- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
Wolverine #76 üzenetére
O, persze, editor, azt el is felejtettem. Nekem az elsodleges Blizzard-elmenyeimet a Diablo-szeria kepezte, ott pedig ugye csak kulso eszkozokkel lehet modokat osszehozni, ami pedig ugye abban az esetben, ha a Blizzard tenyleg ilyen szigoruan veszi az EULA-t, felejtos.
Szinten Diablos tapasztalatbol kiindulva el tudom kepzelni, hogy a lokalizacios modokat engedelyezik, hiszen legjobb tudomasom szerint a Diablo II-t forditassal is arultak a kulonbozo orszagokban (a nemeteknel peldaul majdnem biztosan, de mintha itthon is lett volna magyar kiadas)
-
7
addikt
válasz
Wolverine #55 üzenetére
Ez szamomra abszurd. Mivel az EULA nem engedi meg ugyebar a moddolast sem, ezert valahogy ellentmondasosnak erzem, hogy a Blizzard tamogatja bizonyos modok terjeszteset (felteve, ha jol ertelmezem a hozzaszolasod -- megvallom, nem tudom, mi a helyzet az uj B.neten).
Vagy esetleg erre azert nyitva hagytak valamilyen jellegu kaput, es mondjuk csak 3rd party alkalmazasokkal problemaznak? Vagy valahogy mashogy van megoldva? -
fanfany65
tag
válasz
Wolverine #45 üzenetére
Rendben ezt mint értem és nem kekeckedni akarok,de most vegyük a tényeket!!
Ha tegyük fel sikerül a fordito csapatnak elkészitenie a játék magyarositását és azt közzéteszi akkor ugyan olyan csalásnak számit mint a trainer nem?Szó szerint azt irják,hogy egy külső programmal elkövetett módosítás és/vagy hack-elés!Mondjuk csinál egy telepitöt és azt futtatja az külsö program mert nem a játék része és ettöl modosul a játék nem?A szöveges fájlok mindenképp szerintem.Nem tudom mert ha ezt meglépi a kis forditó csapat akkor mi lessz!
Esetleg az a megoldás ,hogy engedélyt kérnek a gyártótol???
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest