Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Amúgy nem lenne rossz egy ilyen mmo, vicces hogy a hajót kell menedzselni és megvédeni. De anny mindent kell csinálni, hogy azt se tudtam mikor mit vagy miért. Persze a mostani 5 emberrel nyomulós téma inkább hasonlít Diablóra, hogy csapatba verődve egy mapot letolhat, loot aztán huss tovább.
Nem értem blizz miért nem csinált ebből tényleges terméket. -
Ribi
nagyúr
Picit kaotikus, hogy most mit is kell ebben csinálni.
-
Dendytv
senior tag
Prolog part 2 starcraft universe gondolom jó helyen járok
-
Dendytv
senior tag
Van itt aki már játszik a BETA-ával ?
-
Dendytv
senior tag
Akkor meg kell venni valamit,hogy ezzel játszani lehesen ? Vagy teljesen ingyen van ?
-
elithun
őstag
Én inkább arra értettem, hogy a karakterek mozgása, a boss ütése egy pillanatra teljesen összezavart és úgy éreztem WoW videót nézek, de utána kapcsoltam át, hogy StarCraft köntösben van.
Szintén régi motoros vagyok a WoW-ban, viszont pár évente mindig visszajön a hangulatom 1-2 hónap erejéig, de egyelőre én se látom, hogy oda visszatérnék hosszú távra. Pedig, ha belegondolok hű 1.12.1-nél kezdtem.
-
FefeeX
veterán
Hát nem tudom, én mondjuk a LK idejében játszottam utoljára (akkoriban viszont elég keményen), és nekem ez a videó nem hozta meg azt a visszatérős élményt.
Tény, hogy 15 addon alatt elindítani sem indítottam volna a játékot, tehát az, hogy az alap hogy néz ki, azt kb még az elején láttam rövid ideig -
szupermacs
veterán
Kíváncsi leszek rá, WoW az egyik kedvencem volt régebben. Rossz nem lehet.
-
Nem semmi munka, de nem az én ízlésem: egy izometrikus nézetű mmo/crpg-nek jobban örültem volna.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Trailblazer #5 üzenetére
SC Universe -re keress rá, mind a 4 találat ehhez tartozik
SC Universe: Prologue 1 (Singleplayer Basic Tutorial)
SC Universe: Prologue 2 (Multiplayer Basic Raid)
SC Universe: Prologue 3 (Singleplayer Ship Tutorial)
SC Universe: Beyond Koprulu (Limited Open Beta) -
elithun
őstag
Valamiért meglepett, hogy a gameplay trailer alapján egzakt WoW szerű a játékmenet. Viszont kipróbálom!
-
Trailblazer
veterán
Ezen a "Starcraft II Arcade" szekción belül hol érhető el? A kereső szokás szerint semmit nem ér.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha ingyenes mod lesz, akkor a támogatók gyakorlatilag nem kapnak semmit cserébe a pénzükért, miközben a Blizzard meg elkönyvelhet némi pénzt a megnövekedett SC eladásokból?
-
Xaels
félisten
Hát elég összetettnek tűnik és rengeteget dolgoztak vele ez látszik. Egyelőre figyelemmel követem, de nem kaptam rá az ízére.
-
savior
őstag
A Starcfrat 2 Arcade szekció hol található? A S2-n belül van? Ha igen, akkor az ingyenes Starcraft 2 jó hozzá, vagy meg kell vásárolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged