt (Crysis + Warhead + Wars hálózati játék), annó az ingyenes napokon játszottam a wars-szal de akkor sok volt a buta és a csaló, remélem átlagos napokon nincs ilyen
Ma géptakarítás alkalmából visszatettem az ati hd3650 kártyát, hogy ráéreztem hogy kelleni fog
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
én is szeretnék vásárolni játékot viszont a kártyám nem dombornyomott, így regisztáltam a Paypal-ra. Befizettem 40EUR-t de már harmadik napja nem sikerült jóváírni a számlán. Állítólag normális a párnapos átfutás, azonban már így is több játékról ez miatt csúsztam le. ezért megkérem akinek lenne lehetősége az a Crysis packot nem venné meg természetesen elutalom a vételárat előre....OTP-s vagyok...
-
Niczo
senior tag
a Crysis mindkét részén ez a [moderálva] securom van
nekem megvan az első rész dobozosan, ott sem a dobozon, sem a kézikönyvben egy szót sem írnak ilyen másolásvédelemrőlJSaN: nem kell neki az alapjáték
[ Módosította: ollie ]
-
JSaN
addikt
RUSH mar meg van king sbounty legend nekem boven eleg. tobbi nem erdekel.
Crysis sima meg van, a warheaden erosen gondolkodok még 2,49 siman meger.
Remelem sima crysis nelkul is megy steamen. -
scorpy02
aktív tag
Orange Boxot má' a népnek!
Legutóbb lecsúsztam róla, mikor 5 euró volt.
-
Scholes9
nagyúr
Krájzisz Maximum Edition 4,99euro igencsak megéri, én anno 17-ért vettem, bár akkor annyiért is megérte, mivel boltban drágább volt, de ez az ár most mindent üt
-
zseko
veterán
Aki vásárolt már a The Hut-on, az írna nekem, hogy a lakcímet hogy kell kitölteni, meg hogy mennyire biztonságos a bankkártyám adatait megadni így, mert nem tudok csináltatni külön netkártyát, paypalt nem fogad, új számlát meg ezért nem nyitok, viszont 2 játék nagyon érdekelne onnan amennyiért adják.
-
maláj
addikt
Mirror's Edge €2.49
-
Doki16
addikt
Elvileg igen.
Extra copies will only be issued as a special promotion in the following cases:
Users who own "Left 4 Dead" and then go on to purchase "Left 4 Dead + Left 4 Dead 2 Bundle" will receive an extra copy of "Left 4 Dead"
Users who own “Half-Life 2” and go on to purchase “The Orange Box” or the "Valve Complete Pack" will receive an extra copy of “Half-Life 2”.
Users who own “Half-Life 2: Episode One” and then go on to purchase the "Half-Life 2: Episode Pack”, “Valve Complete Pack” or “The Orange Box” will receive an extra copy of “Half-Life 2: Episode One”. -
Rent
senior tag
áraznák már le a team fortress2-őt 75% körülire...
-
mrhitoshi
veterán
Mirrors Edge a legrosszabb árfolyamon is számolva 700FT. NEm rossz!
-
BigStraw
senior tag
Hmm... SF4
nem rossz áron van
-
gtasystem
őstag
nagyon jó ez a SS gold csomag..most nem tudom hogy ezért-e de a Second Encounter csak 1,99..
úgyhogy már be is figyelt.. -
Gyula84
veterán
A HAWX2 nem nagyon a megérős fajta és le van árazva
-
Slystyle
őstag
A Mirror's Edge megéri nagyon, bár már megvan. A Lost Planet 2 se rossz annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged