- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanfany65
tag
válasz
Wolverine #45 üzenetére
Rendben ezt mint értem és nem kekeckedni akarok,de most vegyük a tényeket!!
Ha tegyük fel sikerül a fordito csapatnak elkészitenie a játék magyarositását és azt közzéteszi akkor ugyan olyan csalásnak számit mint a trainer nem?Szó szerint azt irják,hogy egy külső programmal elkövetett módosítás és/vagy hack-elés!Mondjuk csinál egy telepitöt és azt futtatja az külsö program mert nem a játék része és ettöl modosul a játék nem?A szöveges fájlok mindenképp szerintem.Nem tudom mert ha ezt meglépi a kis forditó csapat akkor mi lessz!
Esetleg az a megoldás ,hogy engedélyt kérnek a gyártótol??? -
fanfany65
tag
Jogos tied a pont, megnéztem tényleg van ilyen a szerzödésbe!!Példa is van rá Hellgate London multi játéka is megszünt, amikor a cég aki üzemeltette csödöt jelentett!!
Hiába volt eredeti a játék és még a multiért is fizetni kellet az elején az összes szerver leállt!
A játékosok pedig szivhatták a fogukat!De ez csak egy negativ példa,a lényeg a pénzröl szól
és nem a játékosokrol!!Lehet itt ellenkezni a csalás ellen (jogosan)de ne higgyük már hogy bármelyik céget a játékos is érdekli,csak a profitját fogja védeni!! -
fanfany65
tag
Legközelebb azt találják ki,hogy vedd meg a játékot tizen sok ezer forintért,de csak akkor játszhatsz ha engedem!A multit megértem de az egy játékos modot nem,különben meg milyen jogon kotorászik a gépemen ha egyjátékos modban vagyok és nem multiban!Értem én hogy védelem de sok ezer ember játszik multit nem hivatalos szerveren és tojik a Blizzard fejére!!Ez megint a relative becsületes játékosokat bünteti!!Kiváncsi vagyok mit találnak ki a Diabló 3-hoz!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest