- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Grim.Reaper #114 üzenetére
ööö....mert szórakoztat?
Melyik film reális? Csak dokumentumfilmet kellene nézni? Ugyan már, ez játék, jásztani kell. Kár ide keverni a fizikát. -
ViZion
félisten
Annyit a realitáshoz, h melyik jó játékba nem lehet belekötni???
Max Payne milyen hihető, reális? Crysisben a vége felé már kínai, orosz és etióp katonákat is öltem, mert ennyi É-koreai a világon nincsFar Cry? Megvan, h a távcső ha elraktam is mutatja az iránytűn hogy hol az ellen?
Játékmenet a lényeg, lesz@rom hány dokkmunkás halt meg mert nem húz szkafandert! -
ViZion
félisten
ehh, a kamerát a pajzs erőtere dobta meg. Hangárban akin nincs védőruha az félig kiborg, űrhajó mesterséges gravija miatt kell a hajtóművel leszálláskor dolgozni, egyéb felvetésekre is válaszolok.
Amúgy mindegy, csak jöjjön már! Freelancer volt nekem is "AZ" űrszimulátor, nagyon szerettem, bár visszanézve kicsit kocka a grafika már. Az Angels Falls First-et nagyon vártam, de pár jópofa demón és pályán kívül semmi, sehol nem játszanak még a félkész pályákon se, pedig az űberkirály lett volna... Akár egy ilyen battlecruisert is lehet benne vezetni, de gyalog is lehet hentelni, ha úgy tetszik (illetve arra van szükség)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest