- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
és azokat is ők csinálták talán? (komolyan nem tudom, de nekem egyik név sem rémlik innen, mint olyan, aki konstruktív tartalmat hozott volna létre)
tudom hogy volt/van egy rakás 3rd party app, ami hasznos extra funkciókat ad hozzá a játékhoz, de aki map/drophacket, winbotot, stb. ír a játékhoz, az akkor is rosszfiú - ha meg ráadásul pénzért terjeszti, még inkább(#7) Shufny: ezt most elvakult fanatikusként, 5 évnyi kvázi versenyszerű online játékkal (BW) a hátam mögött mondom: a SC nem stratégiai játék
egy bizonyos szint után már nem csak stratégia számít, sokkal inkább előtérbe kerül a gyorsaság, pontosság (nem véletlenül csúfolják a kívülállók klikkelőversenynek, van azért némi alapja)
ezt a szintet sc1-ben nagyon gyorsan eléri ember, egyszerű néhai játékosként is
van aki tud tovább fejlődni, és van (a többség) aki nem - így egy elég nagy szakadék lesz a 2 csoport között, ami sokaknak elveszi a játék élvezetét
ilyen újításokkal, hogy pl. egyszerre több épület jelölhető ki, sokkal könnyebb lett a játék (ami szerintem jó dolog, hiszen többen élvezik a játékot -> többen játszanak vele), elmozdult a mérce, és a veteránok persze hogy elkezdenek sírni, hiszen kisebb lett az előnyük a többiekkel szemben- nem kell foglalkozni velük
-
hunmyke
aktív tag
Pedig, jogosan mondták ki amit kimondtak.
Cod6-ban is szinte ugyanez a helyzet, majdnem minden "szerveren" van egy-egy csaló, és egyértelműen rontják azon játékosok játékélményét akik kipengettek 10-12k-t a játékért. Csak annyi a különbség, hogy az Infinityward lesz@rja ezt... -
gabipaci
őstag
Abban igazad van, hogy az eladások döntő százaléka a kiadást követő első napokban van, tehát a csíter téma nem kavar be a kezdeti virágzásnak.
Viszont sokan nem tudnak akkora összeget áldozni, hogy a megjelenés napján megvegyék a game-et, hanem csak 2-3 hónap múlva akciósan féláron. Na már most nem sokan fogják utólag megvenni, ha mindenhonnan az jön, hogy tele van csíterekkel.Az én szemszögemből pusztuljon mindenki, aki a játékot előnyszerzés céljából bármilyen módon módosítja, vagy módosítást használ. Kivételt képez ez alól akik eleve mod-ként adják ki a játékokat (pl BF2 esetén a PoE és társai) Remélem a srácokat súlyosan megbüntetik, és a többi cég is követi a példájukat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest